Dubbel gebruik van nat time capsule

Datum van publicatie: 10.10.2019

Als uw internetaanbieder u een reeks statische IP-adressen heeft toegewezen, moet u uw basisstation handmatig configureren met het eerste IP-adres en de overige adressen verspreiden via DHCP. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten.

Als UPnP aan staat in de non-bridge Fritz, hoef je daar geen poorten open te zetten.

Help Sneltoetsen. Heb geen probleem dit werkt perfect. Alvast bedankt. Je kunt de Time Capsule terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Wanneer je geen handleiding hebt staat deze hier. Als de SSID niet uniek is, krijgen wifiapparaten problemen om het netwerk te identificeren.

Copyright Userbase vzw. Hierdoor kunnen personen buiten de onderneming informatie versturen naar een specifieke persoon in het gebouw. Dat is niet gek hoor. Heb je al een account. Ik weet niet wat er gebeurt als je zelf weer aanzet via mijnziggo, maar dat wil je toch ook niet, maar bergskis werken net zo goed!

 • Alleen mijn Time Capsule knipert geel en het airportconfiguratie programma komt regematig op. De "Apple feature" dat de Time Capsule de melding geeft is hopelijk uit te zetten, er is namelijk niets mis met jouw configuratie.
 • Als u verbinding probeert te maken met een wifinetwerk, kan een van deze artikelen u helpen:.

Quick Links

Ik kan hem ook alleen dhcp instellen zonder NAT maar dat gaat me te boven daar ik dan de volgende melding krijg. Volg een opleiding. If the base station has a problem, AirPort Utility opens and walks you through solving the problem. Controleer in ieder geval of na de update van Fritz de UPnP nog aan staat.

Lees meer over potentiële storingsbronnen. Wanneer PLEX toch om een poort vraagt, moet je het ip adres van de machine waarop PLEX draait,'forwarden" met het ip adres van de machine en gewenst poortnummer pag

Precies de dingen die in bridge-mode uitgeschakeld zijn. En dat was juist niet mijn bedoeling. Toegestane bestandstypes:. Als u niet alle beschikbare modi selecteert, kunnen sommige apparaten geen verbinding maken? Verstuur Terug naar overzicht. Help Sneltoetsen. Wanneer u WPA2 inschakelt, moet u een sterk wachtwoord kiezen dat niet gemakkelijk door anderen kan worden geraden.

SSID- of wifinetwerknaam

N heb ik een vraagje : op de timecapsule heb je een tab 'routermodus' : daar heb je de mogelijkheden uit : 1. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Hi, klein vervolg.

Dat zal het alleen maar een stuk duidelijker maken.

Publicatiedatum:   december 21. Ziggo pagina over de bridge-mode: Dit verandert er in bridge-modus - Alle wifi-opties van het modem gaan uit.

Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of! Gebruik 20 MHz-kanalen in de 2,4 GHz-band. Voor zover ik uit alle berichten kan opmaken heeft Zerk gelijk dat de Alvarion een modem-router is. MVG Gaston.

Voer eerst deze stappen uit

Als u dit niet doet, kunnen apparaten moeilijkheden ondervinden wanneer ze met het netwerk worden verbonden of kan het netwerk onbetrouwbaar worden.

Een 40 MHz kanaal wordt soms een breed kanaal genoemd en een 20 MHz-kanaal een smal kanaal. Meld je aan Heb je al een account?

Als bij de wifi-instellingen onder de naam van het netwerk van uw mobiele aanbieder 'Privacywaarschuwing' staat, kan uw mobiele identiteit worden achterhaald als een kwaadwillende hotspot zich voordoet als een wifinetwerk van uw mobiele aanbieder.

Hiermee voorkomt u dat de apparaten verbinding proberen te maken met het netwerk met de oude configuratie, dubbel gebruik van nat time capsule. Als je alles handmatig gaat instellen moet je goed weten wat je aan het doen bent. Ik heb geen ervaring met Apple Time Capsules maar kijk eens of je deze waarschuwing kunt uitzetten op de Time Capsule.

Voor de beste prestaties en betrouwbaarheid schakelt u ondersteuning voor alle kanaalbreedten in. Dit artikel is bedoeld voor netwerkbeheerders en mensen die hun eigen netwerk beheren. De media server pusht op basis daarvan de door de software gewenste poorten open.

1. Reset de Airport of Time Capsule

Heb hier net een Ziggo modem Technicolor en een Horizon tv. In dit geval leg ik de bal toch echt bij Apple, het is onzinnig om deze warning te blijven geven, er is op zich niets mis met "double natting". Share Tweet Delen Delen. TheBigZ Omdat automatisch configureren niet lukte heb ik mijn provider gebeld, die mij vertelde dat ik nieuwe gegevens nodig had voor de configuaratie, vandaar.

Apparaten met MAC-adressen die niet voorkomen in de lijst, via mijn thuisnetwerk. Klik daarom onderaan op de knop "Overige opties". Je kunt de melding die de TC geeft middels het airport-configuratieprogramma afvinken als opgemerkt. Voorheen had ik er geen problemen mee, kunnen geen verbinding maken met het wifinetwerk, 10-05-2012 21:27 5 Ik mis de partij NederlandBeter.

We adviseren u om te lezen:

 1. Roché
  15.10.2019 16:45
  Kies een naam die uniek is voor uw netwerk en die niet wordt gebruikt voor andere netwerken in de buurt of netwerken die u mogelijk zult aantreffen. Bredere kanalen zijn echter gevoeliger voor storing en veroorzaken eerder storing op andere apparaten.
 2. Lisan
  19.10.2019 03:30
  Voor de hoogste prestaties kiest u de modus 'Automatisch' en laat u de wifirouter het beste kanaal selecteren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |