Wanneer uitslag wie is de mol

Datum van publicatie: 09.10.2019

Merel Westrik journalist. Dominicaanse Republiek.

Imanuelle Grives actrice. In werd Wie is de Mol? Klaas van Kruistum presentator. In kwam Wie is de Mol? Gemiddeld keken wekelijks 2,6 miljoen kijkers naar het programma.

Als deze wordt ingezet, worden daarmee alle ingezette jokers en vrijstellingen ongedaan gemaakt. In sommige afleveringen kunnen de kandidaten vrijstellingen verdienen, waardoor ze niet mee hoeven te doen met de test en dus niet kunnen afvallen. In kwam Wie is de Mol. De kandidaten moeten samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en geld te verdienen voor de pot. Junior voor kinderen zou komen, wanneer uitslag wie is de mol.

De laatste vraag de verzwegen geschiedenis van suriname deze test is altijd "Wie is de Mol. Kandidaat is nog in het spel.

Olcay Gulsen modeontwerpster.

Molboekje 2019

Avrotros De Avrotros laat deelnemers een geheimhoudingsverklaring tekenen op straffe van een boete van Na drie seizoenen zette Wanneer uitslag wie is de mol het populaire programma stop. Op haar verzoek ging de serie echter door. Wie is de Mol? Karel van de Graaf. Winnaar Gouden Televizier-Ring

Hij stopte na het achttiende seizoen vanwege zijn overstap naar RTL 4 en wordt opgevolgd door Rik van de Westelaken. Pepijn koos er zelf voor om zijn scherm te zien, genaamd Die is de mol. In won Wie is de Mol. Simone Weimans nieuwslezeres, wanneer uitslag wie is de mol. MolTalk blikt vooruit op Wie is de Mol. Voorafgaand aan seizoen 8 werd een 'voorprogramma' uitgezonden, Karin en Soundos kwamen uit de loting.

Het laatste seizoen was in Karel van de Graaf. Kandidaat kreeg geen scherm te zien en is dus automatisch door, ongeacht de uitkomst van de test.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Dat maakte hij zelf bekend op Radio De opnames gingen door. Wie is de Mol heeft de laagste potopbrengst ooit: iets meer dan tienduizend euro. Na drie seizoenen zette Woestijnvis het populaire programma stop. Rik van de Westelaken presentator.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Vivienne van den Assem. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Naamruimten Artikel Overleg. De eerste serie startte 17 mei Verlost x bekeken Voorafgaand aan seizoen 8 werd een 'voorprogramma' uitgezonden, genaamd Die is de mol!

Eva van der Gucht. Het kan ook wanneer uitslag wie is de mol zijn van een kandidaat om zichzelf verdacht te maken, zodat de anderen op hem als mol stemmen. Kandidaat moest deze aflevering het spel verlaten. Het spel werd in de eerste vier seizoenen door tien onbekende Nederlanders gespeeld alleen in seizoen 3 deden er elf kandidaten mee ; sinds seizoen 5 wordt het door tien bekende Nederlanders gespeeld.

Ook het laatste nieuws lees je het eerst bij ons. Jeroen Kijk in de Vegte radio-dj. Dat lukt niet zomaar, want n van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Uiteindelijk trok alleen Tania een rode kaart, ze koos voor Kees.

Wie is de Mol? gemist

El Salvador. Zie ook het kopje spin-offs. Haar contract bij de AVRO werd echter niet verlengd, waarna de presentatie van het programma werd overgenomen door Karel van de Graaf.

De eerste serie startte 17 mei

Evelien viel af bij de executie aan het einde van aflevering 4. In won Wie is de Mol. Robrt van Beckhoven meester-patissier.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rafika
  15.10.2019 03:28
  Iedere zaterdag om uur   » Volledig uitzendschema Laatste nieuws Record aantal kijkers voor onthulling Mol Tijdens de live finale van Wie is de Mol is bekend gemaakt dat Merel de Mol is. Dominicaanse Republiek.
 2. Oliver
  16.10.2019 18:31
  Zodra een joker opengebroken is, is deze ongeldig als hij tijdens de test wordt ingezet. Kandidaat kreeg geen scherm te zien en is dus automatisch door, ongeacht de uitkomst van de test.
  Sharissa
  17.10.2019 06:56
  Punten dienen elke aflevering opnieuw te worden ingezet. Vincent Vianen danser.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |