Internationaal gerechtshof den haag rondleiding

Datum van publicatie: 09.10.2019

Deens 1. Geselecteerde filters.

Het prachtige Vredespaleis! Ben jij hier ook geweest? In de omgeving. Wie zijn wij? Alle uitstapjes Zuid-Holland Overzicht met de leukste uitstapjes Provincieoverzicht. Het Nutshuis Non-profitorganisatie. Beoordeeld op 11 december via mobiele applicatie Interessant, kort bezoek.

Hotels Overnachten. Ik dacht dat er iets bijzonders aan het bestaan was op zo'n symbolische plek voor internationale gerechtigheid! Peace Palace. Datum van activiteit: oktober. Het ICC is waar oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid enz. Maar ook internationale stad van vrede en recht.

E-mail of telefoon Wachtwoord Account vergeten? Lijst wordt bijgewerkt Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen.
  • Tijd van het jaar.
  • Binnenhof bezoekerscentrum Den Haag In een straal van ca. Klik hier om te tweeten!

Kaartverkoop

Deel je ervaringen met medereizigers. Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Verwante pagina's. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Europeana Meer info. Op 20, 21 en 23 augustus zijn er speciale rondleidingen door het Vredespaleis……alleen voor kinderen!

  • Museum Prinsenhof Delft Entreeticket.
  • Geeft deze attractie bezoekers de mogelijkheid om de lokale cultuur te proeven?

Ja Nee Weet ik niet zeker. Er is slechts beperkte ruimte in de kijkkamer, maar profiteer ervan als er een kans is.

Taal Nederlands. Type reiziger? Madurodam Den Haag In een straal van ca.

Den Haag, Internationale stad van vrede en recht

Boek een lekker hotel en ga op stap! Geef nu je beoordeling. Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit? Escher in het Paleis Den Haag In een straal van ca.

Populairste bezoektijd Weer. We hadden gehoopt dat er hoorzittingen gepland zouden worden toen wij er waren, maar er waren geen hoorzittingen gepland. Madurodam Den Haag In een straal van ca. Vredespaleis - Beoordeling door bezoekers Leuke plek. Info Alles bekijken.

ProDemos: huis voor democratie en rechtsstaat

Toen ik bij de receptie vroeg of ze een bezoekerswinkel hadden, kreeg ik te horen nogal sarcastisch Nederland, Mensenrechten en de VN. De woorden van Carnegie inspireren ons nog steeds.

Leuke plek. Absoluut een bezoek waard. Boek een lekker hotel en ga op stap. Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag. Escher in het Paleis Den Haag In een straal van ca! Vertaling verbeteren. Vreselijk 1.

En het Internationaal Gerechtshof

Dit werk is zo impactvol en het zou geweldig zijn om een meer diepgaande tour beschikbaar te hebben voor geïnteresseerden. Vredespaleis - Beoordeling door bezoekers Leuke plek. Den Haag is daar de perfecte plek voor.

Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Taal Nederlands. In het paleis zijn internationale instanties gevestigd waaronder het Internationaal Gerechtshof, het Permanente Hof van Arbitrage en de Academie voor Internationaal Recht. Ben jij hier ook geweest.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |