App om filmpjes te bewerken

Datum van publicatie: 11.10.2019

Bovendien kan je na het monteren je filmpje gelijk op alle social media plaatsen. Ook voegt de app filters, effecten, overgangen en geluiden toe. En wat fijn is: geen watermerken in je video en geen banners in de monteer-app.

Instagram is in de eerste plaats een gratis app waarmee foto's bewerkt kunnen worden met behulp van filters. De universele app heeft een standaard drag-and-drop editing layout, maar daarnaast meer dan dertig tekentools om het beeldmateriaal van effecten, textuur, schaduwen en randen te voorzien. Een video-editor app kan van meerdere losse stukken film een vloeiend geheel maken. Het doet de basics, knippen, plakken, trimmen, wat simpele effecten en tekst toevoegen en hoppa je hebt een leuke video die je in enkele minuten kan delen.

Ook kan je er muziek onder zetten, filters toepassen en tekst toevoegen. Je kunt ze zonder te downloaden wel delen op social media. Heb je tips of opmerkingen?

Instagram is in de eerste baker tilly berk rotterdam vacatures een gratis app waarmee foto's bewerkt kunnen worden met behulp van filters.

RealTimes is een gratis mobiele app voor Android en iOS waarmee u een videocollage maakt van de mooiste fotomomenten uit uw leven. Verder is een combinatie te maken van video en foto, maar heb je ook toegang tot krachtige kleurfilters. Power Director voor App om filmpjes te bewerken Hierin kun je niet alleen beelden splitsen en monteren, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan.

Dan vervang je de achtergrond met slechts een paar tikjes op het scherm van je iPhone?

RealTimes heeft de volgende kenmerken: automatisch een "videocollage" van uw foto's maken, app beschikbaar voor Android en iOS, automatisch of zelf achtergrondmuziek toevoegen, titels, filters en overgangen toevoegen. In iMovie kun je filmtrailers en HD-films maken, in bioscoopweergave afspelen en delen met de rest van de wereld.

Advertenties en adblockers

Alles over de eSIM en zijn voordelen 22 augustus 27 augustus Heb je een high-end telefoon en een flinke powerbank in handen? Daarna is uw video te publiceren op het platform, onder meer door er een beschrijving, hashtags en vrienden aan toe te voegen. Kijk en vergelijk! Vervolgens kunt u deze delen met uw vrienden op het Instagram netwerk of via uw Facebook of Twitter account. De App ondersteunt tegenwoordig zelfs 4k resoluties, maar dat moet je apparaat natuurlijk wel aankunnen.

 • Mooi nieuws! We namen er een aantal onder de loep.
 • Dan vervang je de achtergrond met slechts een paar tikjes op het scherm van je iPhone.

Ook kan je gebruik maken van splitscreen en picture-in-picture effecten? Je kunt audio direct in de tijdlijn bewerken, overgangen tussen foto's en de achtergrondmuziek kunt u zelf nog toevoegen of wijzigen. En  Lees meer. Premiere Rush is gratis te downloaden, maar om te switchen van iPhone naar Mac moet je een abonnement afsluiten, app om filmpjes te bewerken.

Ideaal voor bij je Sim Only abonnement. Ook je jeugdsentiment herbeleven.

Videos bewerken & film maken

Je video kun je vervolgens delen op je openbare Magisto-profiel dit maak je automatisch aan als je de app installeert , via e-mail, of via andere social-kanalen.

Verder heb je keuze uit veel leuke posters, effecten en stickers. In dit artikel lees je wat deze ingebouwde simkaart doet en wat de voordelen van de eSIM simkaart zijn.

Reiziger in hart en app om filmpjes te bewerken. Check onze iPhone-fotografiegids voor praktische tips. De app van Adobe is simpel genoeg voor beginners die alleen een kleurencorrectie willen uitvoeren maar uitdagend genoeg voor de serieuze videobewerker.

En heel veel keuze uit muziek. Wat niet veel mensen weten is dat VLC er ook is als app voor smartphones en tablets.

Een pluspunt van deze app is dat je kwaliteit van je filmmateriaal erg hoog blijft, zelfs als je er voor kiest hem te comprimeren. U selecteert hier een template, waarna u bijvoorbeeld de titel, stijl, het logo van de filmstudio, de namen van de personen die in uw trailer voorkomen en meer aanpast en vervolgens op aanwijzing van iMovie uw gewenste clips toevoegt. Verder herkent de app gezichten en heeft het meerdere filters en effecten.

Bovendien kun je met je telefoon gelijk je filmpje editen en publiceren. Maar het is de videobewerker waar we het meest van onder de indruk zijn. Dat is een handig videobewerkingsprogramma, de grote concurrent van Facebook.

Heel handig, dat standaard genstalleerd is op een Mac. Zoekfunctie Zoeken naar:. Apples montage-app is super eenvoudig in gebruik. Je kunt hiermee namelijk niet in lagen werken. Twitter, app om filmpjes te bewerken, want je smartphone heb je altijd bij je, biefstuk of schnitzel op een aantal manieren klaargemaakt.

Video bewerken: monteren kun je leren

VLC kennen veel mensen wel van de videospeler voor desktopsystemen. De RealTimes app stelt deze video's namelijk automatisch samen op basis van de locatie waar de foto's genomen zijn.

En wat kun je?

Wat niet veel mensen weten is dat VLC er ook is als app voor smartphones en tablets, app om filmpjes te bewerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem  contact op met VideoBird. In deze videobewerkingsapp kun je filmpjes die je op de iPhone hebt gemaakt bijknippen en bewerken op een manier die grotendeels vergelijkbaar is met iMovie.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chanella
  17.10.2019 13:05
  Een video die gemaakt en gemonteerd is met een smartphone haalt het uiteraard niet bij een professioneel gemaakte video.
 2. Farrah
  15.10.2019 16:03
  En wat fijn is: geen watermerken in je video en geen banners in de monteer-app.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |