Grand cafe restaurant de gouden leeuw vessem

Datum van publicatie: 09.10.2019

Locatie, eten, bediening super. Genoten van het geweldige eten en de sfeer erom heen.

Wel loopt het allemaal gesmeerd. Genoten van het geweldige eten en de sfeer erom heen. Tot de volgende keer, David. Was eerder in Den Bosch bij Pilkington, en vergeleken met daar valt iedere high tea tegen, ben ik bang. We werden hartelijk ontvangen door Karlijn in de tuin van De Gouden Leeuw waar je tussen de hop heerlijk kunt dineren met wijnen en bieren die bij de gerechten passen.

Rondje Vessem Start: Eersel Fietsroute 51,31 km. Een soepele maar smakelijke Spaanse wijn.

Kortom, een keer met 2 personen toen hadden wij een groupon aanbieding. Onze dank hiervoor. Kom zeker nog een keer langs. De uitleg van de keuken was dat er niets mee mis was.

Het was zeer minimaal, halve scones, een gezellige avond, theres self-actualization, dat bezorgd wordt aan de arbeidsauditeur (i.

Bekijk de openingstijden. Meer informatie. De borden waren prachtig opgemaakt, de bediening was zeer goed en het eten was verrukkelijk.
 • Onze kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse keuken.
 • Het volgende gerecht werd opgediend terwijl het vorige nog op tafel stond en toen we weggingen werd er niet eens gedag gezegd. Het was anders dan de kaart vermeld had en er lag vooral veel chocola en koek op.

Restaurant

Want de 19,50 die dit normaal gesproken kost was het zeker niet waard! Er waren eigenlijk geen eters dus dat was al geen goed voorteken maar goed we zaten lekker in 't zonnetje dus toch maar besteld. Een Riesling van de Trittenheimer Apotheke mooi fris en mineraal rijk. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Mooi terras met vriendelijke bediening. De wijn was een goede ondersteuner met zijn zuren.

Door al de jeugd die aan de bar zit? Bevestiging via email ontvangen? Het was anders dan de kaart vermeld had en er lag vooral veel chocola en koek op. Hans 15 punten. Ilse punten.

Link openen in de route.nl app

De tweede begeleider had de signatuur van de hofleverancier van de wijnen. Op de terugweg zijn we nog langs een cafetaria gereden waar we wel waar voor ons geld kregen. Ik ben zelf dan misschien maar een ordinaire hobbykok, maar ik zou mijn gasten thuis zo'n ossenhaas niet voor durven schotelen.

En de clotted Cream was gewoon mascarpone

Dikwijls hier lunch of diner gehad maar nooit meer. Neem uw smaakpapillen mee op ontdekkingsreis in ons restaurant in Vessem en herontdek de intensiteit van echte smaken. We hebben echt heerlijk gegeten. Als je het volle pond betaald voor dit High-tea arrangement is er wel iets ietwat verbetering in opbouw en samenstelling gewenst.

Soep was bouillon met een pak zout erdoorheen.

Geniet van een advertentievrije site

Gemengde gevoelens na dit bezoekje aan vessem. De normale prijs voor hetzelfde menu is overigens stukken duurder, maar via de Groupon was het goede prijs-kwaliteit. Volgens mij is er in een paar maanden veel verbeterd.

We hebben echt heerlijk gegeten. Lekker vlees, het idee van een high tea is volgens mij dat het verschillende kleinere hapjes zijn, deze zijn dus niet te eten. En natuurlijk krijg je geen hele scones en grote punten appeltaart, dat de anticipatie erop gewoon lopend beleid is! De Gouden Leeuw maakt gebruik van cookies en scripts, grand cafe restaurant de gouden leeuw vessem. Ook voor iemand die iets te vieren heeft was een extra inspanning geen probleem!

Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring Ik ga akkoord. Komen zeker weer terug.

De wijn was een goede ondersteuner met zijn zuren. Een van de gangen was een kerrie soup. Familie van Gils.

Naast de lunch en het diner, kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke borrel. Service hierbij was keurig, precies op de gewenste tijd kwam ons dessert. Ik wil graag de nieuwsbrief van route.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rinskje
  10.10.2019 19:43
  Of is dit de kwaliteit die hier normaal is?
 2. Raymon
  12.10.2019 20:18
  Tot de volgende keer, David. Hierdoor worden jouw routes vindbaar voor andere fiets- en wandelliefhebbers en kun je ze samen met vrienden en familie fietsen of wandelen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |