Geld terug bij vertraging ns aanrijding

Datum van publicatie: 12.10.2019

Forum home page. Media toevoegen. Powered by inSided.

Wees zo volledig mogelijk, dan is de kans op toewijzing het grootst. Groet, Marjan. Beste, Kan het kloppen dat 'Geld terug vertraging' niet werkt? Beste antwoord door Miriam NS 21 mei , Als ik met Dal Vrij besluit om mijn reis met een lijnbus te maken omdat er naar verwachting minstens 60 minuten vertraging zal zijn, kan ik dan op deze manier een evenredig deel van mijn abonnementsgeld terugkrijgen zeg het deel dat ik als restitutie zou ontvangen met de regeling Geld terug bij vertraging?

Iemand die reisde met Groepstickets gezelschap 18 personen! Heb je gekozen voor vervangend vervoer van een andere vervoerder of heb je met de auto gereisd?

Upload afbeelding. Doe dit dus niet via Mijn NS. Ik spreek echter niet namens de NS Klantenserivce. Je kunt je claim laten aanpassen via dit forum of via Klantenservice. Dien je claim niet nogmaals in. Je hebt geen recht op geld terug bij vertraging?

Overigens lijkt het me niet meer dan redelijk om na 13 jaar de bedragen voor het studentenreisproduct eens te indexeren - nu gaat het nog om omgerekend vijf en tien gulden - maar dat terzijde. NS streeft ernaar de regeling Geld terug bij vertraging op toegankelijke en eenvoudige wijze te faciliteren. Dal Vrij heb je ook zonder een check-in recht op GTbV.
 • Sinds zijn wij in staat om een groot deel van de claims vooraf geautomatiseerd te controleren op juistheid en volledigheid. Ik hou u verder op de hoogte!!
 • Je topic heb ik verplaatst naar 'in de trein' en de titel heb ik aangepast.

Hoofdnavigatie

Ik heb niet op de eindbestemming uitgecheckt, omdat ik ander vervoer heb genomen. Betekent dit dat in geval van niet in- en uitchecken er geen sprake is van een recht, maar van coulance? Bij vergoeding middels de regeling Geld terug bij vertraging wordt altijd met een aantal factoren rekening gehouden. Nu lijkt het net alsof er staat dat je kunt uitchecken bij de servicezuil Media toevoegen.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ja, want minder overstappen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, maar pas op het station waar je moet zijn. Het is allemaal erg vaag. Heb je al een account. Vertrektijddat kan, onze virusscanner heeft geld terug bij vertraging ns aanrijding dat dit bestand niet veilig is om te downloaden? Heb je recht op een vergoeding, dan wordt dit bedrag automatisch teruggestort op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven.

Wat de meeste mensen willen weten

Vriendelijke groet, Susan Heel mooi artikel, Susan, en goed om te lezen. Wanneer er sprake is van uitval, doet ProRail een prognose van de verstoring en meldt deze aan NS. Welkom Nog geen account? Heb je gekozen voor vervangend vervoer van een andere vervoerder of heb je met de auto gereisd?

Dus de uitdrukking "daar ging onze vrije reis met dalurenkaart" is mij niet helemaal duidelijk. Soms kan het echter gebeuren dat uitchecken op het eindstation niet mogelijk is. Dan sturen wij je binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging per e-mail. Powered by inSided.

De regeling 'Geld terug bij vertraging' is wel van toepassing op e-tickets!

Wanneer welke vergoeding

Dit omdat NS ook de tijd moet krijgen om in alle redelijkheid vervangend vervoer in ge zetten. Naar NS. Het gaat om een kaartje tegen vol tarief.

Reizen over de grens Reisde je met een Grensabonnement vanuit Nederland naar het buitenland of andersom en had je binnen Nederland vertraging bij NS?

 • Heb je al een account?
 • De reiziger kan het personeel hiernaar vragen, inderdaad.
 • Hallo, Ik heb 20 euro moeten betalen omdat de treinen niet reden, ik check-in en wacht op de trein met alle andere mensen, ik check meer dan 1 uur later uit, ik moet dus 20 euro betalen, Een Claim ingediend, toegekend , en maar 8 euro terug gehad
 • Je leest hier hoe.

Welkom Nog geen account. Waarschijnlijk omdat ik en mijn vrouw van kaart naar Dal voordeel zijn over gegaan. Kan dit worden opgelost. Bij een vertraging van 30 minuten of langer kun je daarom een vergoeding aanvragen. Mijn claim is afgewezen! Je klikt dan op 'Aanvragen zonder Mijn NS-account'. Media toevoegen.

Meld je aan

Zoja, heb je dat inmiddels al gedaan? Stel hier je vraag over geld terug bij vertraging. Wanneer je een claim indient met een formulier, duurt het uiterlijk vier weken voordat jouw claim wordt behandeld.

Dan kun je tijdens het indienen van jouw claim zelf de eindbestemming wijzigen in Mijn NS. Hier lees je daar meer over en heb je ook de mogelijkheid om een claim in te zien. Chat niet beschikbaar Elke dag van 7. Prettige avond nog allen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Wilhelmus
  20.10.2019 15:25
  Afbeelding uploaden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |