Biesieklette den haag openingstijden

Datum van publicatie: 10.10.2019

Flesje water leeg? Log In.

See more of Biesieklette on Facebook. Ik heb op 16 oktober een bedrag betaald voor een pasje dat toegang verleent tot de fietsenstalling Lammenschans in Leiden. Zondag 12 mei Moederdag! In Delft kun je het Varend Corso o. Belangrijk: Drink voldoende!

Scheveningen strand zon. Echt een kwalijke zaak zeker in deze situatie. Wil graag weten hoe ik hier een officiele klacht tegen in kan dienen, naast de aangifte die ik ga doen. Binnenstadborrel 7 mei 7 mei. Benoeming vicevoorzitter en voorziter Stichting Binnenstad Den Haag 19 april.

Biesieklette July 19 ·. Biesieklette shared an event. Biesieklette August 2 at AM ·.

Gratis fietsenstalling Den Haag centrum:

Biesieklette April 23 ·. Samen met ondernemers en bewoners is gekeken waar extra plekken op straat gemaakt kunnen worden en waar er plek is voor een inpandige stalling. Heb jij ook weer zo'n zin om naar het strand te gaan? En als je in de stalling bent, wens de beheerder die op je fiets of scooter past ook een fijne paasdag! Binnenstad op Sociale Media 13 december. Koningstunnel Coalitie. Het Haags Retailpunt, dat aanspreekpunt en innovatiepartner is voor winkeliers, vestigt zich in het pand en gaat er bijeenkomsten voor ondernemers organiseren.

 • Log In.
 • Naast de fietsenstalling bevinden zich hier namelijk ook de vernieuwde Collective conceptstore, flexibele werkplekken, een expositieruimte, een bagelstore en meer.

Belangrijk: Drink voldoende. Kom je op de fiets. In de stalling Driehoekjes is ook een buurtstalling. Heb jij ook weer zo'n zin om naar het strand te gaan? En als je in de stalling bent, wens de beheerder die op je fiets of scooter past ook een fijne paasdag.

Vragen hierover worden biesieklette den haag openingstijden niet beantwoord en ook mijn verzoek om te bellen wordt genegeerd.

Wie mogen we bedanken?

Genieten van het zonnige weekend dat er aan komt! Sections of this page. Een leuk dagje uit voor familie en vrienden!

Nieuwe fietsenstalling en conceptstore Nobelstraat-Hofkwartier.

Nog heel even geduld Hier een bericht geplaats en via de website een contactformulier ing. Genieten van biesieklette den haag openingstijden zonnige weekend dat er aan komt. Biesieklette stalling Plein zal deze week plaats moeten maken voor de festiviteiten die Het Plein gehouden worden. Oranje boven.

Onbewaakte fietsenstallingen in het centrum

Mijn e-mails worden stelselmatig niet beantwoord. In ditzelfde pand zit eveneens de vernieuwde conceptstore Collective. Biesieklette June 6 ·.

Kijk voor de zekerheid eerst even op onze website www.

Biesieklette August 18 at PM. Stal je fiets in de nieuwe Biesieklette stalling en maak kennis met onze beheerders. Flesje water leeg. In de stalling Driehoekjes is ook een buurtstalling! Hier een bericht geplaats en via de website een biesieklette den haag openingstijden ing. Biesieklette June 3. Jump to.

Vraag, opmerking of suggestie?

Nieuwe fietsenstalling en conceptstore Nobelstraat-Hofkwartier. Ga je nog iets leuks doen op Hemelvaartsdag? Biesieklette May 16 ·. De fietsenstalling en Collectiv zijn onderdeel van een innovatief Haags concept, dat een samenwerking is tussen de beheerder Biesieklette, gemeente Den Haag, het Haags Retailpunt en Collectiv.

Kom je op de fiets! Nog 7 nachtjes slapen. Binnenstadborrel 7 mei? See more of Biesieklette on Facebook?

We adviseren u om te lezen:

 1. Micha
  19.10.2019 00:57
  Op zaterdag en zondag zijn de stalling station Nootdorp, station Pijnacker-Centrum en station Pijnacker-Zuid gesloten. Naast de fietsenstalling bevinden zich hier namelijk ook de vernieuwde Collective conceptstore, flexibele werkplekken, een expositieruimte, een bagelstore en meer.
 2. Ambra
  15.10.2019 04:28
  Extra fietsparkeervoorzieningen binnenstad Met de realisatie van de nieuwe stalling komt de wethouder zijn toezegging na om de capaciteit aan fietsparkeervoorzieningen in de binnenstad te vergroten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |