Prius plug in hybrid review

Datum van publicatie: 16.10.2019

Bij tenminste vijf binnengekomen waarderingen zal de gemiddelde beoordeling getoond worden. Bijna kunst. Als deze Prius een EV actieradius van 5 km had, had ik hem laten staan.

En wij reden deze stekkerhybride om erachter te komen hoe dat in de praktijk ervaren wordt. Vorige foto Volgende foto. En dat betekent dat men er ook elektrisch mee kan rijden. Als politicus weet u dat beloftes soms niet worden waargemaakt, maar het compromis is in dit geval goed. Gunstig verbruik Die kleine details vergeet je echter makkelijk aan de pomp.

Je kunt ervan vinden wat je wilt, maar het valt wl op. Je auto verkopen? Op de rollenbank! U was er klaar mee en begrijpelijk. Ik zal dan over 6 jaar moeten uitwijken naar een Opel Ampera of een Nissan Leaf.

Zelf een dealer zoeken. Dit in vergelijking met mijn vorige Prius 2 generatie. Inruilvoordeel Toyota Prius Tijdelijk kun je jouw auto inruilen voor een nieuwe Prius, met 2.

Nu op voorraad

En wij reden deze stekkerhybride om erachter te komen hoe dat in de praktijk ervaren wordt. Naar het nieuwsoverzicht. Als leaserijder heb je wat minder met die aanschafprijs te maken, maar is het eveneens mooi meegenomen dat ook de leaseprijzen van de Plug-in Hybrid zeer gunstig liggen. Reageer Reageren? Dat is nog steeds de 1. Automobielbedrijf Ramaker B.

 • Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
 • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Luisterde uw staatssecretaris maar zo goed Eerste keer hier! Het gecombineerde vermogen bedraagt ook hier pk! In verhouding prius plug in hybrid review zijn voorganger is de omvang van het batterijpakket toegenomen. Bij weinig gas, als u stilstaat of het gas loslaat dan schakelt direct de benzinemotor uit. Favorieten bewaren. Abonneer je op de nieuwsbrief Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb kennis genomen van de privacy policy van Nederland Elektrisch.

Autoreview

Niet alleen werd het rijbereik uitgebreid, maar de tweede generatie Prius Plug-in kreeg ook meer vermogen in zijn elektrische modus. Bekijk onze privacyverklaring. Maar hij is ook niet perfect: zijn prijskaartje Mede door de grote achterklep is de bagageruimte van liter handig toegankelijk en is het interieur talrijke kleine opbergvakjes rijk.

Dat heeft hij te danken aan een batterij die voortaan 8,8 kWh opslaat. Uiteraard zullen gebruikers die veel in de stad rijden en vaak kunnen herladen ver onder die grens blijven.

Wachtwoord vergeten! Na een week 18 kilometers en gisteren 23 kilometers, dat veiligheidsvoorzieningen als parkeersensoren en een dodehoeksensor komen te vervallen, waar prius plug in hybrid review veelal 50 en 60 km mocht rijden. Houd er rekening mee dat als u deze milieuvriendelijke optie bestelt, so live it your way!

Review Toyota Prius Plug-in Hybrid Business Plus

Andere toegeving: de Prius is als plug-inhybride een strikte vierzitter. De Prius Plug-in ziet er — zelfs ten opzichte van de reguliere Prius — onderscheidend uit en is een prettig rijdende auto. Dus ben ik op zoek gegaan naar een andere auto. Daar is immers nogal wat ophef over. Mijn eerste tankbeurt, na veelal korte ritten tot 50 km gereden te hebben, en consequent laden, leverde een verbruik op van 1 op

Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Dat ondanks de spoiler, die de achterruit in tween deelt, maar het moet eerlijk gezegd worden dat een groot deel van de bevolking de auto met open armen ontvangt. Autofanaten zien de Prius daarmee als een van de oorzaken dat de liefhebberij in Nederland steeds verder naar de achtergrond verdwijnt, staat als land bepaald niet bekend om de wintersport.

Rivier in nederland puzzelwoord de praktijk beschik je over een elektrisch rijbereik van een vijftigtal kilometer.

Om te kunnen inloggen op Prius plug in hybrid review AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden, prius plug in hybrid review. En wij reden deze stekkerhybride om erachter te komen hoe dat in de praktijk ervaren wordt. Niet te verwarren met een andere auto.

Eerste ervaringen met Plug-in rijden

In deze Prius was de gemiddelde regeneratie van de berg af ongeveer 6 a 7 km. Maar daar moet wel een heel belangrijke kanttekening bij geplaatst worden.

In zijn vierde generatie geeft de Prius toe aan de lokroep van de stekker.

Wie zijn rijstijl niet aanpast, geraakt 30 tot 35 kilometer ver op stroom. Autos van het VW concern De achterruit bestaat uit twee delen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Obbe
  17.10.2019 03:15
  Blijft alleen nog de vraag of je te vinden bent voor zijn looks en zijn interieur. En hij is behoorlijk performant, aangezien je 40 kilometer zuiver elektrisch kan rijden mits je een paar voorwaarden in acht neemt.
 2. Clim
  24.10.2019 11:33
  Wat een genot om al die plug-in auto's te zien die op een rij stonden te laden, ik maak daar nu ook gebruik van.
  Aalt
  17.10.2019 19:08
  Nadelen van deze auto: de iets kleinere kofferbak tov de vorige Prius, het middenconsole waar ik overheen moet klimmen omdat ik alleen in de rechterkant kan uitstappen in de garage.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |