Touchscreen iphone werkt niet water

Datum van publicatie: 10.10.2019

Ik ben op verschillende sites gegaan. Het gebeurt gelukkig bijna nooit, maar toch komt het wel eens voor: je iPhone-scherm reageert niet als je het aanraakt. Kim 18 mei, at

Ik heb mijn iPhone 5s in de wc laten vallen en die gelijk eruit gehaald en droog gemaakt, ik kon hem niet uitschakelen maar heb hem gelijk in een bak rijs gelegd en de hele nacht erin laten liggen en de dag erna op een handdoekje op de verwarming gelegd en na 3 dagen deed alles weer en heb ik mijn simkaart erin gedaan en de telefoon aan de oplader gedaan maar toen werd ie erg warm en heb ik hem uitgeschakeld en gedacht dat het niet meer goed zou komen en toch een dag later weer ingeschakeld en hij werkt nu drie dagen later nog prima maar alleen het geluid niet bij meldingen en bellen wel als ik bij geluiden anderen tonen aanklik gaat dit wel, hoe kan dit?

Touchscreen connector en LCD connector reparaties worden binnen 1 tot á 2 werkdagen uitgevoerd. Na een dag of twee nagelbijten is het tijd om je telefoon weer op te starten. Bruidsschoenen Met Sleehak. Ook niet heilig maar het verdrijft het water, is minder schadelijk en gaat de eerste corrosie tegen. Uw iPhone 6S scherm laten vervangen   Reageert uw scherm nog steeds niet op aanrakingen na het volgen van de bovengenoemde stappen, dan heeft uw iPhone 6S een scherm vervanging of een moederbord reparatie nodig.

Je zult zelf een geschikte toon moeten zoeken of gebruik maken van de app Sonic.

Ben de hele nacht bezig geweest om hem aan te krijgen. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Mijn GSM reageerde niet meer op het scherm. Hi, vandaag in de regen is er waarschijnlijk waterschade opgetreden bij mijn iPhone 6. Touchscreen iphone werkt niet water laten onderzoeken van je iPhone kost meestal wat geld, maar je kunt dit vaak terugkrijgen als je het toestel laat repareren.

Voor de rest is de beste remedie tegen waterschade gewoon je apparaat neit in het water te laten vallen.

Toestel opsturen

Lees dan onze complete privacy statement hier. De LCD connector zorgt ervoor, dat het scherm verbinding met het moederbord maakt. Toen gaf hij ook aan dat ik geen simkaart erin had, daarna deed hij het nog een paar uur en toen viel hij ook ineens uit.

Zoals jij het beschrijft lijkt het of je seks nogal van de technische kant beziet en als een op zichzelf staand vakje van je relatie. Online agenda Plan uw afspraak in. Hou er rekening mee dat je iPhone eerst stroom in de batterij moet opslaan voordat het apparaat kan opstarten. Als je dan wel de andere partij hoort dan ligt het aan de ear speaker.

Als er nog water in het toestel zit is het ook belangrijk om hem niet meer aan te zetten. Jarige job actie van der valk schade merk je dan pas later, touchscreen iphone werkt niet water. Weet je zeker dat het geen vochtschade is, dan kan er iets mis zijn met je iPhone-batterij.

Haal de telefoon zo snel mogelijk uit het water. Scherm reageert niet: oplossingen Heb je de bovenstaande tips geprobeerd en je iPhone-scherm reageert nog steeds niet.

#1 Hoe ernstig is de iPhone waterschade?

Let op! Ben de hele nacht bezig geweest om hem aan te krijgen. Heeft een iPhone minutenlang in de wasmachine gezeten of op de bodem van het zwembad gelegen, dan kun je met allerlei huismiddeltjes bezig gaan, maar de kans is groot dat de binnenkant van de iPhone volledig doordrenkt is met water. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Het gaat erom dat de iPhone van binnen volledig droog is voordat je de telefoon weer aanzet, touchscreen iphone werkt niet water. Is er iets wat ik hier aan kan doen of kan je dit laten maken. Na eerste het meeste water te hebben gedroogd met handdoeken, hebben we er een zak rijst overheen gegooid en na een dag was de vloerbedekking als origineel? Klik dan hier. Apple repareert dit niet maar verkoopt je een refurbished of een nieuwe.

Scherm reageert niet: zo los je het op

En al die tijd vindt er stevige corrosie plaats in je device. Neem snel actie om vochtschade zoveel mogelijk te voorkomen. Weet jij het antwoord?

Zo goed als nieuw dus. Staat de iPhone eenmaal uit, dan is het belangrijk om een eventuele beschermhoes te verwijderen en de simkaart eruit te halen.

You must be logged in to post a comment. De ear speaker kan vervolgens gerepareerd worden touchscreen iphone werkt niet water een reparatiebedrijf. Alles doet het nog, alleen zitten er twee strepen op mijn scherm. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Florence Peeters?

Reset je iPhone

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Zoals jij het beschrijft lijkt het of je seks nogal van de technische kant beziet en als een op zichzelf staand vakje van je relatie. De afspraak kan vaak dezelfde dag nog, omdat we nagenoeg alle onderdelen op voorraad hebben.

In de meeste gevallen maakt iTunes automatisch een reservekopie.

Touchscreen werkt niet meer na waterschade How to: een telefoon met waterschade repareren Het kan zomaar gebeuren. Het is dan mogelijk dat er geen schade is na het drogen van het toestel. Jennifer 22 juli, at.

Na eerste het meeste water te hebben gedroogd met handdoeken, hebben we er een zak rijst overheen gegooid en na een shape of water bioscoop rotterdam touchscreen iphone werkt niet water de vloerbedekking als origineel.

We adviseren u om te lezen:

  1. Wiesje
    16.10.2019 17:35
    Leg de iPhone daarna op een droog oppervlak zodat de telefoon verder kan drogen.
  2. Moshe
    13.10.2019 05:26
    Deze opkopers zijn ook geïnteresseerd in defecte iPhones.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |