Kook bergen op zoom grote markt

Datum van publicatie: 15.10.2019

Er waren meer tafels die klaagden. Erg goed concept wat de jongere generatie zeker aanspreekt, alleen is de tablet niet zo klant vriendelijk voor oudere bezoekers. Prachtige entourage maar wel erg veel licht.

Toetjesdessert is overheerlijk. Internationaal Bergen op Zoom. Sommige gerechten niet warm genoeg. Onze voorkeur gaat uit naar een all in prijs met drank maar hier komen we zeker vaker terug! De vraag is: ben je er klaar voor om te bestellen via een tablet? Locatie en contact. Type reiziger.

Ik vond bepaalde porties wel aan de grote kant, kook bergen op zoom grote markt, zeker gezien het feit dat dat exclusief drank is.

Gisteren met 2 personen gegeten. Prijs vind ik wat aan de hoge kant, dit had echt wel de helft minder gemogen zeker als je nog een aantal keer wilt bestellen en meerdere dingen uit wil proberen zonder al vol te zitten!

Instellingen Accepteren. Hele fijne ambiance en gezellige sfeer, eten van hele goede kwaliteit en vele varieteiten.

Hoe was jouw ervaring?

Matig 5. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Vriendelijk personeel, die je echt het gevoel geven dat de klant koning is! De serveersters kunnen het dan makkelijk achter de schermen op de tablet invoeren.

Dit restaurant is echt een aanrader! Als je

  • Super gaaf idee eten bestellen via een iPad..
  • Erg goed gegeten, bestellen met tablet werkt goed.

Instellingen Accepteren. Prijs kwaliteitverhouding is goed. Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul je e-mailadres in om in te loggen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Ik zelf vind het een nadeel om op de tijd te moeten letten, een avondje uit eten moet niet tijdsgebonden zijn.

Roosendaal

Tot slot, er is inderdaad een redelijke keuze aan hapjes maar enige smaakverfijning zou niet verkeerd zijn ook als is het binnen twee uren stouwen. Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs. Patrick Koolwijk 5 punten.

Beoordelingen filteren. Locatie en contact. Even dan Hotels in de buurt Bekijk alle 6 hotels in de buurt. Beoordeeld op 15 maart Lekker eten, maar met een kanttekening? Hoe was jouw ervaring. Ik kan dit restaurant helaas absoluut NIET aanbevelen.

Waarderingen en beoordelingen

Eten bestellen via een tablet is toch wat anders dan een lopend buffet. Ik vond bepaalde porties wel aan de grote kant, dit had echt wel de helft minder gemogen zeker als je nog een aantal keer wilt bestellen en meerdere dingen uit wil proberen zonder al vol te zitten. Grand Hotel en Residence De Draak. Ik hoef niet die dodelijk easy listening muziek maar dat gebonk, ook nog hard bij aanvang, is te veel van het goede.

Het eten was echt heel goed en de bediening erg vriendelijk. Beoordeeld op 31 januari via mobiele applicatie Kook bergen op zoom grote markt restaurant. Ik verbreed mijn horizon. Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul een geldig e-mailadres in. Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Ronde tafel met fijne stoelen. Het eten werd snel aan tafel geserveerd. Plus Instagram Kook.

Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Zeker een aanrader! Met 6 personen duurt het al een hele tijd vooraleer dat je eerste bestelling dan kan bevestigen.

Ook al wonen wij in Barendrecht. Geen tijdslimiet. Hele goede service en personeel is ook altijd heel vriendelijk.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |