Met de auto naar zweden tips

Datum van publicatie: 11.10.2019

Anders heb je ook nog de jeugdherbergen, aan de oostkust eens geweest en die lag in zee, dus zat je s'morgens te ontbijten met de klotsende zee onder je voeten. Kiel - Göteborg Eenmaal per dag om vertrekt ook een ferry vanuit het Duitse Kiel naar de stad Göteborg.

In Bremen neem je de A1. Een enkele overtocht met auto kost 65 euro. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Er is maar één mogelijkheid om via een autoweg Zweden te bereiken en dat is via de Öresundbrug.

Kukkie Berichten: Geregistreerd: Ga naar Småland! In en rond Malmö zijn voldoende tankstations.

Er zijn natuurlijk nog heel wat andere hotels in Flensburg waar je kan overnachten. De brug bestaat uit een spoorlijn met daarboven een autoweg. Je kunt een vakantie De veerboten van Stena Line vertrekt n keer per dag met de auto naar zweden tips de overtocht duurt 4 uur en 15 minuten. Liedjes goede tijden slechte tijden - beach get away vanuit Rio de….

Het betalen gaat het snelste met een Credit kaart! De nachtferry doet er wel ruim een uur langer over. Eerste keer hier.

Zo gezegd, zo gedaan. Je rijdt dan vanuit Nederland naar het noorden van Duitsland en dan Denemarken in.

Teksten over reizen | Reisblog Scandinavië, Oost-Europa en Nederland | Scandinavische lifestyle

Tot nu toe heb ik altijd begrepen dat wild camperen in Zweden gewoon toegestaan is. En de golfbaan ertegenover heeft had op vrijdagmiddag altijd een afterbeachparty. Deze route is kilometer lang vanaf Utrecht en duurt ongeveer 10 uur.

Malmö is een stad in de zuidelijkste provincie van Zweden en tevens de belangrijkste toegangspoort van het land voor wie op doorreis is naar noordelijker gelegen gebieden. Vanaf Brussel moet je op 8 uur rekenen om de kilometer af te leggen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn vrouw kent inmiddels ook de meeste van mijn vrienden.

 • Vanuit Utrecht is het zo'n vijf uur rijden naar Kiel, waarna je een nacht doorbrengt op de ferry en 's ochtends uitgerust Göteborg inrijdt.
 • Daar aangekomen kies je voor de E4 richting Jönköping. De meest populaire overtocht is van Kiel in Noord-Duitsland naar Göteborg.

Op de terugweg namen wij de boot van Kristiansand naar Hirtshals. FlyAway Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Emst hannatjuh schreef: ja idd het wildkamperen is wel toegestaan maar er zitten wel regels aan vast. Reken daarvoor op 6,5 uren. Onthoud mij. Dit hebben wij vorig jaar gedaan, om vervolgens een rondje Oslo-Sognefjord-Bergen-Stavanger-Kristiansand te maken.

Rechtstreeks met de auto naar Zweden

Er zijn vier veerdiensten tussen Duitsland en Zweden. Je kan er ook voor kiezen om een cabine te boeken. De E4 komt in de buurt van Pershagen samen met de E Naast de mooiste gebieden en de vele bezienswaardigheden, zijn het de mensen die vaak de meeste indruk op mij maken.

Het kan zwanger licht in hoofd minuten duren voordat je de e-mail ontvangt Nog steeds geen e-mail na 15 minuten wachten. Bij Ustrup is overigens het laatste tankstation voor Denemarken langs de snelweg. Is er zowiezo een vignet nodig voor een auto.

Je blijft daarna de E20 volgen tot de luchthaven van Kopenhagen. Dat is waarom ik reis.

Tips voor jouw vakantie naar Zweden

Je kunt het reizen met de auto tussen Nederland naar Zweden aanzienlijk verkorten als je de veerdienst neemt tussen Puttgarden in Duitsland en Rödby in Denemarken. Zorg ervoor dat je zelf nog wat leuke plekken uitzoekt voor de nodige pauzes. Skåne heeft mooie gebieden Höör , maar er zijn mooiere plekken.

 • Vlak na de plaats Odense komen we de Storebaeltsbroen tegen.
 • Een enkel ticket kost 49 euro per auto.
 • De kaart is persoonlijk, dus iedereen in je reisgezelschap moet er een hebben.
 • Dan blijft het echt wel lang koel in de koelkast tijdens de overtocht.

TT-Line verzorgt drie keer per etmaal een overtocht tussen Travemnde en Trelleborg, zoals ons een keer is overkomen. Het is minder druk en chaotisch dan in Nederland en relatief veilig. De bootverbinding wordt verzorgd door Stena Line. Onthoud mij. Het voordeel van deze route is dat je nooit hoeft te wachten op een boot en dat je niet bang hoeft te zijn dat je als je met een caravan reist vanwege harde met de auto naar zweden tips vast komt te staan bij Puttgarden, zie bijlage 2.

Je account wordt op inactief gezet. Daar aangekomen kies je voor de E4 richting Jnkping.

Met de auto naar Zweden: de beste route

De route gaat door Duitsland, dus we zorgen dat we via de snelste weg de eerste grens over gaan. Sinds de opening van de Öresundbrug op 1 juli is de reis met eigen auto of camper van Nederland naar Zweden veel gemakkelijker geworden.

Geen probleem, we helpen je zo weer op weg! Daar neem je de A1 naar Bremen.

Vanuit Utrecht overbrug je de afstand van kilometer in 6 uur Vanaf Brussel doe je er 7,5 uren over om de kilometer af te leggen. Home Met de auto rondreizen door Zweden. EvelijnS Moderator Algemeen1 No drama, no glory.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hai
  12.10.2019 00:43
  Wil je gebruik maken van deze dienst?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |