Q music raad het geluid

Datum van publicatie: 10.10.2019

Prijs Gratis. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Hetzelfde pakket wordt ook gebruikt door Qmusic Vlaanderen. In kwam een tweede editie van deze actie. Wat de Qmusic app nog meer te bieden heeft behalve digitale radio luisteren? De app werkt erg fijn, alle radiostations van Qmusic zijn te beluisteren over WiFi en 4G.

Deze lijst werd op oudejaarsdag herhaald.

Daarna Wim van Helden tussen Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld, q music raad het geluid. Misschien krijg je wel een bericht terug van je favoriete radio-dj.

De makers van de app doen ook echt wat met je feedback, complimenten! Tips en andere feedback nemen we mee in het verbeteren van de Q-app!

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

 • Deze bug was bekend bij ons en is inmiddels verholpen.
 • Luisteraars konden een verblijf in dit hotel winnen.

'Mijn moeder is morgen jarig'

Luisteraars kunnen een zevendaagse skivakantie naar Oostenrijk winnen. Op andere momenten avond, nacht en weekend zijn de nieuwslezers te horen die bij het ANP te Rijswijk horen. Aanmelden kan sinds alleen via de app tijdens de aanmeldminuut rond uur en een onaangekondigde aanmeldminuut ergens tussen en uur. Jouw feedback is altijd welkom via app qmusic. In dat ijsblok zat het eerste jaar een goudblok en de andere jaren de sleutel van een auto.

Prijs Gratis. Dat betekende dus dat aangemelde luisteraars hun telefoon stand-by moeten hebben. De winnaar krijgt een vast radioprogramma op de zender.

Doe mee met winacties en win Via de Qmusic app doe je mee aan het spannendste radiospel van Nederland: Het Geluid. Met de Qmusic app vind je ieder nummer en fragment terug. Alleen de nieuwsvormgeving wijkt iets af. Op andere momenten avond, q music raad het geluid, nacht en weekend zijn de popcorn time illegal australia te horen die bij het ANP te Rijswijk horen.

AANMELDMINUUT

In andere talen English Français Türkçe Koppelingen bewerken. Verborgen categorieën: Wikipedia:Wel afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Talen Nederlands.

Sinds komt er jaarlijks minimaal n radiotalent bij vanuit het Qcollege. Het nummer met de meeste stemmen wint. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. In startte Qmusic in Belgi de Q-academy. De bug die de radio stream stopte q music raad het geluid met deze update opgelost!

Zie Lijst van diskjockeys op Qmusic Nederland voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Deze bug was bekend bij ons en is inmiddels verholpen?

Navigatiemenu

Qmusic gebruikte de eerste jaren de Noordzee FM studio aan de 's Gravelandseweg in Hilversum , maar verhuisde eind september naar de voormalige kauwgomballenfabriek Maple Leaf op het industrieterrein Overamstel in Amsterdam. In de avond zijn al vele dj's te horen geweest. Gokken en wedstrijden. Welk nummer wil jij tussen en uur als volgende horen? Kunnen jullie dit snel fixen aub!

Misschien raad jij wel wat Het Geluid is en win je een lekker geldbedrag. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Die persoon weet dat zelf echter niet, q music raad het geluid.

Als je de update van de app installeert, heb je hier geen problemen meer mee. Informatie Provider Q-music Nederland B. Dit geluid is ook op de site en in de Qmusic app te vinden en sinds is het geluid ook op TV te horen tijdens de reclameblokken.

Er is dan vaak ook interactie tussen de dj en de nieuwslezer en soms worden er audiofragmenten in het bulletin uitgezonden.

MEESPELEN VIA DE RADIO

Tussen Hetzelfde pakket wordt ook gebruikt door Qmusic Vlaanderen. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

Luisteraars konden een verblijf in dit hotel winnen. Radio In die minuut verschijnt in de app een rode knop waarop men binnen die tijd moet drukken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ramses
  20.10.2019 04:06
  Jouw mening telt! Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.
 2. Wannes
  14.10.2019 23:13
  De app werkt erg fijn, alle radiostations van Qmusic zijn te beluisteren over WiFi en 4G. Qmusic zendt top lijsten uit met een bepaald thema, bijvoorbeeld Top van de zomer , Top van de 90's , Top van de 00's , Top van de 10's.
  Berdan
  13.10.2019 20:24
  In werd de 25ste ronde van het spel gespeeld.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |