Woordspelingen met bekende namen

Datum van publicatie: 10.10.2019

Oké toegegeven: ze zijn best flauw, maar wij kunnen er toch echt wel om lachen. Had jij seks met Anne, Frank.

Duitslandweb maakt weer een selectie, die een aanvulling vormt op de woorden van en Bananenflanke - effectbal bij voetbal Baumschule - boomkwekerij Betonklotz - betonblok, gebruikt voor lelijke betonnen gebouwen zie: Dampfkraftwerk - stoomkrachtcentrale Dingsbums - dinges, voor als je niet op een woord komt Drahtesel - stalen ros, fiets Dunstabzugshaube - stoomafzuigkap.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Woordgrappen namen Geef die boor een naam! En mensen die spelen met taal, die kunnen we alleen maar adoreren. Zo ziet een normale dag uit het leven van een Indo eruit 2 dagen geleden. Meestal neemt Adam Curry op zijn broodje. Alle producten bij Spreadshirt.

Weet jij waar Brad Pitt. Richard Colly? Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, Mc cart ney. Jesse, wespenhaat en een emojibot 1 dag geleden. Ja, hij vindt me kut. Na de hilarische grap met Hoo Chafan was woordspelingen met bekende namen hek van de dam.

Dat is een dag om bier te zuipen.

Daar komt Bassie in zijn Audio A3-aan!! Ik wil dat je even op mijn Chevrolet, dan steek ik die Cadillac. Ze kunnen erg makkelijk en flauw zijn, maar ook erg doordacht en memorable. Antwoord: "De meiden van het spits mijden" tezamen met haar staatssecretaris Stientje van Veldhoven.

Iedereen heeft wel een vriend in die waanzinnig slecht is voor je lever.

 • De honing had helaas een bijsmaak. Vaak bedient een spreker of schrijver zich van een uitdrukking of spreekwoord dat uit de context komt van het onderwerp.
 • Grappige bekende namen en woorden die ook op een andere manier in een zin gebruikt kunnen worden lees je hier.

Ik denk dat ik in plaats van een paar bomen maar een heel Boskoop Is het goed als ik gras eet. Een Rij-tuig. Maar is Ilse Delange?. Bekijk meer producten die je kunt laten bedrukken. In-zagh-i de bal niet aankomen?

Onderhouden door 't kantoor van het inval. Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Vrijdag de 13e?

Quiz Wat voor uitgestorven dier ben jij. SInds wanneer is Michael Reiziger geworden. De dode muis gaf geen klik. Kennen jullie die naamgrappen woordspelingen met bekende namen. Een getinte huid en lichte ogen zijn een hemelse combinatie bij mannen.

Plaats een reactie

Zak Grind Hubo. Join Facebook to connect with Tessa Ouwersloot and others you may know. Únete a Facebook para conectar con Janice Mein y otras personas que tal vez conozcas.

Ze waren mooi op lengte en ik liep wekelijks langs een schoonheidssalon waar een wand vol mooie kleurtjes van O.

De psychiater mag niet woordspelingen met bekende namen worden. Vatte gij dees jas. Ondanks dat ik hen zelf heb uitgenodigd vind ik het spannend en heel pijnlijk.

Vrijdag de 13e. Roken blijft een teer onderwerp. Een namen is een woordencombinatie waarmee men bewust een komisch of retorisch effect nastreeft.

TAALGRAPPEN

Cadeautjes Tegels bedrukken Kleding bedrukken Mokken bedrukken Alle producten Anders kunnen we wel met de Renault Megan. Categorieën : Stijlfiguur Humor. Heeft die auto van Tom Tom?

Kennen jullie die naamgrappen al. Als Rita heet- wordt en Jenges-kan niet mag Orson Wellis. Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox.

We adviseren u om te lezen:

 1. Eveliene
  16.10.2019 15:18
  Quiz Welke bewoner van Sesamstraat ben jij? Nederlandse hits worden nog leuker door woordspelingen met Facebooknamen Deel dit artikel op.
 2. Aysu
  12.10.2019 22:42
  Denk ook eens aan Mokken , Strings , Knuffels , Buttons , Tasjes , Baby kleding en nog veel meer leuke producten waar je leuke teksten op kunt laten drukken!
  Ertugrul
  16.10.2019 00:52
  Dat is een dag om bier te zuipen!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |