De slimste mens ter wereld bordspel timer

Datum van publicatie: 14.09.2019

Ontzettend leuk spel! Lienekeritzen Bilzen 27 september Ik raad dit product aan. Elke Hechtel 11 januari Ik raad dit product aan.

De vragenkaartjes van de verschillende rondes bevatten moeilijke en wat makkelijkere vragen, wat betekent dat het spannend blijft of je de volgende vraag ook juist kunt beantwoorden.

Screenshot Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Dit spel is het beste familiespel dat ik al gespeeld heb! Anneb22 17 januari Ik raad dit product aan. We hebben het met 6 man gespeeld en er zitten moeilijke en makkelijke vragen tussen.

Fijn in gebruik, tof met gezelschap of met twee leuk voor familiefeesten. Lijkt erg op de televisie versie. Eindeloos speelplezier Spannend. Maria kwam bij het graf bladmuziek spel is zeer leuk gemaakt, waar twee extra timers inzitten? Wat ik vooral goed vind: Eindeloos speelplezier, Leuk ontwerp, het is precies echt. Bij meer dan vier spelers kun je online de timer op smartphone gebruiken tenzij je het uitbreidingspakket hebt, to catch up and to party.

Gekocht als cadeautje voor mijn moeder en wij spelen het nu regelmatig als wij daar zijn.
  • Veel variatie in vragen, zowel moeilijk als gemakkelijke vragen, vooral de tijdsdruk maakt het spannend.
  • Het lijkt eerder een verantwoording van de verkoopsprijs.

Beschrijving

Alles staat goed uitgelegd in het infoboekje hoe je het spel moet spelen. Het spel duurt ook niet te lang, net goed! Lorretje Berlaar 3 januari Ik raad dit product aan. Leuk spel zoals op de tv. Vond je dit een nuttige review? Minpuntje: de puzzelronde zijn nogal klein geschreven. NancyLand Zwevezele 10 januari Ik raad dit product aan.

Meer onderdelen nodig. De kleine timers maken het spel net iets spannender. Laurakke Machelen 12 juli Ik raad dit product aan. Cinske Stabroek 17 januari Ik raad dit product aan.

Leuke rondes. Aanvullende informatie Uitgever Robki.

DSMTW Timer 1.0.3 Update

Als je snel nerveus wordt is dit een lastig spel : , dan kan je namelijk niet meer goed nadenken en dat is nu juist wel nodig. Uitgever Robki. VsBA 2 augustus Ik raad dit product aan.

Als je van dsmtw houd is dit zeker aan te raden.

Hoop alleen dat we niet te snel door de vragen heen zitten. Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Net als op tv. Lijkt erg op de televisie versie. Leuk spel, jammer dat de tekst op sommige kaartjes zo klein geschreven is en dat de kwis een beetje moeilijk is voor de kids, is een uitstekende manier om ongestoord tv te kijken.

Beschikbaar op

Ajonck Brugge 17 januari Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. Leuk, maar te complex om met vowassenen en oudere kinderen samen te spelen.

Schorpionfan Almelo 16 mei Ik raad dit product aan.

Iedereen houdt het in de hand of legt het voor zich. Phailin 15 maart Ik raad dit product aan. Dina 23 januari Ik raad dit product aan. A02a 14 november Ik raad dit product aan. Mijn kinderen tussen 28 en 32 jaar hebben er al enorm veel plezier aan beleefd en veel van bijgeleerd zeggen ze. Feedback-hub Geclassificeerd als 3 van 5 sterren.

Het escape room den bosch oplossing is zeer leuk gemaakt, Quiz! Het is een spannend, het is precies echt. Functies Timer, de slimste mens ter wereld bordspel timer, uitdagend en vooral heel leuk spel om te spelen. Lijkt erg op de televisie versie.

Verkrijgbaarheid De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel

SennaDresen 23 januari Ik raad dit product aan. Moeilijk te gebruiken te kleine lettertjes. Caro 11 december Ik raad dit product aan.

JeroenZM Zoetermeer 30 januari Ik raad dit product aan. TommieC94 Antwerpen 3 januari Ik raad dit product aan. Positief is dat alle klokgeluiden aanwezig zijn.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jolande
    18.09.2019 19:46
    IngeborgVdk 22 januari Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |