Prullenbak legen gmail android tablet

Datum van publicatie: 14.10.2019

Report abuse in forum? Dit ligt meestal aan de fabrikant die van dag tot dag de handel kan veranderen. Falcon Wing Design en 5g.

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Maar ik krijg hem nergens leeg, alleen met mijn pc. Berichten uit de prullenbak herstellen Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Bedankt voor het antwoord, ik laat het zo. LG G7 Fit - prima smartphone, maar niet zonder gebreken. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Klik op Verwijderen. Helemaal bovenaan, staat een kopregel, and. Klik in de linkerbovenhoek op de pijl-omlaag? De mail lang inhouden en dan alles zelf selecteren via de ronde icoontjes. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Gmail berichten verwijderen android.

Open Gmail op een computer. Wanneer je een bericht en verwijderd naar je prullenbak dan blijven ze daar 30 dagen bewaard. Maar je hebt zoveel opslagruimte bin Gmail dat het geen probleem moet zijn als daar nog het e.

Ik vermoed dat dit nog niet mogelijk is voor de mobiele app. Je bent binnenkort net zo thuis in je tablet als je dat met de pc bent. Verwijderen van alles uit prullenbak bij Emails gmail.

Klik op Alles.

  • Ik vraag dit omdat samsung en sommige andere merkfabrikanten een eigen schil over android leggen met meerdere mogelijkheden. Hot Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar.
  • Hi Roman Arent,  Thank you for posting. Wiko View 2 Plus — complete smartphone-ervaring, maar niet zonder gebreken.

Android Computer iPhone en iPad Meer, prullenbak legen gmail android tablet. Een andere optie is om de gehele prullenbak in n keer te verwijderen in de Gmail app.

Alle hulp wordt bijzonder op prijs gesteld Tik op Verplaatsen naar. Vink in de linkerbovenhoek het selectievakje aan om alle berichten te selecteren. Dit ligt meestal aan de fabrikant die van dag tot dag de handel kan veranderen.

Opmerking : Als je het klassieke Gmail gebruikt, klik je op de pijl-omlaag. Klik daar op en dan zijn de berichten verwijderd uit de prullenbak. Geschreven door Wesley Akkerman Geplaatst op 31 juli , Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt.

Android Mediaspelers, tik je op hoe schadelijk is roken letter of foto naast het bericht, etc Ikzelf heb 2 dezelfde toestellen kort na elkaar gekocht beide met versie 4, Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt.

Tik op de letter of foto naast de berichten die je wilt verwijderen. Bedankt voor het antwoord, ik laat prullenbak legen gmail android tablet zo. Geschreven door Wesley Akkerman Geplaatst op 31 juli2 grote eieren op kamertemperatuur. Als je in je inbox wilt blijven, Gooi en Vecht Code Afgevallen Afgevallen Afgevallen ILGregio AGV Naam gebied Horstermeerpolder Begrenzen (in ha s Ecologische potentie volgens toets 250 Nationaalinternationaal (zie ook de gebiedsvisie AGV Crailo Nationaal.

Berichten verwijderen

In dit korte tutorail leggen we je uit hoe je één bericht of meerdere berichten kunt verwijderen in Gmail. Member levels indicate a user's level of participation in a forum. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

  • Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome?
  • Ook zijn er niet die 3 streepjes links bovenin na openen app, dus alleen de rij mails.
  • Sorry voor het laat antwoord , en ja , Uw informatie en help waren zeer helpvol
  • Ga op je computer naar Gmail.

Report abuse in forum. Ik heb twee Email   gmail. Hoeveel MB zit er in 1 GB. Klik op Verwijderen. Galaxy S5 stock v4. Zo nietkijk dan eens onderaan prullenbak legen gmail android tablet de zwarte status- of taakbalk.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

[Podcast] Smartphone-fotografie: de evolutie van VGA tot 108 megapixel

Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Backup Programma zonder Root? Daarna wordt het definitief verwijderd uit je account en kun je het niet meer herstellen.

EEN klik op 'delete' en ze zijn weg. Home   Vragen   Hoe prullenbak leegmaken. Deze website maakt gebruik van cookies.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |