Sony xperia x performance specs

Datum van publicatie: 14.10.2019

Een exemplaar kostte toen namelijk nog euro. Dit maakt dat de smartphone premium aanvoelt en wat minder vierkant oogt. Het moet de nieuwe standaard zetten op het gebied van camera's, uithoudingsvermogen en design.

Zelfs het vlaggenschip van september heeft niet zo'n krachtige chipset. Motorola Moto G7 Plus Met abonnement los toestel. Meer nieuws. Dat was wel eens anders bij vroegere Sony-telefoons.

Je krijgt gratis extra service als je bij ons koopt: Belsimpel Pluspakket. Ander groot pluspunt van de Xperia X is z'n ingebouwde camera. Laten we er dieper induiken.

Dat was wel eens anders bij vroegere Sony-telefoons. Of je nu zware games wil spelen op de X Performance, of genieten van video's via Netflix of YouTube, grootse behuizing De Xperia X Performance bevat een aluminium behuizing. Samsung Galaxy A70 Met abonnement los toestel. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel, sony xperia x performance specs. Klein toestel, oordopjes en koptelefoons, ondanks het feit dat in de begrensde gebieden de gemiddelde opbrengst per hectare hoger ligt.

Incasso eenmalige aansluitkosten indien van toepassing. Sony rolt Android 7. Wat zit er in de doos? Titel Je ervaring in 1 zin. De Xperia X Performance herbergt een functie, waarmee bewegende objecten gevolgd kunnen worden. Dat was wel eens anders bij vroegere Sony-telefoons.

 • Alternatief 2. Ideaal dus als je veel in de buurt van water bent.
 • Niet bij de Xperia X dus die 's avonds nog prima selfies schiet. Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel.

De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet. Samsung Galaxy A80 Met abonnement los toestel. Sony bewijst met de Xperia X Compact dat het ook anders kan. Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel. Sterk gebruikt. Sony schijnt de Xperia X in een uiterst kleurrijke verpakking te leveren, sony xperia x performance specs, getuige dit Deense filmpje.

Hiermee stelt de X Performance snel scherp en is hij in staat om bewegende objecten te volgen waarop gefocust moet worden. Doordat zowel de camera's zelf als de software die ze aandrijft door Sony zelf ontwikkeld zijn werken deze naadloos met elkaar samen. Titel Je ervaring in 1 zin. Niet meer leverbaar.

Lees ons Cookiebeleid. Graphite Black. Titel Je ervaring in 1 zin. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Een vingerafdrukscanner zorgt voor de veiligheid er is een accu van mAh aanwezig.

Sony heeft ook aandacht besteed aan het glazen beeldscherm.

Topmodel in de vernieuwde Xperia X-lijn

Nieuws over de Sony Xperia X Performance. Daarnaast kan de Sony Xperia X voorspellen waar het op moet scherpstellen. Uitgebreide specs.

Koop een Sony Xperia en kijk tot de zomer onbeperkt Film1. Contacten overzetten. Kom er achter in onze Xperia X Performance review. Meer nieuws. Mocht je voorkeur uitgaan naar een smartphone van Sony, dan is de Xperia X Performance de beste in de reeks.

Dat is alweer een redelijk verschil met toen het toestel voor het eerst verkrijgbaar was. Beeldscherm: 5, sony xperia x performance specs. Die camera heeft namelijk veel weg van de dure Alpha-camera's die Sony ook maakt. Daarbij is dit toestel ook nog eens water- en stofdicht dankzij de IPcertificering.

Die prijs geldt wel voor een 2-jarig abonnement.

Prijs Sony Xperia X los toestel

Laten we er dieper induiken. Nee hoor! Android 7.

Sony Xperia X Performance video. Scroll de tabel hieronder om meer te zien. Deze Sony-telg is voorzien van een krachtige processor in de vorm van de Snapdragon van Qualcomm Deze vierkernige versie heeft een maximale kloksnelheid van 2,2GHz.

Niet alleen volgt hij het onderwerp automatisch en stelt er op scherp, sony xperia x performance specs, hij voorspelt ook waar het heen gaat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Tein
  18.10.2019 02:59
  LG G8s ThinQ.
 2. Carine
  20.10.2019 02:25
  Een korte druk op de knop levert toegang. Die prijs geldt wel voor een 2-jarig abonnement.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |