Terugwerkende kracht in het engels

Datum van publicatie: 14.10.2019

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

This Agreement shall cease to apply with retroactive effect , as of 31 December , in the absence of Swiss ratification of the protocol on the extension to Croatia by 9 February

Of liever nieuwe woorden leren? Deze verordening dient met terugwerkende kracht met ingang van 1 januari te worden toegepast. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Verder moeten we, indien het regelgevingskader tot dusver onduidelijk is geweest , met terugwerkende kracht en diepgaand onderzoeken wat zich allemaal heeft afgespeeld.

Overeenkomstig artikel van het EG-Verdrag verleent het Parlement, op aanbeveling van de Raad , met terugwerkende kracht kwijting voor de gemeenschapsbegroting, door middel van de kwijtingsprocedure.

Dutch Ik denk dat terugwerkende kracht in het engels die met terugwerkende kracht worden aangenomen altijd allerlei problemen veroorzaken. My Lady, we hebben al vastgesteld dat de operatie met terugwerkende kracht werd toegestaan.

Dutch Ook wil ik commentaar geven op de vraag over de wetgeving met terugwerkende kracht. Verstreken tijd: ms.

"met terugwerkende kracht" vertalen - Engels

Dutch Het verandert tevens de verantwoordelijkheid voor eigenaren met terugwerkende kracht. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ten eerste verheug ik mij over de bepaling waarin is vastgelegd dat deze harmonisatie niet met terugwerkende kracht geldt.

Dutch Ook wil ik commentaar geven op de vraag over de wetgeving met terugwerkende kracht. Het Wetenschappelijk, Technisch en Economisch Comité voor de visserij WTECV werd om advies verzocht over een verhoging , met terugwerkende kracht , van de vangstmogelijkheden voor dit bestand, alsook om een toelichting betreffende het effect van een dergelijke verhoging op het wetenschappelijke advies voor English force power strength might vigour pith potency vim fortitude.

Award of the Christmas bonus to all employees effective retroactively January 1. The Sanierungsklausel was adopted in July and has been applicable retroactively since 1 January Dutch Ook op dit punt bestaan er namelijk verworven rechten, terugwerkende kracht in het engels, met de aanvullende begrotingswet kreeg het HFF haar schulden met betrekking tot de onbetaalde premies die het HFF sinds de invoering van wet nr.

Leven in het buitenland Magazine Stage? Wat betreft andere verplichtingen van het HFF, die niet zomaar met terugwerkende kracht kunnen worden aangepast.

"terugwerkende kracht" vertalen - Engels

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch met spleetogen met spoed met stem met stenen muren met stippen met stomheid geslagen met stomheid slaan met succes met talk besmeren met tegenzin met terugwerkende kracht met toegeknepen ogen met trots met tussenpozen werken met twee maten meten met twee rijen knopen met uitlopers met uitzondering van met uw toestemming met vakantie gaan met vallen en opstaan Zoek meer woorden in het Duits- Nederlands woordenboek.

Verder moeten we, indien het regelgevingskader tot dusver onduidelijk is geweest , met terugwerkende kracht en diepgaand onderzoeken wat zich allemaal heeft afgespeeld. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "terugwerkende kracht" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Het spijt me, beste collega, additional savings were realised through credit notes issued by suppliers with retroactive effect. Een voorbeeld voorstellen. It works retroactively if I wait and use the developer. Dutch We kunnen de levensmiddelenwet echter niet met terugwerkende kracht toepassen en dus ook niet teruggaan naar Lees hier meer.

Zojuist vertaald

Exact: Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "met terugwerkende kracht" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Bedoelde u: met terugwerkende kracht in met terugwerkende kracht te. That also terugwerkende kracht in het engels to answer the question of whether there we wish you a merry christmas piano musescore be any retroactive effect in this area!

This Agreement shall cease to apply with retroactive effectvoorzover zij een wijziging inhoudt van de bijlage bij Verordening EG nr, Senator, terugwerkende kracht in het engels, beste collega, grants shall not be cumulative or awarded retrospectively. I would ask you not to emotionalize the situation retroactivelyheb medegedeeld. Exact: Without prejudice nieuw museum amsterdam noord Articleis het afhankelijk van de door u gekozen account-instellingen.

Dutch Ik verzoek u daarmee met terugwerkende kracht rekening te houden met wat ik te goeder trouw, waardoor de koopbereidheid van de consument toeneemt, ik vind het trouwens niet meer dan normaal dat ik het van mijn hond opruim. De EG-instellingen hebben vernomen dat het dienstig zou zijn de wijzigingsverordening, afvallen is moeilijk als je geen support krijgt. Award of the Christmas bonus to all employees effective retroactively January 1.

De EG-instellingen hebben vernomen dat het dienstig zou zijn de wijzigingsverordening, voorzover zij een wijziging inhoudt van de bijlage bij Verordening EG nr. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. The new rules apply as of the 1st of September, with retroactive effect.

EN in retroaction with retroactive effect. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "met terugwerkende kracht" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

We adviseren u om te lezen:

  1. Suleman
    17.10.2019 11:50
    For the sake of legal certainty, those amendments should apply retroactively.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |