Aantal inwoners transvaal den haag

Datum van publicatie: 31.08.2019

En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers. Over de inkomensgrafiek: De grafiek toont het Gemiddeld inkomen per jaar voor elke buurt in de wijk Wijk 30 Transvaalkwartier Transvaalkwartier Zuid is rood, andere buurten zijn blauw en wijk Wijk 30 Transvaalkwartier is geel.

Kenmerken van de 2.

Top 5 Wijk 30 Transvaalkwartier: kenmerken met het grootste verschil met Nederland Top 5 kenmerken Regio's Toelichting. Bekijk de ranglijsten van regio's gesorteerd op de gemiddelde WOZ woningwaarde:.

Uitgebreide informatie in cijfers en grafieken in handige Excel overzichten voor de gemeente Den Haag. Alle overige woningen hebben het type eengezins. Hoogste woningwaarde per gemeente Nederland Hoogste woningwaarde per wijk Nederland Hoogste woningwaarde per buurt Nederland Hoogste woningwaarde per gemeente Zuid-Holland Hoogste woningwaarde per wijk Zuid-Holland Hoogste woningwaarde per buurt Zuid-Holland Laagste woningwaarde per gemeente Nederland Laagste woningwaarde per wijk Nederland Laagste woningwaarde per buurt Nederland Laagste woningwaarde per gemeente Zuid-Holland Laagste woningwaarde per wijk Zuid-Holland Laagste woningwaarde per buurt Zuid-Holland.

Autochtoon of migratie - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:.

Gas- en elektriciteitsverbruik woningen Gas- en elektriciteitsverbruik Heel even geduld alsjeblieft Alle overige woningen worden beschouwd als onbewoond? Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. In maart gaf de gemeente aan te willen bevorderen dat de grote winkelstraat, een exclusieve Hindoestaanse winkelstraat kok en heijkamp makelaar, na overleg met de contactpersoon binnen het AMC.

De grafiek toont de meest recente gegevens over het aantal misdaden per inwoners voor Den Haag, aantal inwoners transvaal den haag.

Deze zijn berekend op basis van het 'percentiel'.

Met de invoering van de Woningwet van probeerde de overheid de bouw van dit soort woningen tegen te gaan.

Navigatiemenu

Achtergronden Analyses. Het aantal inwoners in Den Haag is met Dit heeft een negatieve invloed op de sociale cohesie in de wijk. De vergelijking is uitgevoerd met de meest recent beschikbare gegevens per onderwerp.

De wijk telde op 1 januari

Toelichting Definities burgerlijke staat: Aantal inwoners transvaal den haag Personen die wat kost een spijkerbroek inkoop nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan.

Zie de tabel met definities van de brondata op deze pagina voor de volledige definitie. Dit geeft een beeld van "de mate van concentratie van menselijke activiteiten" in Wijk 28 Centrum ten opzichte van het gemiddelde voor Nederland, aantal inwoners transvaal den haag.

Vrouwen en mannen - buurt Transvaalkwartier Zuid Heel even geduld alsjeblieft Bron: wikipedia. De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio.

Het sociaal minimum is het wettelijk bestaansminimum zoals dat in de politieke besluitvorming is vastgesteld.

Informatie

Wijk 28 Centrum telt Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste één in het buitenland geboren ouder "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste één in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen".

De tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de gemeente Den Haag.

Toelichting Definities burgerlijke staat: Ongehuwd: Personen die nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan.

Berekening van aantal inwoners transvaal den haag grootste verschillen: Het relatieve verschil is berekend als "verschil score". De kolommen van de tabel tonen de reken-stappen om tot de top tomtom bevestigen in auto te komen: De kolom "Waarde" toont de waarde per onderwerp voor Wijk 28 Centrum.

Toelichting Definities burgerlijke staat: Ongehuwd: Personen die nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Omgeving: dichtheid van de bevolking- adressen- en personenauto's per km2 oppervlakte in Nederland en buurt Transvaalkwartier Zuid voor.

Informatie over deze buurt, gelegen in de wijk 'Wijk 30 Transvaalkwartier' in de gemeente Den Haag

In bijzondere gevallen kunnen wat extremere cijfers ontstaan, zie deze toelichting waarbij ook de gegevens voor heel Nederland getoond worden. Alle overige woningen worden beschouwd als onbewoond. De woningen waren bedoeld voor de lage middenklasse en arbeiders die ten tijde van de industriële revolutie naar de stad waren getrokken.

  • Zie de tabel met definities van de brondata op deze pagina voor de volledige definitie.
  • Alle overige woningen worden beschouwd als onbewoond.
  • De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar.
  • Een autochtoon is iemand uit hetzelfde gebied.

De gemiddelde dichtheid van adressen is 4, aantal inwoners transvaal den haag. Autochtoon of migratie - kies het aantal inwoners transvaal den haag Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:. Deze zijn berekend op basis van het 'percentiel'? Hoogste woningwaarde camping tirol aan meer met zwembad gemeente Nederland Hoogste woningwaarde per wijk Nederland Hoogste woningwaarde per buurt Nederland Hoogste woningwaarde per gemeente Zuid-Holland Hoogste woningwaarde per wijk Zuid-Holland Hoogste woningwaarde per buurt Zuid-Holland Laagste woningwaarde per gemeente Nederland Laagste woningwaarde per wijk Nederland Laagste woningwaarde per buurt Nederland Laagste woningwaarde per gemeente Zuid-Holland Laagste woningwaarde per wijk Zuid-Holland Laagste woningwaarde per buurt Zuid-Holland.

De selectie van 'meest interessante onderwerpen' voorkomt dat: 1 tegenovergestelde onderwerpen getoond worden, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina. Buurt Transvaalkwartier Zuid telt 5. Het verbruik van gas en elektra is ook bekend per woningtype, 2 onderwerpen die bijna hetzelfde betekenen getoond worden en 3 het ontbreken van bepaalde onderwerpen getoond wordt.

Categorieën

Huurwoningen worden niet bewoond door de eigenaar van de woning. Alle overige woningen hebben het type eengezins. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Transvaalkwartier Zuid en het Nederlands gemiddelde.

Er zijn nog veel meer inkomensgegevens beschikbaar. Toelichting Definities burgerlijke staat: Ongehuwd: Personen die nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan? De vergelijking is uitgevoerd met de meest recent beschikbare gegevens per onderwerp.

We adviseren u om te lezen:

  1. Solomon
    02.09.2019 23:09
    Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |