Feest in strandtent hoek van holland

Datum van publicatie: 15.10.2019

Elke zondag vanaf Borrelnootjes staan op de tafels.

Iedere zondagmiddag organiseren wij daarom onze welbekende Kidsclub! Nuttigt u in Hoek van Holland bij onze strandtent een paar drankjes en krijgt u daarna trek, dan kunt u genieten van het vakmanschap van ons ervaren keukenpersoneel en de hoogwaardige ingrediënten die wij gebruiken.

De avond gasten worden dan rond Spring naar inhoud. Ontvangst met een gezellig glaasje Sangria en verschillende gezellige koude hapjes Gedurende het feest drie rondes met warme bittergarnituren. Gewoon voor een drankje, een heerlijke maaltijd of een spetterend feest, alles is mogelijk bij onze veelgeprezen beachclub op het strand van Hoek van Holland!

Strandpaviljoen Zeebad al meer dan 20 jaar op het strand van Hoek van Holland, feest in strandtent hoek van holland. Iets te vieren Bruiloftsfeest Feestavond Borrel of receptie Lunch buffet. Het live cooking diner is ook inclusief drankarrangement te boeken wat ideaal is voor groepen en partijen.

Reserveringen voor groepen vanaf 10 personen graag telefonisch i! Kijk ook eens bij onze agenda voor de laatste nieuwtjes, voorstellingen en diner specials, New Jersey. Zo zijn wij altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit en steunen wij ook de ondernemers uit de regio.

Naast eten en drinken biedt beachclub The Bing ook volop vermaak op het strand van Hoek van Holland. Bent u in Hoek van Holland op zoek naar een leuke strandtent?
 • Samen met verschillende partners organiseren wij een aantal keer per jaar onvergetelijke evenementen. Vraag vrijblijvende offerte aan.
 • In de zomer op elke zondag live muziek en live cooking barbecue!

Strand Hoek van Holland

Een strandfeest met diner kan tot personen en een feestavond kan zonder aanpassingen al tot personen. Onze huis DJ Einde feestavond u. Hele jaar door gratis parkeren strand Hoek van Holland. Snel reserveren… Geen moeilijke reserveringsformulieren, gewoon je gegevens invullen en wij nemen contact met je op om naar je wensen te luisteren en je reservering te bevestigen. Toggle Navigatie.

In basis zijn wij een strandpaviljoen. Met dit concept kan je als gast onbeperkt genieten van verschillende gerechten. Wij vinden dat er altijd wel een reden is om een feestje te vieren. Lounge en lunch bij onze strandtent. Iedere zondagmiddag organiseren wij daarom onze welbekende Kidsclub.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerd en gastvrij personeel.

In Hoek van Holland bij onze strandtent beleven uw gasten een onvergetelijk feest. The Bing Twitter. The Bing is zelfs een officiële trouwlocatie!

Ook als locatie voor een winterbruiloft of winter BBQ. De originele warme chocolademelk en huisgemaakte erwtensoep staat klaar? Zeer leuk zijn de kinderfeestjes. Deze actie geldt het hele jaar door. Hieronder kunt u gratis online uw reservering maken.

Strandpaviljoen Zeebad al meer dan 20 jaar op het strand van Hoek van Holland!

Eten bij Beachclub The Bing Wij ontvangen digitaal uw reservering en u krijgt automatisch een bevestiging. Ieder feest en de wensen van onze gast zijn verschillend. Trouwens, wat is er fijner om na een frisse wandeling en het uitwaaien in een warm interieur bij te komen en te genieten van een geweldig uitzicht?

Reserveren kan in dat geval op telefoonnummer: - 38 40 Onze klantvriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u een prettig verblijf te bezorgen, hoe kort of hoe lang u er ook voor kiest om van onze gezelligheid en faciliteiten te genieten. Meer danfeest in strandtent hoek van holland. Bezoekt u het strand van Hoek van Holland, verder en harder met de fietskleding van Lidl.

Restaurant Hoek van Holland reserveren Hieronder kunt u gratis online uw reservering maken. Bij Beachclub Royal houden wij van specials.

Hieronder kunt u gratis online uw reservering maken.

Eten bij 2SB

Klik hier voor onze cadeaubon! Eten bij Beachclub The Bing Wij ontvangen digitaal uw reservering en u krijgt automatisch een bevestiging. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden! Wij zijn het hele jaar geopend.

Het is aan te bevelen om een reservering op de dag zelf door te bellen in plaats van online reserveren. Hieronder kunt u gratis online uw reservering maken. The Bing youtube.

We adviseren u om te lezen:

 1. Aart-Jan
  20.10.2019 21:31
  Spring naar inhoud. Wij organiseren ook regelmatig een barbecue met heerlijk vlees en vis, frisse salades en een ruime keus aan drankjes.
 2. Nikky
  20.10.2019 10:35
  Wilt u ook een fantastische tijd beleven op het strand van Hoek van Holland, dan verwelkomen wij u graag bij beachclub The Bing.
  Can
  22.10.2019 18:10
  Liever tot in de late uurtjes dansen met de voetjes in het zand? Verblijft u in of gaat u een dagje naar Hoek van Holland en zoekt u een strandtent om van het lekkere weer, veel gezelligheid en heerlijk eten en drinken te genieten, dan kunt u in Hoek van Holland nergens beter terecht dan bij beachclub The Bing.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |