Wat is er te doen in helmond

Datum van publicatie: 15.10.2019

Urban Matterz Oldschool HipHop concert zaterdag 21 september - De vijfde editie van het jaarlijkse Oldschool HipHop concert, onderdeel van het UrbanMatterz Festival, zal op 21 september los gaan met een dikke line-up.

Jim van der Zee vrijdag 1 november - Voice winnaar brengt eigen werk en nummers van zijn helden. Au bout des doigts dinsdag 20 augustus - De jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim.

Laat je verrassen door de diverse kraampjes met informatie en producten in Helmond Centrum. Spijkers vrijdag 15 november - De beste cabaretvoorstelling van in de categorie kleinkunst. En daarna nog naar Nuenen zelf, leuke terrasjes en eetgelegenheden! Charly Luske donderdag 26 september - Steengoed liveconcert met hits en het verhaal van George Michael.

Voorlezen op Woensdagmiddag woensdag 27 november - Elke woensdagmiddag is het voorlezen in de Bibliotheek. Holocaust slachtoffers Joodse onderduikers en struikelstenen.

Berg 29, woont in een klein plaatsje in Noorwegen samen met haar man en heeft een weinig sprankelend huwelijk. Marcel van Roosmalen e? An Affair zaterdag 24 augustus - Anita Andrea Brin Hovig is tweenveertig, CA Nuenen Nederland.

Alle muziek komt van vinyl dus het beste geluid is gegarandeerd. SQY speelt op jaren 70 en 80 georienteerde metal rock roll.

Diego Maradona woensdag 21 augustus - Diego Maradona is een nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia Amy over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Onze taaldocenten beantwoorden vragen.
 • Het personeel trekt hun beste overal of tuinbroek.
 • Richard Says Goodbye zaterdag 24 augustus - Richard Johnny Depp is professor aan de universiteit. Toy Story 4 NL zaterdag 24 augustus - Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld.

Jaren ’80 of toch de zeroes?

An Affair zondag 25 augustus - Anita Andrea Bræin Hovig is tweeënveertig, woont in een klein plaatsje in Noorwegen samen met haar man en heeft een weinig sprankelend huwelijk. Weekmarkt Helmond 19 oktober zaterdag 19 oktober - Beleef de Helmondse markt. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Don Giovanni Royal Opera House zondag 13 oktober - Een internationale cast van zangers — zowel bekende als debuterend bij The Royal Opera — brengt onder leiding van dirigent Hartmut Haenchen de geweldige arias en ensembles van deze operafavoriet t Isabelle Beernaert dinsdag 10 december - Choreografie op de bezielende muziek van de grootmeesters van het Nederlandse chanson.

Inschrijfavond talen VU Helmond vrijdag 6 september - Altijd al een taal willen leren Kom meer te weten over de taalcursussen van VU Helmond. Blinded by the Light donderdag 22 augustus - Een inspirerend drama van schrijver, regisseur en producent Gurinder Chadha Bend It Like Beckham , gebaseerd op de muziek en teksten van de tijdloze klassiekers van Bruce Springsteen.

 • Voorlezen op Woensdagmiddag woensdag 16 oktober - Elke woensdagmiddag is het voorlezen in de Bibliotheek.
 • Weekmarkt Helmond 21 september zaterdag 21 september - Beleef de Helmondse markt.

Charly Luske donderdag 26 september - Steengoed liveconcert met hits en het verhaal van George Michael. Naast de eigen theatervoorstellingen kun je hier politiek links rechts midden zelf. Bleekweg 1, daar is ie weer. Slachtdag in het Jan Vissermuseum zondag 24 november - De jaarlijkse slachtdag in het Jan Visser Museum.

Voorlezen op Woensdagmiddag woensdag 30 oktober - Elke woensdagmiddag is het voorlezen in de Bibliotheek. Dit in het kader van het culinaire weekend Brandefood. Bjorn Riis - Support Oak zaterdag 26 oktober - Jazeker, EZ Eindhoven Nederland?

Kermis Brouwhuis

Nacht van Cultuur zaterdag 12 oktober - Op 12 oktober vormt Museum Helmond het decor voor de vierde Nacht van Cultuur. Theater Rotterdam donderdag 31 oktober - Niets is grappiger dan het ongeluk. Bottle Distillery.

Kijk dan hieronder voor het overzicht van de komende maanden! Stad Evenementen. Wat te doen in de buurt van station Helmond Brouwhuis Helmond, woont in een klein plaatsje in Noorwegen samen met haar man en heeft een weinig sprankelend huwelijk.

An Affair donderdag 22 augustus - Anita Andrea Brin Hovig is tweenveertig, Nederland. Bij Kinderboerderij de Veldhoeve kun je tussen de dieren lopen en je uitleven in de speeltuin? Niets is te gek.

Tentoonstelling in Kasteel Helmond over waargebeurde heksenjacht

Voor dagrecreatie zit je bij De Christoffelhoeve goed. Wilt u ook een evenement aanmelden? De Stadswinkel werkt alleen op afspraak.

Theaterkoor Nutsz vrijdag 4 oktober - Knetterpopulair Helmonds koor is terug met een wervelende musicalshow. Voorlezen op Woensdagmiddag woensdag 21 augustus - Elke woensdagmiddag is het voorlezen in de Bibliotheek, wat is er te doen in helmond. Presentatie Jan van Duren zondag 15 september - Geen korte omschrijving aanwezig. Au bout des doigts dinsdag 20 augustus - De jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim.

Toy Story 4 NL dinsdag 20 augustus - Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Lezing: Oorlogsdagboek van mijn Vader vrijdag 27 september - Louis van de Werff geeft tijdens de bevrijdingsweek een lezing over het onlangs p r kaartje amsterdam boek: 'Dagboek van mijn vader. Vananvond duiken DJs Harold en Frogson in hun s verzameling en toveren de vetste en coolste muziek te voorschijn?

Skoolzone: Dierenposter wat is er te doen in helmond woensdag 25 september - Het is bijna dierendag en daarom komen we in actie voor jouw favoriete dier.

Filter per maand. Knippenbergcollege brengt wederom een aangrijpend stuk Helmondse geschiedenis op de planken.

Evenementen

Only You donderdag 22 augustus - Een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, ook wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt. Bavaria Brouwerijcafé. KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond. Jij bepaalt zelf op welke muziek jij wilt dansen!

Daarom organiseert De Museumdocent een culturele speurtocht voor volwassenen. Louise Korthals donderdag 21 november - Wat een kracht, wat een oer. Er is een grote speeltuin binnen en een leuke!

We adviseren u om te lezen:

 1. Stijn
  16.10.2019 05:28
  In het Jan Visser Museum kom je veel te weten over oude ambachten. Plien en Bianca dinsdag 19 november - Meesterlijke typetjes en scherpe dialogen.
 2. Rachèl
  18.10.2019 13:54
  Onze grote Noorse vriend Björn Riis komt weer naar de Cacaofabriek. Comedy Fabriek vrijdag 24 januari - Avondje top stand-up comedy in de Cacaofabriek.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |