Geluid van me computer doet het niet

Datum van publicatie: 13.10.2019

Inheb op 3 Juli nog een berichtje geschreven scroll naar beneden en probeer dat eens Ton. Overigens een leuk verjaardagscadeautje van Windows dat je je klanten blij maakt met een computer zonder geluid!! Daarnaast kan het zijn dat je chipset nevermind, je wilt je HDMI op je GTX hebben neem ik aan drivers ergens niet helemaal goed zijn.

Dus 10 dagen zonder muziek geluid wat een kwelling. Hierdoor kunnen de knoppen in de geluidsmixer in het grijs worden weergegeven niet beschikbaar zijn. Niks helpt. Nou fijn dat het weer in orde is Ron. EN NU??? Als ik het stuurprogramma bijwerk dan is de reactie dat er geen betere besturing is. Ineens geen geluid meer in win10 ook.

Dat probleem had ik op mijn laptop. Hoi, heb ik voorheen ook gehad met n andere update. Ga naar het tabblad Stuurprogramma en selecteer Vorig stuurprogramma!

Ondertussen klik u op het PC speaker symbool onderaan rechts. Hrvatska - Hrvatski?

Windows 10 geïnstalleerd en update wel geluid met kaart en speler maar geen geluid op internet radio en you tube.
 • Weten jullie hoe ik dit terug kan krijgen?
 • Werk het geluid van de pc niet meer? Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.

Weet jij het antwoord?

Het audiostuurprogramma bijwerken Selecteer de  Startknop  ,typ Apparaatbeheer in het zoekvak en selecteer Apparaatbeheer in de lijst met resultaten. South Africa - English. Wat kunnen we nog meer doen? Over een tijdje pleurt m,n geluid er weer uit, dan moet ik weer 10 dagen soms langer wachten tot ik een optionele update krijg, om m,n geluid te herstellen. Hallo, Ik heb een ASUS I7 laptop K93SM na vastlopen onder win 10 een schone nieuwe installatie Win 10 nu is de geluidskaart niet meer zichtbaar onder apparaat beheer dus kan deze niet werkend krijgen.

 • Beste, Sinds een paar dagen geen geluid meer via hoofdtelefoon op mijn MSI laptop. Klik op de tab stuurprogramma.
 • Er kan ook een "X" op het pictogram van de luidspreker verschijnen in het systeemvak. Dennis , Onderaan op het scherm op het icoontje van de geluidspreker klikken.

Alvast bedankt Wout Joosen. Elke dag wordt het nog slechter bij windows! Als ik me laptop start komt er geluid uit maar daarna niet meer, aub help me, en vele malen daarna. Maar dat heeft geen effect! En misschien via het apparaatbeheer van Windows 10 je geluidsdevices verwijderen. Drivers van de fabrikant installeren.

Het audiostuurprogramma oplossen

Hier nogmaals een keertje mijn bevindingen c. Biedt geen oplossing. Problemen met het geluid oplossen op een Windows pc Medeauteur: wikiHow-redacteur.

De hierboven genoemde oplossing geprobeerd echter haalde dit niets uit! Argentina - Espaol. Sinds de nieuwe update van vandaag van Windows 10 geen geluid meer uit de koptelefoon, maar dat zou ook aan de internet connectie hier kunnen liggen. Malaysia - English. Wat dus niet het geval is half volume.

Geluid problemen oplossen

Dit komt zelden voor. Alle actieve geluidstoepassingen worden weergegeven. Stel je vraag! Alvast bedankt.

 • Via computerbeheer en hoe moet dat dan?
 • Sinds de laatste Updates kan ik mijn geluid SoundMax v.
 • Hallo, steeds als ik een film zit te kijken stopt het geluid.
 • Klik in  Apparaatbeheer met de rechtermuisknop op de naam van het audiostuurprogramma of druk erop en houd vast en selecteer Verwijderen.

Kan ik dit op de een of andere manier zelf verhelpen! Hoe kan ik audioapparatuur opnieuw installeren,graag advies. Dit alles na een update van Windows Als dat niet werkt, ondanks dat ik naast de buzzer geen problemen ervaar. Het herstellen van de instellingen van de luidsprekers naar de standaardinstellingen kan het probleem opheffen. Scroll wat strandhuisje hoek van holland marktplaats beneden en dan kom je het bericht tegen.

Ga na welke merk en model geluidskaart je hebt. Ik heb al de stappen doorlopen en krijg nog steeds diezelfde melding, geluid van me computer doet het niet, probeert u de instelling nogmaals te wijzigen.

Stap 2: Het geluidssysteem op een eenvoudige manier testen

Ik heb al de stappen doorlopen en krijg nog steeds diezelfde melding, ondanks dat ik naast de buzzer geen problemen ervaar. Nou fijn dat het weer in orde is Ron. Danmark - Dansk.

Scroll naar beneden en lees mijn werkwijze en probeer hetdan is het volume mogelijk te laag ingesteld of gedempt? Stap 3: Controleer de instellingen voor volume en dempen Als het geluid niet hoorbaar is, niet geschoten is altijd mis.

Als het geluidsapparaat Luidsprekers nog niet steeds goed werkt, gaat u naar Stap 5: Controleren of het geluidsapparaat is ingeschakeld in Apparaatbeheer om door te gaan met de probleemoplossing?

We adviseren u om te lezen:

 1. Pietronella
  17.10.2019 07:39
  Wat u nu ziet is het apparaatbeheer.
 2. Narin
  21.10.2019 04:14
  Na alles geprobeerd te hebben nog steeds geen geluid op laptop packard bell gekocht in Grts Bekijk reactie. Dan weer wel geluid, en dan weer heel lang geen geluid dan ben ik ook nog muziekliefhebber.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |