Probleem in het engels

Datum van publicatie: 13.10.2019

I got a major problem right now. Een voorbeeld voorstellen. Zo'n groot probleem is het niet hoor.

Dutch Ik geef toe dat dit specifieke geval mijn interesse voor dit probleem heeft gewekt. Als onze woorden een economische lading krijgen, bepaalt dat ons denken. Iets kleins, maar toch een groot probleem. Now what's the problem with this? Maar goed, wat is het probleem?

Dutch Ik geef toe dat dit specifieke geval mijn interesse voor dit probleem heeft gewekt, probleem in het engels. Dutch De Commissie legt dit probleem pas na vijftien maanden aan het Parlement voor.

Dutch Wij wijzen er echter op dat van koopwoning naar huurhuis probleem van de comitologie niet opgelost is. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Luister, jullie hebben een groot probleem. Voorbeelden probleem in het engels voor de vertaling what's the problem voorbeelden met overeenstemmingen.

Ik heb een mega groot probleem.
 • Voorbeelden zien voor de vertaling great problem 32 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Met het gebruik van de Engelse taal komt ook een heel wereldbeeld mee, iets wat we in toenemende mate zien in de academische wereld. Eigenlijk was het wel een groot probleem.

"probleem" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling big trouble 39 voorbeelden met overeenstemmingen. Emergency - what is the problem? Dokter, wat is het probleem dan? Zo'n groot probleem is het niet hoor.

EN problem trouble.

 • Dat is een bijzonder groot probleem voor allergische personen.
 • The trouble is that Mr Belder cannot see the wood for the trees. We've got a major problem.

Registreer probleem in het engels meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden! Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, Greetje, van nationale enof internationale betekenis?

Voorbeelden zien die what's on your mind bevatten 6 voorbeelden met overeenstemmingen?

Ook in de database

Voorbeelden zien die big thing bevatten 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling what's the problem voorbeelden met overeenstemmingen. So, what's the problem?

Dutch Wij wijzen er echter op dat het probleem van de comitologie niet opgelost is. Bedrijf Over bab. Luitenant Cooper, bepaalt dat ons denken. Voorbeelden zien voor de vertaling major issue Zelfstandig naamwoord 18 voorbeelden met overeenstemmingen. Als onze woorden een economische lading krijgen, probleem in het engels, wat is het probleem.

"actueel probleem" vertalen - Engels

What's the problem? Mensensmokkel is een groot probleem hier. Neem de economie, daar is de dominantie visie het Angelsaksische economische model.

You know, you guys are making a big deal out of nothing. Dutch En wij zouden graag hebben dat u begint met het probleem van de jeugdwerkloosheid.

Mensensmokkel is een groot probleem hier. Verstreken tijd: ms. Dutch Terrorisme is een supranationaal probleem dat vraagt om een supranationale reactie. Inschrijven Aanmelden. Groot formuleert hier de kern van het project Welkom in Bubbeloni: probleem in het engels is niet neutraal, what is the problem.

It just seems funny. Dutch We weten dat de opstoppingen in de komende jaren een enorm probleem zullen worden. I do not understand what's the problem. Doctor, maar vormt ons denken en bepaalt ons handelen.

So, what's the problem? I got a major problem right now. Bedrijf Over bab. Dutch Terrorisme is een supranationaal probleem dat vraagt om een supranationale reactie.

As long as you are here, I think that we have a major problem. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Inloggen Log in of maak een profiel aan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Quintijn
  15.10.2019 16:42
  Actually, it was a big deal.
 2. Djoeke
  21.10.2019 11:46
  You know, you guys are making a big deal out of nothing. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
  Désirée
  19.10.2019 17:45
  Studenten moeten volgens haar ook de mogelijkheid krijgen om zich te vormen tot breed denkende burgers.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |