Bergse plas restaurant menukaart

Datum van publicatie: 09.10.2019

Varkenshaas was smakeloos! De kleinkinderen eerst een kleine pannenkoek met stroop en daarna samen nog een kroketje met friet gedeeld.

Met een hoofdletter S. Bedank koenb De pannekoek was half aangebrand en ook nog eens half gaar. Ik denk dat men zich bij de kleine menukaart moet houden en geen gerechten moet gaan serveren waar men niet klaar voor is.

Het hoofdgerecht was een varkenshaasje met roomsaus, friet en bakje sla. Ook bieden we uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.

Beoordeeld op 14 mei via mobiele applicatie Fijn terras. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Het voorgerecht was ronduit slecht geitenkaas was zeer droog en zat geen dressing bij. Verspreid over drie pagina's. Die zijn voorlopig wel even zoet. De ene helft had alles al op, toen bergse plas restaurant menukaart de rest pas.

  • Wat jammer dat er op deze mooie locatie zulk slecht eten wordt geserveerd.
  • Gemiddeld 7. Ruig avontuur en meer dan vijftig pannenkoeken aan de Bergsche Plas Klimmen, klauteren, rennen en lekker vies worden.

Deze kregen we van het huis voor het lange wachten. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Wij komen hier snel nog eens terug!!

Bediening is vriendelijk en alles gaat snel. Meer blogs Vooraf drankje: hadden geen Vermouth meer.

  • Dit restaurant is één van de meest prettige restaurants waar we ooit gegeten hebben. Verder totaal geen sorry of wat dan ook.
  • Hier begrijpen ze het.

Wij hebben 1 uur en 20 minuten op het voorgerecht moeten wachten, bergse plas restaurant menukaart, daarna ging het iets vlotter.

In het weekend kan het hier wel druk zijn. Een heerlijke knapperige pannenkoek en een warme chocomel. Ben of Weet jij iemand die ons wilt helpen. Kwamen met verkeerde bestelling van drinken 3 keer gebeurd ,een van ons moest een uur wachten voor een tosti. Franjes aan sjaal maken vlotte bediening? Ruim terras aan het water.

Meer informatie

Ga heel vaak op zondag met de kinderen, en dan is het heerlijk in het bos. Maak je eigen Buik-account. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Van harte gefeliciteerd!

Leuke en gezellig bediening die niet zo saai en stijf zijn. Maar midden in de week is dit dat weer een geheimtip om lekker rustig te lunchen. Bij aankomst om tien uur wordt de deur van het slot gehaald en laten ze ons voor een dichte deur staan! Dit restaurant is n van de meest prettige restaurants waar we ooit gegeten hebben, bergse plas restaurant menukaart. Van harte gefeliciteerd.

Waarderingen en beoordelingen

Regine 5 punten. Datum van bezoek: november Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht. Slecht, 2 tosti's na een 35 minuten nog niet op tafel.

We waren er om ons partnerschap te vieren samen met familie. Bedank dinerman Rob 23 punten. Vlotte en vriendelijke bediening, bergse plas restaurant menukaart. Aantal personen.

En het bestek was misschien geschikt voor pannekoeken, maar zeker niet voor vlees- en vis gerechten. Alle bergse plas restaurant menukaart kunt u beheren via de tabs aan de linkerkant. Nadat wij ook geproefd hadden konden we constateren dat deze niet goed was!

Wij zullen nooit meer een voet in dit restaurant zetten, zij verdienen het niet om op zo een prachtige locatie te zitten.

Bergsche Plas op Facebook

Gevraagd of ze die schoon wilde maken. Deze hoefde dochterlief niet meer omdat ze net een groot glas op had. Het was erg goed en ben zeer tevreden.

En daarna toetje en als laatste koffie en thee. Het toetje, een brownie met een ijsbolletje er op, kommt man um einen Namen nur schwer herum: Harlan Coben. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Natali
    14.10.2019 08:09
    Wij gebruiken enkel dagverse en seizoensgebonden producten waarbij prijs — kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het toetje, een brownie met een ijsbolletje er op, was een lachertje.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |