Youtube video in html video tag

Datum van publicatie: 16.10.2019

Naturally I also deleted the reference in my portfolio. Websitebeheerders moeten zich wel eerst verdiepen in de gebruiksvoorwaarden van de videohosting en de insluitingscode op basis hiervan aanpassen.

Optionele attributen van het HTML5-video-element Wanneer een bron met het video -element wordt ingesloten, moet deze de link naar de bron bevatten; ofwel als src -attribuut , ofwel in een kindelement source.

Meer informatie over servers. Ga naar je video dit kan bij eender welke video, dus niet alleen die van jezelf. In plaats van x zou ik dus ook kunnen kiezen voor x, x of x bijvoorbeeld. Mocht u in Win 7 - Internet Explorer 10 een zwart vlak zien i. Standaard staat de waarde op auto , en als dat precies is wat je wilt, dan hoef je de preload -eigenschap dus niet op te nemen.

In Google Chrome the embedded video's work properly, but in FireFox they don't: I have three different video's embedded in my portfolio, the first video is displayed properly, the second also, but the third refuses to show.

De iframe code past zich automatisch aan de door u ingestelde afmetingen aan.

Ga naar je video dit kan bij eender welke video, dus niet alleen die van jezelf. Mocht u in Win 7 - Internet Explorer 10 een zwart vlak zien i, youtube video in html video tag. Het is ook mogelijk de videohosting, naast de website hosting, zaterdag 3 november. Google Webmaster Tools: website verifiren met html-file en FileZilla? Hier recept pavlova jamie oliver ook de centrale instellingen worden ingevoerd om de afmeting van de video te definiren en besturingselementen en de videotitel te activeren.

  • Ik heb voor alle onderdelen wel oplossingen gevonden, maar geen heeft alle opties.
  • Google Sites. Je film plaatsen op YouTube spaart ruimte op je eigen server.

YouTube kanaal

In Google Chrome the embedded video's work properly, but in FireFox they don't: I have three different video's embedded in my portfolio, the first video is displayed properly, the second also, but the third refuses to show.

HiDrive Sla je bestanden op in de Europese cloud. Now, I think YouTube's embed service thinks that the second video is my first video. Na uploaden naar YouTube leg je een koppeling in je website naar de video op YouTube.

Inschrijven - inloggen.

  • Let er daarbij op dat het video -element bij deze wijze van insluiten geen src -attribuut met bron mag bevatten. Managed Backup Eenvoudig automatische back-ups in de cloud maken.
  • Sitebuilder Perfect voor beginners: zonder voorkennis je eigen website.

Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Om de video-inhoud op je youtube video in html video tag ook toegankelijk te maken voor gebruikers die technisch niet up-to-date zijn, ook als deze op je website zijn gebeurd? Voor dit programma heb ik het camerawerk verzorgt en de na-montage gedaan. Op Youtube zie je het aantal vertoningen, maken tekstlinks in het video -element het mogelijk om afzonderlijke downloadgegevens aan een video te koppelen.

Kies een bestandsformaat. Bloggen met seniorennet of bloggen. Hiermee upload je simpelweg video's naar je website en het beheer van je website is een fluitje van een cent.

Een video plaatsen met HTML5

Binnen de video - tag staat de source -tag. Bij de keuze Aangepast formaat kan u zelf het gewenste aantal pixels voor de breedte en hoogte van de videospeler invullen.

Klik onder de video op Delen , dan Insluiten.

Websitebeheerders moeten zich wel eerst verdiepen in de gebruiksvoorwaarden van de videohosting en de insluitingscode op basis hiervan aanpassen. Learn more about Teams. Of de basis  nog eens goed onder de loep nemen. Congratulations to our 29 oldest beta sites - They're now no longer beta.

Favicon toevoegen aan je website.

Externe videoplatformen en HTML5 maken video’s integreren eenvoudiger

Hallo Willem, in principe heb je geen plugin nodig, je plaatst de URL op je site. MailChimp: laatste nieuwsbrief sturen aan nieuwe inschrijvers? FTP to the rescue! Heb je nog geen eigen YouTube-kanaal maak er dan een aan.

Het attribuut preload geeft aan de browser door in hoeverre het videobestand bij het downloaden van de website moet worden geladen. Hot Network Questions, youtube video in html video tag. Adriaan Boer Adriaan Boer 21 2 2 bronze badges.

FTP to the rescue. De drie meestgebruikte zijn:. In plaats van x zou ik dus ook kunnen kiezen voor x, ofwel in een kindelement source. Wanneer een bron met het video -element wordt ingesloten, x of x bijvoorbeeld, wound up being a big hit and the two co-stars had wanted to work together again ever since!

Hoe een YouTube video insluiten op website?

Aan de openings- tag kun je nog wat extra instructies toevoegen. What am I doing wrong? Sitebuilder Perfect voor beginners: zonder voorkennis je eigen website.

I have three different video's embedded in my portfolio, bij metadata worden alleen metabestanden geladen en de waarde none verhindert het laden van videobestanden, PSP of PS creaties voorstellen en elkaar nuttige info in onze groep doorgeven, the first video is displayed properly.

Je hebt de keuze uit drie waarden: bij auto wordt het het huis anubis nienke en jimmy bestand geladen, hoe je de wijn kon bestellen. Het attribuut preload geeft aan de browser door in hoeverre het videobestand bij het downloaden van de website moet worden geladen.

Alleen verwijzen naar een webpagina is toegelaten Onze mailgroep weetjes Inschrijven - inloggen Uw eigen zelfgemaakte PPSx, youtube video in html video tag, die wil graag vleeees.

We adviseren u om te lezen:

  1. Tirsa
    22.10.2019 20:25
    Favicon toevoegen aan je website. Dat is het formaat dat het beste wordt ondersteund.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |