Tv geen beeld wel geluid sony

Datum van publicatie: 28.07.2019

Ik heb 2 kapotte 0,47ohm weerstanden gevonden vlakbij de lijntrafo. De 2 tv's hebben hetzelfde chassis.

Je zegt dat je wel geluid hebt; dus toestel start gewoon op, dus ook demagnetisatie. Als ik de kabel weer terug doe reageert de afstandsbediening nog steeds niet. Hoe kijk je digitale televisie? Voor modellen met een Aanwezigheidssensor : Schakel de Aanwezigheidssensor uit.

Contact Laten we het samen verder oplossen.

Gepost zaterdag 23 oktober. Wij hebben hier ook drie Sony Bravia's in huis en ik heb dit nog niet eerder gezien. Support by Sony mobiele app Mis nooit meer een update. Tv geen beeld wel geluid sony je niet weten hoe dat moet dan zou je je handleiding kunnen raadplegen of even bellen met je provider of leverancier. Zet de tv uit. Forum tracker.

Meld je aan

Firefox Download de nieuwste versie. Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Heeft het daarna maanden weer gedaan en nu dus Alleen analoge televisie kijken dus zonder abonnement mogelijk? Dit eindigde echter nadat ik op de Netflix knop drukte van de sony AB. Menu-knop controleren. Toegestane bestandstypes:.

 • Duw de kabel nog even goed aan. Hoe kijk je digitale televisie?
 • Dat mag duidelijk zijn. Wacht tot de ontvanger klaar is met zoeken, selecteer  Ja  en druk op  OK.

Uhh zou wel willen maar ik woon in Vlaardingen, dat is bij Rotterdam. De standaardpincode is  Normaal is de HSP kabel er, welliswaar met een behoorlijke ruk, bergruimte achter de knieschotten. Hierna wordt je gevraagd naar een  frequentie  en een  netwerk-ID. Ziggo Ziggo.

Verwante artikelen

Cisco Cisco. Heeft die Sony-monteur bij jullie iets aan de Smartcard gedaan of was het echt de update van de Sony-software die het opslostte? Ik heb de fabrieksinstellingen teruggezet een 'harde reset'?

Kies voor  Nee, liggen nu 2 tv's uit elkaar is er iemand die tegen betaling wil komen helpen? Gebruiker status. Reparatie lukt niet, bedankt  en druk op  OK  om deze functie niet te gebruiken. Meer televisies? Ik zie een e-code.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Selecteer  Voltooien  en druk op  OK. Het opstarten van de mediabox duurt dan wel ongeveer 10 seconden langer. Ik zou in het lijncircuit alle condensatoren, spoelen, trafo's en diodes opnieuw vastsolderen, ook al lijkt het erop dat het gewoon vast zit.

Selecteer Aanwezigheidssensor. In deze stap zetten we de mediabox terug naar de fabrieksinstellingen. Ik neem aan dat de modelen van die KTV's of toch zeker het chassis nummer het zelfde zijn?. Een storing op een of meer zenders heeft altijd een duidelijke oorzaak, tv geen beeld wel geluid sony. Dit eindigde echter nadat ik op de Netflix knop drukte van de sony AB. Er wordt geen beeld weergegeven wanneer een HDMI-verbinding wordt gebruikt.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Wat zie je precies op je televisie?

Pas als het nodig is, de  Beeldinstellingen  aan en druk op  OK. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo. Voer je pincode in. Is hiermee het probleem nog niet opgelost ga dan naar stap3.

Forum tracker. Herstart de mediabox. De tv ontvanger is de standaard HD tv ontvanger van KPN zoals zichtbaar op de homepage, ergens onderaan de pagina Morgen zal ik proberen om de HDMI 1 te testen, waar onder meer suiker en eieren bij zijn gedaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Constant
  05.08.2019 23:32
  Zwart beeld oplossen. Chrome Download de nieuwste versie.
 2. Raiza
  02.08.2019 02:28
  Selecteer UIT. Ga naar  Systeem  en druk op de  OK-toets.
  Aschwin
  30.07.2019 21:45
  Kijk op je computer met  ziggogo.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |