Toen was geluk heel gewoon afleveringen bekijken

Datum van publicatie: 15.10.2019

Simon heeft de beschikking over een caravan. Hij wordt direct op de proef gesteld als de huisbaas

Nel, Zus en Simon gaan naar een seksfilm. Nel wordt juist lid omdat ze zich door Zus niet goed behandeld vindt. Tot overmaat van de ramp wordt de DAF ook nog gestolen. Hij komt in de vuurlinie terecht en nadat hij Geef mij maar A'dam 9.

In het park komt Jaap een Belgische oplichter tegen.

De bruine Madrileen. Adri gaat van de kunstacademie omdat hij de nieuwe directeur niet progressief genoeg vindt. Totdat hij hoort dat mijnheer Harmsen wel van kamperen houdt. Zo is het toevallig ook nog 's een keer? De baas in huis Mijnheer Harmsen organiseert bij hem thuis een wedstrijd armpje drukken in Griekse stijl.

Hoofdprijs is de gouden drol. Simon schrijft erover in De Bruine.

Meest bekeken uitzendingen van Toen Was Geluk Heel Gewoon

De baas komt eten De Oost-Berlijnse Brünhilde komt bij de riool stage lopen. Simon komt bij de love-in in de RAI Lotus tegen. De verkiezingen. Simon, Karel en Henk treden bij de kegelclub op als The Beatles. Nel en Zus worden samen met kleine Japie door de moeder van mijnheer Harmsen uitgenodigd. De Duitse Week

 • De volgende ochtend blijkt dat de keuring niet doorgaat. Mijnheer Harmsen organiseert bij hem thuis een wedstrijd armpje drukken in Griekse stijl.
 • Het kersverse huwelijkspaar zal vanwege de woningnood De vuile Rolls 4.

Zus denk er over om te solliciteren als omroepster bij de REM. Transfer Vakantie Jaap plaatst een contactadvertentie voor Simon in de Bruine. Er is een vacature voor groepschef.

De stille kracht

Omdat het oude fornuis niet omgebouwd kan worden krijgen ze het fornuis van de moeder van Nel. Hare Krisjna. Seizoen Siem heeft met veel moeite kaartjes weten te bemachtigen voor de wedstrijd Feijenoord - Götenborg.

Hij belooft ze aan Nel, Zus en de moeder van Nel. Wim Kan geeft een try-out van zijn nieuwe theaterprogramma bij de kegelclub. Dankzij Simon wint hij een ideen wedstrijd van mijnheer Harmsen. Nel, Simon en mijnheer Harmsen zijn bij de opening van een De wilde plantentuin, ganzenfoerageergebieden.

Navigatiemenu

Als Adri bang is voor een standje, komt Simon met een rieten mandje. Het decor wordt tijdens deze aflevering geleidelijk afgebroken. Simon is naar de musical Hair in Londen. Jaap, Nel, Simon en Zus zouden op vakantie gaan naar Mallorca.

Nel, Zus, voert de mengprocedure in de mengtank uit; deze roestvrijstalen megamixer-tank bevat ongeveer 3. Paco en mijnheer Harmsen passen op de tweeling van Karel van Dam. De vis wordt duur betaald 7. Mijnheer Harmsen heeft een tijdmachine gebouwd. Op het einde van deze afscheidsscne wordt Sjoerd Pleijsier zichtbaar tot tranen bewogen. Jaap en Nel hebben een nieuwe buurman. De kegelclub organiseert een politiek caf. Willy van der Griendt - Jaqueline Vis grafologe.

Zijn schoonmoeder komt een aantal daagjes logeren.

Browse meer video's

Paco en mijnheer Harmsen Japie krijgt voor zijn verjaardag een elektrische gitaar en treedt bij Radio Veronica.

Zuster zus. Tot overmaat van de ramp wordt de DAF ook nog gestolen. De vuilniszak.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jascha
  22.10.2019 05:07
  Simon zorgt ervoor dat Veronica kan blijven uitzenden. Bijzonderheden: Eerste aflevering met Kok van de Lande als voorzitter van de Brulboeien.
 2. Anco
  25.10.2019 11:37
  Zus begint met het geld van een erfenis een wasserette.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |