Het oude postkantoor dorpsstraat bennekom

Datum van publicatie: 15.09.2019

Dit werd afgedaan met " dat komt door de marinade" nou de kip was echt verbrand en meer dan de helft was niet eetbaar ja gewoon verrkoold. Beoordeeld op 13 november via mobiele applicatie Leuk eetcafé.

Bij de laatste gang werd maar half glaasje? We hebben hier weer eens gegeten en weer was het een teleurstelling. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Wij komen hier niet meer. Wat een aanfluiting!

Een soort van proeverij menu, heel leuk bedacht. D van Grootheest. Mijn partner had spare ribs deze waren en lekker en goed gaar.

Dank u wel. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Remco 37 punten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Ik heb gegeten bij het oude postkantoor en vond het echt super, sevice was goed, eten was goed en de rest ook!

Waarderingen en beoordelingen

Is dit restaurant geschikt voor dineren? Diëten Glutenvrij Vegetarisch. En ook helemaal niets anders erbij voor een beetje aankleding.

Beoordeeld op 7 januari via mobiele applicatie Goed eten, matige bediening. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Beoordeeld op 27 april Heerlijk gegeten. Zelf heb ik genoten van de huisgemaakte schnitzels met brie.

  • Bij de laatste gang werd maar half glaasje? In het Oude Postkantoor geluncht.
  • Sorry hoor erg slecht!

Ga het zeker vaker doen!. Alle gegevens weergeven functies. Zo smaakt elke hap hetzelfde ik had er al gauw genoeg van. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. We hebben met ons drie'een heerlijk gegeten!

Hoera! We krijgen een nieuwe espressobar in Ede

Wij een clubje oud collega's vonden met name de bediening door een meisje, die zeer recent aan dit werk begonnen was supervriendelijk en relaxed, open en spontaan. Een zeer scherp prijsje voor een heerlijk menu! Wagenaar punten. Bedank Ival

Beoordelingen filteren. Een aanrader. De menukaart is leuk bedachtwaarbij je de keuze hebt uit meerdere voor-en hoofdgerechten. Een super gezellig caf restaurant met een warme uitstraling. Een tientje duurder en een ober aan je tafel is natuurlijker voor een restaurant in Bennekom. Zonde van dit leuke het oude postkantoor dorpsstraat bennekom.

Waarom er veel ongevallen gebeuren op ‘niks aan de hand-we­gen’

Waardering van reizigers. Lijst wordt bijgewerkt Bestelde wijn kwam niet op tafel.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Het was niet al te veel, maar de prijs ook niet, die normaal gesproken een beroep zou doen op circa 47,0 mln. Italiaans 2. Plaats recensie. Een aanrader. Nog even en we moeten ons eigen menu in de keuken zelf klaar maken. Heerlijke kogelbiefstuk.

Hoe was jouw ervaring?

We hebben met ons drie'een heerlijk gegeten. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Het Oude Postkantoor. Bedank Ival Ongecompliceerd en informeel.

Op de kaart stond pasta met champignons en pesto. Danielle 7 punten. Over de spaghetti lag een soort ingedikte champignonsoep met een paar verse champignons. Ga er graag heen om gezellig een koffie te drinken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Bernie
    20.09.2019 14:04
    Alle restaurants in Bennekom weergeven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |