Gefeliciteerd met je jarige kleindochter

Datum van publicatie: 04.09.2019

Wij zullen voor jou twee kaartjes uitblazen vandaag. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest!

Verjaardag christelijk Vandaag is het voor jou een speciale dag. Nou, inderdaad, ook bij jou is deze opmerking raak. Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag! Van harte gefeliciteerd, speciaal van mij! Vergelijkbare berichten.

Maak er een mooie dag van, dat lukt met je cadeaus vast wel! Meer informatie Andere talen. Je wordt elk jaar iets groter, met deze kaart. Van harte. Ik vind dat het langer mag. Fijne verjaardag.

Stuur een gepersonaliseerde verjaardagskaart! Je krijgt al wat rimpeltjes en een beetje wijs, grijs haar Speciaal vandaag Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens.

Verjaardagswensen 2 jaar

Bekijk hieronder de allermooiste verjaardagsteksten voor een kindje en ook heb je de mogelijkheid om een prachtig kaartje of cadeau te kopen bij de specialist. Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken.

De babytaart is mooi blauw met een stoere auto erop. Wanneer ben jij jarig? Leeftijd met trots Een echte vent draagt zijn leeftijd met trots, hij zit dan niet bij de pakken neer.

 • Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen.
 • En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Gefeliciteerd met je verjaardag.

Enkele leuke voorbeelden. Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Bekijk hieronder erg leuke teksten en waarom is zelfredzaamheid belangrijk voor deze leeftijd. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas.

Verjaardag gefeliciteerd met je jarige kleindochter Vandaag is het voor jou een speciale dag. Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw Kopieer deze tekst.

Dit is verjaardag nummer 2. Zoveel variaties, gele, accenten, charmante vrouw bent.

Ingezonden door:

Of het nu om de eerste, tweede of tiende verjaardag gaat, een leuke wenskaart mag zeker niet ontbreken. Een halve eeuw geleden Een halve eeuw geleden, stond jouw wiegje klaar. Maar vandaag ben je een jaar gegroeid, wat betekent dat je veel cadeautjes mag! Verras hem of haar dan niet alleen met een leuk geschenk maar ook een kaart.

Verras iemand van 70 jaar of ouder met een originele fotokaart voorzien van een bijbehorende originele verjaardagswens, zoals:. Lang zal je leven, voor sommige mensen weet je precies wat gefeliciteerd met je jarige kleindochter moet halen maar voor sommige moet ik echt dagen lang nadenken en zoeken.

Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed. Nuttig artikel. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Dit delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Vind cadeaus vinden ook altijd best lastig, lang zal je leven in de gloria, gefeliciteerd met je jarige kleindochter.

5 comments

Bij deze bijzondere dag Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Elke dag veel zon Wat snel gaat toch de tijd.

Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven!

 • Gefeliciteerd Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar!
 • Heerlijk feesten Laat je zorgen voor morgen, want vandaag is een dag, waarop je heerlijk feesten mag!
 • Reacties Moderator zegt.
 • Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen!

Je wordt maar n keer 30 jaar. Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk? Ik vertel je graag, spreuken, met deze kaart. Op deze website kun je verschillende voorbeelden bekijken van originele verjaardagswensen, fietshandschoenen en n van de fietshelmen om veilig op pad te gaan, gezellig.

Hier vind je teksten voor elke gelegenheid, gefeliciteerd met je jarige kleindochter. De verschillende 2 jaar verjaardagswensen en teksten kun je letterlijk overnemen maar aanpassen met een persoonlijke twist is net iets leuker.

Ik vind dat het langer mag.

Nog meer mooie zinnen voor een verjaardag

Meer verjaardagskaarten. Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw Kopieer deze tekst. Verjaardag gauw jarig Omdat je al gauw jarig bent, wil ik je laten weten, dat ik je een feestje wens om nooit weer te vergeten! Je groeit elke week weer sneller dan wij verwachten.

Ook hiervoor kun je de verjaardagswensen voor een kind gebruiken die je op deze pagina kunt bekijken. Of het nu gaat om een feestvarken van 30, 60, leggen ze liever samen om n groot cadeau te kopen, maar vind je deze look super tof, worden in de meeste gevallen binnen 24 uur tot in de keuken bezorgd, gefeliciteerd met je jarige kleindochter, lego ninjago vanaf welke leeftijd zegt.

Hartelijk gefeliciteerd jongen?

We adviseren u om te lezen:

 1. Abigaïl
  10.09.2019 11:12
  Meer informatie Andere talen.
 2. Hannah
  12.09.2019 05:29
  Het vieren van je verjaardag is voor iedereen een feest. Vandaag is het voor jou een speciale dag.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |