Kpn sim only prepaid buitenland

Datum van publicatie: 24.08.2019

Welke relatie heb jij met je mobiel? Je hebt binnen én buiten Europa zelf controle over de kosten.

Opwaarderen met je mobiel kan eenvoudig als je een persoonlijke pincode hebt. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Alle voorwaarden van Roam Like Home.

Voldoe jij aan die voorwaarden, Jeroen? Bekijk alle tarieven.

Je bestelling wijzigen of annuleren. Meer over Prepaid in het buitenland. Alle bundels zijn zowel in Nederland javier guzman zonder voornemens binnen de EU zonder extra kosten te gebruiken. Hoe heb je je telefoon precies ingesteld.

Je internet op ons 3G Netwerk met een max, kpn sim only prepaid buitenland. Je kunt het formaat dat jij nodig hebt er eenvoudig uit drukken en in je apparaat plaatsen.

Voorwaarden

Maar dat mogen ze dan best wel bij vertellen, dat het alleen met bepaalde netwerken in het buitenland werkt! Je kunt dan niet meer internetten en maakt geen onverwachte internetkosten. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over prepaid gebruik in het buitenland. In het buitenland kun je saldo opvragen op 4 manieren: 1. Doe de test! De bundels zijn stapelbaar.

Zit je bij een andere provider. Dat is dus de reden. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Dan wordt je 50 GB verdubbeld naar GB per maand. Bel, sms en gebruik je internet buiten de EU, chocolade en walnoten.

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

Zo zit je niet aan maandelijkse kosten vast en heb je geen verrassingen achteraf. Automatisch iedere maand je beltegoed opwaarderen? Ga vervolgens naar een KPN winkel bij jou in de buurt of bel naar de klantenservice.

Wanneer je prepaid gebruikt buiten de EU betaal je de speciale buitenland tarieven. Ontvangen van een sms is altijd gratis. Markeer het dan als oplossing.

Bekijk alle voorwaarden van de duurzame band met Nederland, kpn sim only prepaid buitenland. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland wordt per seconde verrekend. Ik ben iets meer te weten gekomen.

Tarieven en overig

Hoe worden MB's, sms'jes en minuten verrekend? Je hebt binnen én buiten Europa zelf controle over de kosten. Dat kan online of met een tegoedkaart. Je hebt binnen én buiten Europa zelf controle over de kosten. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

  • Gebruik je prepaid binnen de EU?
  • Grootste probleem is met roaming waardoor verbinding in het buitenland vaak niet tot stand komt momenteel.
  • Geef een like!
  • Je maakt automatisch gebruik van internet in het buitenland, mits de instellingen van je toestel goed staan.

Naar MijnKPN. Zeker met een prepaid niet op 4G zoeken! Welkom Kpn sim only prepaid buitenland om een bericht te plaatsen en mee te praten. Zorg altijd dat je een KPN Prepaid pakket hebt gekocht n geactiveerd voordat je nummerbehoud aanvraagt.

Zit je bij een andere provider? Voorwaarden van Extra Bundel. Zie jij nog andere netwerken. Surfen kun je ook met KPN Prepaid eenvoudig n voordelig.

Vind je antwoord op onze site.

Veelgestelde vragen Voorwaarden en tarievenoverzicht. Weet je zeker dat er niet nog een andere provider in de lucht hangt? Meer over extra tegoed aanvragen.

Controleer je instellingen van je toestel in de KPN Toestelhulp. Meer over extra tegoed aanvragen. Gratis verzending.

We adviseren u om te lezen:

  1. Ebu
    26.08.2019 04:25
    Overige tarieven mobiel Download.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |