Kan je zwanger worden met de pil en condoom

Datum van publicatie: 14.10.2019

Home Jongeren en seksualiteitshulpverlening Anticonceptie en zwangerschap Anticonceptie en zwangerschap Zodra je seksueel actief bent of gaat worden is het een goed idee om na te denken over anticonceptie. De maat moet ieder jaar opnieuw door een arts worden vastgesteld.

Van glad tot stimulerende ribbels, van latexvrij tot condooms met orgasmevertragende gel.

Hij kan dan nog wel klaarkomen, maar er zitten geen zaadcellen meer in het vocht. Sterilisatie kun je niet terugdraaien. Denk je dat je misschien zwanger bent? Hoe gebruik ik condooms? Vraag altijd aan de dokter of de medicatie die je krijgt effect heeft op de pil.

Ben je een pil vergeten en het is nog binnen 12 uur nadat je hem in had moeten nemen, neem hem dan alsnog in.

Pluis, kan je n van die SOA's hebben zonder je erzelf bewust van te zijn. Elke 12 weken krijg je een nieuwe prik. Dit is een Europees Keurmerk. De combinatie van deze twee middelen maakt dat je volledig beschermd bent tegen SOA's en zwangerschap. Wennen kinderdagverblijf Van Lornah In Baby 6 2 dagen.

Welke methoden zijn betrouwbaar?

Welke methoden zijn onbetrouwbaar?

Het hormoonspiraaltje beschermt vijf jaar tegen zwangerschap. Je kan de kans wel verkleinen door er nooit 1 te vergeten en altijd de pil op hetzelfde tijd stip te nemen. Neem dan contact op met je huisarts. Keujen Berichten: Pak in dat geval een nieuw condoom. Niet per se nodig, maar wel veiliger.

De startweek begint elke 4 weken op dezelfde dag.

 • Kellyeaah Berichten:
 • Dus al die bangmakerij van dat een menstruatie ook al niks bewijst is niet nodig.

De pillen in de strip bestaan uit twee kleuren. Regels voor berichten. Ben je jonger dan 16 jaar. Of toch niet. Niet lke pil is voor bescherming tegen zwangerschap.

Je kunt een hersteloperaties doen, maar de kans dat je daarna zwanger wordt is heel klein. Mijn Account Winkelwagen Afrekenen. En ook in voorvocht zitten zaadcellen.

Je kunt dit doen bij je huisarts. Hormoonspiraaltje Mirena Het hormoonspiraaltje werkt net als de pil: door hormonen af te geven aan je lichaam. Als je aan de pil bent Vergeet niet om na het weggooien van het condoom je handen te wassen om te voorkomen dat zaadcellen alsnog de vagina inkomen via je handen.

Soms heb je daarbij wat ondersteuning nodig!

Welke methoden zijn betrouwbaar?

Miekje: kan je mss meer vertellen over je post want daar heb ik dus nooit van gehoord. Het voorbehoedsmiddel wordt gerekend tot de barrièremethode. Na 7 dagen begin je weer met een nieuwe pleister. Doe dus even research en vraag sowieso aan iemand die er echt verstand van heeft of het met de Diane pil kan.

Temperatuurmethode: Bij deze methode heb je alleen seks wanneer je minder vruchtbaar bent, dan is het aan te raden om de morning-after pil soundos man of vrouw halen. Ben je als vrouw niet aan de pil, dit meet je door je dagelijks je temperatuur te meten. Lid van WebwinkelKeur. Samen bepaal je of het condoom een geschikte oplossing voor jou kan zijn, kan je zwanger worden met de pil en condoom.

Miekje22 Berichten: Dat geldt ook voor de pil? Gratis verzending Anoniem en discreet. Balance Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Balance.

Je dient bij het wisselen tussen oraal, anaal of vaginaal contact steeds een nieuw condoom te gebruiken.

Pil vergeten!

En dat je weet hoe je ze om moet doen. Zoeken in dit topic. Het hormoonspiraaltje beschermt vijf jaar tegen zwangerschap. Citaat van: dormant op 02 juni ,

Alle pillen in de strip hebben dezelfde kleur en bevatten dezelfde hormonen, dit zijn de hormonen oestrogeen en progestageen. Een glijmiddel met een andere basis kan het condoom beschadigen. Dit kan ook constant verschillen. Gewoon omdat je zoveel mis kan doen met de pil slikken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Isak
  19.10.2019 05:16
  Dit betekend dat je hem elke dag rond dezelfde tijd moet innemen. Je kunt een condoom eenmalig gebruiken.
 2. Oene
  20.10.2019 21:11
  Dankzij jouw feedback kunnen wij deze site verbeteren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |