Lidocaine orale gel bijsluiter

Datum van publicatie: 11.10.2019

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Bij de vrouw : 5—20 g gel.

De gel is geschikt voor de anesthesie van slijmvliezen, speciaal de urethra; hydroxypropylmethylcellulose is bovendien geschikt als glijmiddel. Maar Nadere informatie.

Vertel dat dan uw arts of apotheker. Therapie convulsies bestrijden met bv. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Vergelijkbare documenten. Sucralfaat 1 gram PCH, granulaat in sachets Sucralfaat 1. Raadpleeg dan uw arts. Advies: Kan voor zover bekend zonder gevaar overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt.

Meestal is er sprake van parenterale overdosering van lidocaïne, er zijn echter 'casereports' van niet-parenterale overdosering, bij oraal, transfaryngeaal of transdermaal gebruik van lidocaïne. De viscositeit van de orale gel bedraagt ca. Bij oromucosale toepassing zeer zelden: brandend gevoel oromucosaal, hypo-esthesie, smaakstoornis.

Samenstelling

Als het echter bijna tijd is voor de volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder met uw normale doseringsschema. Van dit geneesmiddel zijn geen belangrijke wisselwerkingen met andere geneesmiddelen bekend.

Cardiovasculair: hypotensie, depressie van het myocard. Bevat tevens: hydroxypropylmethylcellulose. Rijvaardigheid en het gebruik van machines Invloed van dit geneesmiddel op de rijvaardigheid of de bekwaamheid om machines te gebruiken, is niet te verwachten.

Lees de hele bijsluiter goed vrdat u Nadere informatie, lidocaine orale gel bijsluiter. Advies: Kan voor zover bekend zonder gevaar overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt. Door verdoving van de tong of het mondslijmvlies neemt de kans op bijtwonden toe. Het wordt ook gebruikt bij een scopie en het inbrengen van een sonde. De eerste 45 minuten na gebruik het kind niet laten eten of drinken.

Inhoudsopgave

Bij de vrouw : 5—20 g gel. De gel is geschikt voor de anesthesie van slijmvliezen, speciaal de urethra; hydroxypropylmethylcellulose is bovendien geschikt als glijmiddel. Dit geneesmiddel is niet opgenomen in het geneesmiddelen vergoedings systeem GVS. Misschien heeft u Nadere informatie.

Raadpleeg dan uw arts. Bij het aanstippen van slechts enkele aften is de kans hierop veel minder. Orale gel FNA: anesthesie van de slokdarm: 10-15 ml - mglangzaam doorslikken! U kunt bijwerkingen ook rechtstreeks melden via het Nederlandse Bijwerkingen Centrum Lareb Het melden van bijwerkingen draagt bij aan de veiligheid van geneesmiddelen, lidocaine orale gel bijsluiter.

Het Farmacotherapeutisch Kompas gebruikt analytische cookies om het gebruik van de website te analyseren en daarmee de website te kunnen verbeteren. Bactroban neuszalf GDS 15 lidocaine orale gel bijsluiter.

Waarvoor wordt dit geneesmiddel gebruikt? Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht. Meldt u dit via het meldformulier van het Lareb. Bent u vergeten dit geneesmiddel te gebruiken? Bij rectoscopie, endoscopie: 10—20 g gel.

 • Bij dieren geen aanwijzingen voor schadelijkheid.
 • Vraag uw apotheker wat u moet doen met geneesmiddelen die u niet meer gebruikt.
 • Vertel dat dan uw arts of apotheker.
 • Dynexan gel na aanbrengen op de pijnlijke plekken voorzichtig inwrijven.

Dit geneesmiddel is onderworpen aan aanvullende monitoring. Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Instilleren totdat een weerstand wordt gevoeld na lidocaine orale gel bijsluiter.

Bij rectoscopie totaal max. Daarna 45 minuten wachten met het geven van eten of drinken. Bij leveraandoeningen kan de halfwaardetijd met een factor 2 of meer toenemen. De viscositeit van de orale gel bedraagt ca. Daar staat een maand en een jaar.

Als u de orale gel gebruikt om aften te verdoven zodat u minder pijn heeft bij het eten of drinken, kunt u de aften voor het eten of drinken aanstippen en eventueel daarna opnieuw. Ze worden gehydrolyseerd tot 2,6-xylidine, dat wordt omgezet in geconjugeerd 4-hydroxy-2,6-xylidine.

Bent u vergeten dit geneesmiddel te gebruiken?

Als u de orale gel doorslikt of over de hele mond verdeelt, kunt u beter niet eten of drinken voordat de verdoving uitgewerkt is. Door verdoving lidocaine orale gel bijsluiter de tong of het mondslijmvlies neemt de kans op bijtwonden toe.

Jeuk, gelokaliseerde urticaria, type python pythonexample, een langere periode rondkomen. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

We adviseren u om te lezen:

 1. Petar
  19.10.2019 08:01
  Vergelijkbare documenten. Rijvaardigheid en het gebruik van machines Invloed van dit geneesmiddel op de rijvaardigheid of de bekwaamheid om machines te gebruiken, is niet te verwachten.
 2. Alison
  16.10.2019 16:18
  Bij rectoscopie totaal max. Orale gel FNA: anesthesie van de slokdarm: 10—15 ml — mg , langzaam doorslikken.
  Nelly
  12.10.2019 12:21
  Gebruik Nadere informatie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |