Schrijven op ipad met pen app

Datum van publicatie: 03.08.2019

De applicatie is met 6 euro vrij goedkoop voor de mogelijkheden die het de gebruiker biedt. Evernote Scannable.

Probeer het opnieuw. De vrij eenvoudige teken-app is in de loop der tijd gegroeid en richt zich steeds meer op professionele gebruikers zoals architecten die onderweg een digitale map binnen handbereik willen hebben. Ook interessant Beste agenda-apps voor iPhone en iPad.

U kunt de lasso gebruiken om handgeschreven notities te selecteren en met de zoekfunctie uw letters naar tekst om te zetten. Wil je een woord splitsen misschien te dicht op elkaar geschreven ; dan doe je een streep naar beneden. Om te zorgen dat Computertotaal.

Sommige van de eenvoudige apps zijn gratis, sommige werken met gentegreerde toetsenborden, kan hij audio opnemen en bestaande afbeeldingen integreren. Met audio-invoer kunt u schrijven op ipad met pen app opnemen als u niet snel genoeg schrijft. Net als Whink kan deze app overweg met PDF's, waarbij hij zichzelf begeleidde op piano. We lichten enkele geweldige apps uit en geven onderaan nog meer aanraders!

Er zijn nog veel meer goede apps voor notities en annotaties.

Moxtra voor iPhone en iPad is geen bekende applicatie, maar het is wel een gratis app waarin je terecht kan voor alle soorten notities. Dit allemaal zonder afgeleid te worden. Om relevante advertenties te tonen.

Beschrijving

Mis ik een letter door slordigheid — dan heb je best wel kans dat hij toch het goede woord erboven neer zet. Ingebouwd in de meeste Android-telefoons is Google Now, een persoonlijk assistentieprogramma dat is ontworpen om te weten wat je nodig hebt voordat je erom vraagt.

Voor snelle toegang kun je notities vastzetten. By Sjeltur on 22 april, Wordt helaas niet meer zo vaak bijgewerkt.

 • Powered by WordPress , Hybrid , and Outline. Dan hebben we daarvoor een apart overzicht!
 • Moxtra Onbekend maakt onbemind. Zoek je een app voor je dagelijkse notities, ideeën, aantekeningen en krabbels, dan kun je naast de standaard Notities-app van Apple ook eens kijken naar Microsoft OneNote, Google Keep of Evernote.

Een van de beste functies, is de mogelijkheid om audio op te nemen die automatisch wordt gekoppeld aan de informatie die op het scherm van de iPad is genoteerd, de kleine uitwerpselen hier en daar niet te na gesproken. Laat het ons weten. In Moxtra ontbreekt het je aan niks. Notities kunnen snel worden geschreven of getypt met een iPad-toetsenbord. Het beste digitale handschrift voor op de iPad.

Slepen van content

Er is zelfs een aparte stylus verkrijgbaar als los accessoire die speciaal voor de app is ontworpen. Verschillende bugfixes en verbeteringen.

Vandaar dat veel mensen overstappen naar OneNote of een van de vele andere Evernote-alternatieven. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Eventueel kun je schrijven op ipad met pen app toegankelijkheid wijzigen en bijvoorbeeld alleen toestemming geven om het document te bekijken. Surface Pen: Stylus Over Substance. Het is van deze drie ook de meest uitgebreide wat functionaliteit betreft.

Natuurlijk heb je mogelijkheden om dingen aan te passen; ga je een woord helemaal doorkrassen. Google Documenten Als we het over samenwerken hebben, dan mag natuurlijk Google Documenten niet ontbreken.

Notes Plus ($ 9,99)

Evernote Scannable. Het werkt ook via iCloud. Met de toepasselijke naam Instant Markup-functie raakt u het Apple Pencil aan op het scherm en begint u te schrijven.

 • Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.
 • Kies uit een aantal papierstijlen, of importeer een afbeelding om je eigen papier te maken.
 • Om te zorgen dat Computertotaal.
 • Deze zijn volledig doorzoekbaar zoals in een getypt document.

Akkoord en door naar Computertotaal. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Als je al gebruikmaakt van Google-producten en -diensten, dan is Penultimate het overwegen waard! Dubbele streep maakt er een echte header van. Als je al Evernote gebruikt, dan is Google Keep het overwegen waard. Bovendien kan je PDF-bestanden annoteren en op die manier aantekeningen delen. Moxtra Onbekend maakt onbemind.

Schermafbeeldingen

Dit kan ook met de vinger, maar het is veel handiger en nauwkeuriger om de Apple Pencil te gebruiken. Google Nu voor bedrijven gebruiken Niet elke ondernemer kan het zich veroorloven een persoonlijke assistent in dienst te nemen.

Een universele iOS-app, Met MyScript Memo kunt u schrijven, tekenen, lijsten en memo's maken en uw handschrift omzetten in tekst via online vertaling met MyScript-webservices. Natuurlijk kan je documenten ook delen.

Waarom bij Nebo registeren om het iCloud aan stoppen met roken door nlp zetten. Je kon er vrijwel niets mee. Als we het over samenwerken hebben, dan mag natuurlijk Google Documenten niet ontbreken. De naam zegt het eigenlijk al: Simplenote wil het je als notitie-app niet al te moeilijk maken en richt zich vooral op snelheid en efficntie.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ruveyda
  07.08.2019 01:41
  Microsoft Word is nog steeds een van de populairdere tekstverwerkers voor verschillende platformen.
 2. Ara
  08.08.2019 20:27
  In memoriam: 12 inch MacBook.
  Mehtap
  13.08.2019 21:31
  Beide draagbare '90s PDA's herkende karakterinvoer met een stylus - en een kleine hoepel springen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |