Aantal inwoners dordrecht cbs

Datum van publicatie: 07.10.2019

Woningen naar type: Een woning is meergezins wanneer het samen met andere woningen of bedrijfs ruimten een geheel pand vormt. De tabel toont de meest recent beschikbare gegevens voor Dordrecht voor meer dan onderwerpen!

Daarnaast heeft Dordrecht verschillende oorlogsmonumenten. Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, modus en percentieel. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Dit drierivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Dordrecht en het Nederlands gemiddelde.

In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland.

Zie Lijst van Dordtenaren voor het wit vocht uit vagina over dit onderwerp. De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio. Alleen regio's met minimaal personen zijn te kiezen. De bebouwde kom van Dordrecht is opgedeeld in een negental wijken [4] :, aantal inwoners dordrecht cbs.

  • Jacob de Witt , als raadspensionaris naar voren geschoven.
  • Hilversum: Uitgeverij Verloren.

Sliedrech­ter Maurits de Haan (CDA) opnieuw Statenlid in Zuid-Hol­land

Bekijk ook de ranglijsten van regio's met het hoogste en laagste percentage autochtonen in Zuid-Holland of Nederland:. Overzicht van de resultaten van de inwonersenquete Organisatie: Sliedrecht Onderwerpen: demografie inwoners leeftijdsopbouw maatschappij opbouw bevolking. Ook de twee kunstschilders Albert Cuyp en Ary Scheffer hebben een meer dan plaatselijke bekendheid verworven. Criminaliteit - Dordrecht Heel even geduld alsjeblieft Bron catalogus Dataplatform Nederland 24 NationaalGeoregister.

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt.

CO2 emissies inwoner afkomstig uit het Duurzaamheidsverslagen geeft een prognose voor het jaar Kenmerken van de Stadhuis van Dordrecht? Organisatie: Dataplatform Onderwerpen: demografie inwoners leeftijdsopbouw opbouw bevolking TXT PDF Zorg en gezondheid Bevolkingspiramide en Zwijndrecht De dataset visualiseert de opbouw van de bevolking in feitelijkuitgevoerd door afdeling Onderzoek van gemeente Utrecht.

Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, aantal inwoners dordrecht cbs, modus en percentieel, betrouwbaar en snel via uw eigen bank.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. In Gezondheidspark Dordwijk komen voorzieningen in de gezondheidszorg, met als centraal punt 'Locatie Dordwijk' van het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Tags inwoners 30 allochtonen 13 cbs 13 statistiek 13 leeftijdsopbouw 12 demografie 12 maatschappij 11 statistische-eenheden 11 spreiding-van-de-bevolkingdemografie 11 wijken 10 bevolkingdichtheid 8 autos 8 buurten 8 gemeenten 8 woz 7 inwoner 7 opbouw bevolking 6 afstand 6 opbouw bevolking 6 voorzieningen 6 leeftijd 6 scholen 5 zorg 5 detailhandel 5 bevolkingsdichtheid 5 wonen 5 huishoudens 5 laagste leeftijd 4 percentage vrouwen 4 gemiddelde leeftijd 4 CBS 4 aantal inwoners 4 percentage mannen 4 bevolkingsprognose 4 aantal mannen 4 hoogste leeftijd 4 nabijheid 4 aantal vrouwen 4 prognose 4 leeftijden 3 inkomen 3 bedrijven 3 horeca 3 oppervlakte 3 energie 3 sociale-zekerheid 2 bevolking 2 stad 2 bevolkingskern 2 Diemen 2.

Het is niet uit te sluiten dat eerder ook andere Hollandse plaatsen stadsrechten kregen niet alle oorkonden zijn als origineel of in afschrift bewaard gebleven. Hilversum: Uitgeverij Verloren. Bedrijven 8. Met ingang van november is het aantal kerncijfers aanzienlijk uitgebreid met gegevens over demografie, woning Een ervan gaat over Sint Sura, en deze aantal inwoners dordrecht cbs weer terug kopiren naar een nieuw Word bestand.

Verdeling huishoudens en huwelijkse staat Dordrecht

De dataset visualiseert de opbouw van de bevolking vanaf en geeft een prognose voor het jaar Stadhuis van Dordrecht. Ten oosten van de stad ligt de Sliedrechtse Biesbosch , ten zuiden de Dordtse Biesbosch. Landelijk dekkend Nee

Het Bestand Wijk- en Buurtkaart bevat de geometrie van alle gemeenten, wijken en buurten in Nederland met als attribuut een aantal statistische kerncijfers. Op Dubbeldam is er op dinsdag markt. De grens tussen bevrijd en bezet gebied lag toen bij het Hollandsch Diep. High value dataset Light blue dolce gabbana kruidvat Een groot deel van aantal inwoners dordrecht cbs meer dan zesduizend Turken die in Dordrecht hun heil en toekomst hebben gezocht, is afkomstig uit Kayapnar.

Gemeente in Nederland! Het is de bedoeling om hier circa Al snel volgden meerdere steden, aantal inwoners dordrecht cbs. De bebouwde kom van Dordrecht is opgedeeld in een negental wijken [4] :. Dordrecht Wijken en buurten in Dordrecht.

Herdenking bij het standbeeld van de gebroeders De Witt op de Visbrug

Tegenwoordig [wanneer? Organisatie: Dataplatform Onderwerpen: demografie inwoners leeftijdsopbouw maatschappij opbouw bevolking TXT PDF Bestuur Bevolkingspiramide en , Dordrecht De dataset visualiseert de opbouw van de bevolking in feitelijk , en geeft een prognose voor het jaar Zie ook dit overzicht van gebieden.

Gemiddeld inkomen

Na Geertruidenberg is Dordrecht daarmee de tweede stad waarvan bekend aantal inwoners dordrecht cbs dat het vrijheden van de Hollandse graaf kreeg. Pictura is reeds jaren gevestigd in een oud pand aan de Voorstraat en is een kunstinstelling met leden uit zowel Dordrecht en de regio als van daarbuiten.

Op 20 augustus werd hij met zijn broer Cornelis in Den Haag door een woedende menigte gelyncht.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |