Enra fietsverzekering per maand betalen

Datum van publicatie: 14.07.2019

U kunt de Pechhulp gebruiken als u hebt gekozen om schade aan uw elektrische fiets te verzekeren. Wat moet ik doen als ik mijn fietssleutel kwijtraak?

Home Fiets verzekering. De verzekering van uw oude fiets zal niet vanzelf stop gezet worden. Wij vergoeden geen schade bij diefstal als de elektrische fiets niet op slot stond of als u de sleutels niet kunt overleggen.

In andere gevallen kunt u hier niet inloggen. Hoe werkt dit?

U kunt alleen de verlengingswebsite bezoeken als u van ons een offerte ontvangen heeft. De verzekering van uw oude fiets kan beindigd enra fietsverzekering per maand betalen. Cookies Wanneer u onze website bezoekt, plaatsen we cookies. Uw fiets is dan verzekerd voor de aanschafwaarde. U kunt de sleutel niet via ENRA bestellen.

 • U kunt daarvoor een premieberekening maken en de Unigarant Fietsverzekering vervolgens afsluiten.
 • Ook accessoires zijn mee te verzekeren.

Veelgestelde vragen fietsverzekering

Het is natuurlijk ook mogelijk om een sterker slot aan je fiets te leggen. Betaal ik poliskosten voor mijn fietsverzekering? Verzekerd is: Hulp door de ENRA alarmcentrale als het voertuig ten gevolge van pech, diefstal of een verkeersongeval niet meer bereden kan worden.

U kunt  dit formulier gebruiken om aan ons door te geven dat u een sleutel bijbesteld heeft. U ontvangt geen verlengingsaanbod als u een Basis of een Plus dekking afgesloten heeft.

Als u een Basis diefstal dekking gesloten heeft is het ook mogelijk dat u het verzekerde bedrag, verminderd met de afschrijving, zelf van ons ontvangt.

Zijn er dekkingsbeperkingen. Let op Schade die bestaat uit een technisch mankement of slijtage is niet gedekt. Stuur een bericht.

Keuze: pechhulp U kunt de Pechhulp gebruiken als u hebt gekozen om schade aan uw elektrische fiets te verzekeren. Wij regelen direct jouw ENRA fietsverzekering? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, enra fietsverzekering per maand betalen. De verzekering beindigen wij op de datum dat uw fiets gestolen is of dat hij total loss is verklaard.

Afsluiten bij de fietsenwinkel of online?

Of overlijdt u door een ongeval met uw fiets? Dit brengen wij in rekening bij de eerste premie die u betaalt. Hier kunt u een samenwerkende handelaar bij u in de buurt vinden.

Dan vergoeden wij aan u of aan uw nabestaanden. Artikelen binnen Keuzeadvies Alle enra fietsverzekering per maand betalen Wij zullen voor u proberen de schade, inclusief uw eigen risico, with money and prestige. Wanneer begint en eindigt de dekking. Extra dekkingen Ongevallen-opzittendendekking Met deze verzekering heb je recht op een uitkering als je door een fietsongeval gedeeltelijk invalide blijft.

Voordelen fietsverzekering ENRA

Ik wil advertenties en informatie die zijn afgestemd op mijn voorkeuren. Kies wat bij u past. Kan ik mijn verzekering aanhouden? Gemiddeld vallen de grote steden en studentensteden in de duurste regio en kleinere plaatsen 'in de provincie' in de goedkoopste. Na het eerste jaar kunt u de verzekering bij ons opzeggen.

Deze hebben voor jou niet per se de beste aanbieding. Als de verzekering niet langer dan een maand geleden afgelopen is, kunt u de verlenging nog accepteren, enra fietsverzekering per maand betalen. Het is wel belangrijk dat de rijwielhandelaar met ons samenwerkt. Pechhulp is in Europa gedekt. Maar raakt u blijvend invalide. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk een nieuwe sleutel bij laat maken. Fietsverzekering kiezen.

Er is wel een uitzondering. Deze verzekering heeft meestal een onbepaalde looptijd. Pech binnen de 1e kilometer van het startpunt van uw tocht.

Dankzij een nood reparatie bent u snel weer op weg. Of overlijdt u door een ongeval met uw fiets. Is prijsstijging van mijn fiets meeverzekerd.

Laat uw fiets dan taxeren bij de fietshandelaar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gabriël
  23.07.2019 11:26
  Áls u de premie storneert, krijgt u van ons altijd een brief over deze stornering.
 2. Giancarlo
  20.07.2019 07:57
  Is het een normale bakfiets, kiest u voor fiets.
  Bartel
  23.07.2019 11:54
  De premie betaal je in 1 keer vooraf. Eigen risico U betaalt geen eigen risico als uw elektrische fiets wordt gestolen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |