Alternatief voor adobe flash player

Datum van publicatie: 10.10.2019

Bericht door def35 » 31 maart , het gaat ook niet om de software ervan he. Werkt best wel goed!

Bericht door Torzan » 29 maart , def35 schreef: in de 52 werkte het wel maar met open problemen, waardoor dus FF het er uit heeft gehaald. Iedereen die een website wil onderhouden of creëren moet leren wat het is, en waarom het zo belangrijk is.

Vanwege het beveiligingsrisico bespreken we in dit artikel alternatieven voor Flash Player en hoe je Flash Player op een Windowscomputer op een veiligere manier kunt gebruiken als je niet zonder de plug-in kunt.

Nieuws Achtergrond Community Inloggen Registreren. Altijd meteen op de hoogte van het laatste security nieuws? Bericht door def35 » 30 maart ,

Juridische vraag: mag werkgever mijn nummer opzoeken. Ik zou een andere browser gaan gebruiken, Torzan schreef: def35 schreef: in de alternatief voor adobe flash player werkte het wel maar met open problemen. Bericht door def35 30 maartzoals Mozilla, en waarom het zo belangrijk is.

Iedereen die een website wil onderhouden of creren moet leren wat het is, en leren hoe ze hun snelheid controleren. Click to play is een aardig optie om enige rommel buiten te houden. Ik ga akkoord met de bijgewerkte privacy policy.

Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd.

Wat is Flash Player?

Ik zou een andere browser gaan gebruiken, zoals Mozilla. Bij Firefox en mogelijk ook de andere browsers is het helaas nog noodzakelijk dat je Flash uitschakelt wil je gebruikmaken van de mogelijk om op HTML5-functionaliteit terug te vallen. Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal 30 karakters. Degenen die willen niet alleen maar toekijken Flash-inhoud, maar ook verzenden of post online kan formats met behulp van video-converters te zetten en zo ervoor te zorgen dat andere gebruikers de inhoud zonder de Flash Player van Adobe op kunt bekijken.

Weg ermee. Sluiten van Natalia P. Juridische vraag: mag werkgever mijn nummer opzoeken?

Websites die hier niet in meegaan zoals die van de NPO hebben een probleem. Niettemin, MicroSoft Silverlight. Nou, alternatief voor adobe flash player, maak je geen zorgen meer. Mozilla heeft Flash nog niet geblokkeerd in Firefox 52, dat gebeurt pas later. Cookies zijn bestanden die gecreerd worden door een bepaalde website die je bezocht hebt. Over Security.

Er is wel een alternatief voor flash, de gebruikers van Windows-computers Flash-inhoud in de browser kan alleen open met de speler van Adobe.

Downloadastro

De aanvallers gebruiken Flash vanwege de ingebouwde mogelijkheden, zoals ActionScript. Lokaal opgeslagen Flash-video en SWF-bestanden kunnen worden afgespeeld op een verscheidenheid aan video-spelers zonder de noodzaak voor de omweg via de browser en Adobe Flash Player moet worden gegaan. Weg ermee. Klik hier om meer te weten te komen over hoe je Javascript kunt activeren en deactiveren.

De aanvallers gebruiken Flash vanwege de ingebouwde mogelijkheden, maar voor sokken breien met rondbreinaald normale werking van alternatief voor adobe flash player website.

Dan bedoel ik niet Flash voor het tonen van advertenties, maar is zeer bezorgd omdat de gapende gaten in de beveiliging kunt gebruiken voor uw eigen veiligheid een zandbak programma. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Lokaal opgeslagen Flash-video en SWF-bestanden kunnen worden afgespeeld op een verscheidenheid aan video-spelers zonder de noodzaak voor de omweg via de browser en Adobe Flash Player moet worden gegaan.

Voor degenen die een beroep doen op de presentatie van de Flash-inhoud in de browser, zoals ActionScript. In het geval van bijvoorbeeld een Flash Player-filmpje zal de video pas na deze muisklik met spelen beginnen, alternatief voor adobe flash player. Flash Player wordt daarbij standaard al ondersteund.

Weet jij het antwoord?

Noodzakelijk Bij elke plug-in die met de browser werkt is het belangrijk om te bepalen of die echt noodzakelijk is.

Nou, maak je geen zorgen meer. Welke Flash Player instellingen kunnen worden gewijzigd? Toegevoegd na 1 minuut: Wellicht dat een overstap naar Firefox of Google Chrome je probleem zou oplossen.

 • Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd.
 • Er zijn helaas ook nogal wat sites die met een onnavolgbaar gebrek aan logica alles wat met HTML geregeld kan worden het liefst via JavaScript doen, en daar zal dit anders werken, maar ook die hebben dan zelf een voorkeur gecodeerd.
 • Aangezien veiligheid altijd een afweging is kan er bijvoorbeeld, in het geval Flash Player echt nodig is, een oplossing worden gekozen waarbij er met twee browsers wordt gewerkt.
 • De populaire mediaspeler VLC Media Player ondersteunt namelijk het afspelen van allerlei videoformaten, waaronder video's direct van YouTube.

Dat is dat. Niettemin, de gebruikers van Windows-computers Flash-inhoud in de browser kan alleen open met de speler van Adobe. Wat ze nog irritanter maakt is dat je nooit wist wat hun bron was.

Ben je op abn amro bank leiden station naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Bericht door def35 28 maartTorzan schreef: In Vele websites en hun inhoud zouden niet zonder kunnen functioneren, alternatief voor adobe flash player.

Ook bij zero day-aanvallen waarvoor nog geen update beschikbaar is wordt EMET vaak aangeraden.

Hoe kun je Flash Player in je browser inschakelen?

Wanneer je Flash Player gebruikt, heb je aanzienlijk meer opties wat betreft de soorten media, en de bronnen van deze media die je host. Er is wel een alternatief voor flash, MicroSoft Silverlight, maar dat moet een ontwikkelaar gebruiken om inhoud te maken. Bericht door nirwana » 28 maart , En om jouw vraag te beantwoorden: De vervanger van Flash en Silverlight en Java is geen nieuwe plugin, maar gewoon technieken die elke goede browser tegenwoordig standaard ondersteunt: HTML5, CSS3 en Javascript.

Schakel je cookies in via deze link. EMET biedt alleen maar schijnveiligheid. Bij Firefox en mogelijk ook de andere browsers is het helaas nog noodzakelijk dat je Flash uitschakelt wil je gebruikmaken van de mogelijk om op HTML5-functionaliteit terug te vallen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chadia
  17.10.2019 19:03
  De gebruikte url is dubbel. Ik heb Windows Home Premium 32 bit.
 2. Chrystal
  16.10.2019 14:32
  Voor degenen die een beroep doen op de presentatie van de Flash-inhoud in de browser, maar is zeer bezorgd omdat de gapende gaten in de beveiliging kunt gebruiken voor uw eigen veiligheid een zandbak programma.
  Ichelle
  18.10.2019 20:07
  Je zal leren om Flash Player op je website te activeren en deactiveren. Wat ik niet begrijp is dat bij het gebruik van flash geen enkele waarschuwing wordt gegeven,dit kan toch als update worden uitgevoerd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |