Martine van der laan instagram

Datum van publicatie: 08.09.2019

Het is méér dan een basiscursus. De catering op de lokatie Utrecht hoog catharijne was ook zeer goed 8 Bert Nijkoops Communiceren met infographics Erg nuttige training waar ik veel van opgestoken heb. Inhoudelijk goede training op een lekker tempo, met dank aan Jurjen Jongejan!

Minpunt: voorbeelden waren oud, nieuwsbrieven van en werden gereviewd, ik had graag up-to-date do's en don'ts gezien. Handig Abonneer E-mailupdate. Hij bevat flink wat praktische tips en de uitleg is duidelijk en helder. Absoluut een aanrader. Het is goed om even tijd te maken rondom de strategie van je Instagram-account en conceptueel na te denken.

Het heeft een aantal handige tips en aandachtspunten opgeleverd.

Ik denk dat ik hier erg veel aan zal hebben. Kort, krachtig en duidelijk. Het heeft een aantal handige tips en aandachtspunten opgeleverd. Ik werkte al wel af en toe met Google Analytics, maar de basis had heliconia island sarapiqui costa rica nooit echt goed geleerd, martine van der laan instagram.

De "stinkende best" route van trainer Kim ga ik hiervoor zeker toepassen op onze social kpi's. Stem op Roxy?

Contact Us

Een praktische aanpak met voldoende onderbouwing om een eigen strategie te formuleren en uit te voeren. Een aanrader voor iedereen die persoonlijk of zakelijk blogt! Echter raad ik iedereen af om de cursus niet live te doen, zoals ik deed. Je weet hoe je de betrokkenheid met je volgers en het aantal volgers kunt vergroten. De training was erg interessant en uitgebreid. Het inspireert om met andere bedrijven in de training te zitten, je leert dan ook van elkaars aanpak en ideeën.

Een hele martine van der laan instagram training als je er nog niet zoveel vanaf weet. Een prima webinar dat een goede basis vormt om Instagram in te zetten voor ons ziekenhuis. Goede combinatie van theorie en praktijk en gegeven door een enthousiaste trainer Leon.

De tips en tricks cao banden en wielen pensioen gegeven worden geven je gelijk weer de motivatie om aan de slag te gaan met gave content? Daarnaast nog meer ervan overtuigd dat goede teksten heel belangrijk zijn om de aandacht te trekken en mensen te enthousiasmeren.

Martine van der Laan @martinevdlaan - Instagram Hashtags mentions

Interessante webinar, veel informatie in korte tijd. Drukke dame, die Wendy! Leerzame training voor als je onbekend bent met Adwords.

Wat onze deelnemers zeggen: Lekker concreet, afgestemd op de alledaagse praktijk. Dit was er zo eentje om in te lijsten? De geleerde punten heb ik intern binnen mijn organisatie ook gedeeld met anderen voor wie het van toepassing is. Het heeft een aantal handige tips en aandachtspunten opgeleverd, martine van der laan instagram. Download opleidingsgids Ons complete aanbod in n gids Download opleidingsgids.

Luciënne Verheem

Zeker aan te raden! Het is een heel theoretische training. Een pluspunt vond ik de trainer, die op een boeiende manier vertelde. De middag vloog voorbij en vol inspiratie verliet ik het gebouw. Als je zelf een website hebt zonder echte harde doelen is het fijn als hier ook wat meer voorbeelden van in de training terugkomen.

 • Alle aspecten van A tot Z werden behandeld en al mijn vragen zijn beantwoord.
 • Over Instagram Stories is een uitstekend platform om je online merk te versterken en een band met volgers op te bouwen.
 • Absolute aanrader!
 • Ze groeide op in een geitenhouderij, maar droomt van een carrière als creative director.

Lekker concreet, de schattige draakin: Amy. Er was eens een contentbeheerder die haar weken vulde met het schrijven van teksten. Veel opgestoken en de trainster Else bracht het verhaal goed en enthousiast over. Contact opnemen. Aanmelden Kennisbank. Zie hier, afgestemd op de alledaagse praktijk.

Jordie is een martine van der laan instagram spreker die het verhaal leuk weet over te brengen. Trainer gaf heldere uitleg.

We are More Social

Een vlotte training, vol handvatten en tips om een social media strategie op te zetten. Vooral het eerste deel is erg toepasbaar. Na de training heb je een goede basis om verder uit te werken naar een volledige strategie en een overzichtelijk jaarplan.

Laat een bericht voor ons achter. Dit zegt FHM: Fitgirl waar je geen weddenschap over moet afsluiten wie er wint met armpje drukken. Doordat het tempo erg hoog ligt wordt er maar bij weinig thema's diep ingegaan waardoor het een hele algemene training is.

We adviseren u om te lezen:

 1. Francisco
  16.09.2019 04:20
  De "nieuwe" mogelijkheden van Instagram komen uitgebreid aan bod - denk aan het bedrijfsprofiel of de Instagram stories. Met veel concrete plannen ben ik weer naar huis gegaan.
 2. Huda
  14.09.2019 10:47
  Onze trainer Pascal Selles ging goed in op de inhoud en daarna konden we meteen in de praktijk oefenen en onze vragen stellen.
  Mehtap
  10.09.2019 21:24
  Bobby van der Boor Foto: instagram.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |