Bootje varen in noord holland

Datum van publicatie: 14.10.2019

Welkom bij Theetuin Overleek Stap in een van onze fluisterboten en geniet van een ideaal dagje uit. Wachtwoord vergeten? Verhuur van uitrusting 9.

Buiten met Buiter verhuurt onder andere elektrische sloepen die geschikt zijn tot 9 personen! De Alkmaarse grachten en ophaalbruggen, het Noordhollands Kanaal, de haven, de Accijnstoren, de Hoornsevaart met zijn molens en niet te vergeten de omliggende polders. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt. Direct aan het water vind je eetgelegenheden waar je met de boot voor de deur aan kunt leggen.

Doordat de motoren fluisterstil zijn, hoort u slechts het kabbelen van het water, waardoor u lekker ontspannen van de prachtige Eilandspolder kan genieten.

Leemstar Amsterdam Amsterdam. Zeer aantrekkelijk vaargebied met prachtige havens als Elburg, met vrienden of met de hele familie zorgeloos een dag het water op, Spakenburg, moeilijkheden veroorzaken.

Alleen, tzatziki en salade inbegrepen? Watersportcentrum  Sloterplas. Varen en ontspannen in de Noord-Hollandse natuur Wat is dat toch met water.

Yachtcharter

Baan huurde een Tirion Over ons Om onze boten te kunnen bevaren heeft u geen vaarbewijs nodig. Vanaf hier vaart u zo het IJsselmeer op, en kunt u uw avontuur in zuidelijke richting vervolgen langs plaatsen als Enkhuizen en Volendam. Zeilboot Hanse 34 10,35 m Zonder schipper bareboat 2 cabines 1 badkamer 5 plaatsen 5 Slaapplaatsen. Zeilboot Custom Zeetjalk , opknapbeurt 24,20 m Schipper bij prijs inbegrepen 6 cabines 6 badkamers 30 plaatsen 12 Slaapplaatsen.

Picknickmanden Wij verzorgen voor u graag een picknickmand om onderweg of op een eiland lekker te kunnen opeten.

  • Bekijk alle vaarroutes van Buiten met Buiter!
  • Geschikt voor kinderen. Voornaam Achternaam E-mail adres Wachtwoord Bevestig wachtwoord.

Wij laten u genieten van speciale plekjes zoals Broek in Waterland, Overleek en Monnickendam. Bekijk alle vaarexcursies. Varen door Waterland. Bekijk alle vaarroutes van Bootverhuur Het Uitgeestermeer.

Laatste nieuws. Geschikt voor een regenachtige dag. T:     E:  info waterlandyacht. T: 31 51 97 E: info feestaanhetwater?

Maak je keuze

Feest aan het water. Picknickmanden Wij verzorgen voor u graag een picknickmand om onderweg of op een eiland lekker te kunnen opeten. De vaarexcursies vinden plaats in de Eilandspolder en het Ilperveld. Deze vaarroute brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van Alkmaar zoals de Molen van Piet, het Huis met de Kogel en het Waagplein.

Vaar van haven naar haven vanuit Den Oever en doe verschillende steden aan. Stuur ons een e-mail. Bootverhuur Download onze gratis app met de beste vaarinstrumenten voor iedere kapitein? Vaarroutes in Alkmaar. Wachtwoord vergeten.

Hoofdnavigatie

Meld je dan aan voor een vaarexcursie. Fabulous experience on a cozy boat! Contactgegevens: T: — 20 62 E: info jachthavennexus.

Wie wil varen in de Noord-Hollandse natuur kan bij ons terecht in meerdere natuurgebieden. Een uniek dagje uit naar de Zaanse Schans! Dit is een puzzelspeurtocht door de Eilandspolder. Bezoek eiland De Woude met de boot. T: 65 27 35 E: m arianne theetuinoverleek. De wereld ziet er vanaf het water net even wat mooier uit. Of juist even relaxen na een drukke werkdag.

Veel gevaren, bootje varen in noord holland.

Het Ouweland

In onze fluistersloep kunt u daar ten volle van genieten, want zonder motorgeronk is de boot hartstikke stil. De Woude is alleen met een pontje of een boot te bereiken. Onderweg kun je genieten van de vele vogels en mooi begroeide oevers en er zijn een aantal plekken waar je aan land kunt gaan.

Een sloep is namelijk de ideale boot om te passen in de smalle grachten en onder de lage bruggen.

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving en maak zelf een rondvaart met n of  meerdere van onze gemotoriseerde bootjes. De bijzondere polderlandschappen zijn uniek om te bezoeken? T:  06  46 E:  info waterlandbootverhuur.

We adviseren u om te lezen:

  1. Sikko
    22.10.2019 07:06
    Dit is een puzzelspeurtocht door de Eilandspolder.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |