Instellingen kpnplanet mail iphone

Datum van publicatie: 08.10.2019

Komt in 6 jaar iPhone gebruik af en toe voor bij mij. E-mail instellen van Casema op Iphone.

Hierdoor kan je zelfs op een blacklist komen omdat je beveiliging zo laag is dat het niet vertrouwd of als gevaarlijk wordt gezien. Mijn iphone 4 haalt af en toe wel, maar meestal geen mail binnen van mijn provider planet. Helaas mag ik geen wachtwoord en gebruikers naam invullen bij de uitgaande smtp server. Dit zijn mensen die hebben al problemen met een mailaccount activeren in Outlook.

Instellen zonnet mail op de Iphone.

Hierdoor kan je zelfs op een blacklist komen omdat je beveiliging zo laag is dat het niet vertrouwd of als gevaarlijk wordt gezien. Stel alleen het noodzakelijke in alsof het je Laptop is. Geregistreerd: Jun Berichten: 3. Geregistreerd: Feb Locatie: Almere Berichten: 4, instellingen kpnplanet mail iphone. Hij staat dan niet op een blacklist of zoiets.

Gesponsorde links iCulture.
 • Die synchroniseert dat dan ook met als gevolg dat ik niet kan versturen. Helaas mag ik geen wachtwoord en gebruikers naam invullen bij de uitgaande smtp server.
 • Forum Rules. Bij de mac staat het op mail.

Op zoek naar een goede Webdesigner die tevens iCoach is?

Smileys zijn Aan. Beste forum leden, mijn Iphone 4s gekregen na dat ik mijn vriendin een nieuwe 6 cadeau heb gedaan krijg ik niet ingesteld om KPN mail te versturen buiten mijn eigen Wifi netwerk. Ik heb met het instellen van mijn email op de 3GS wellicht ietwat te vroeg gejuicht. Enigste oplossing is mailaccount verwijderen en opnieuw instellen. E-mail instellen van Casema op Iphone. Hebben sie germens ook nog een ander mail alternatief?

En de enige poort instellingen kpnplanet mail iphone die bij mij accepteerd is Maar helaas ook zonder positief resultaat. Ik krijg een melding dat de server relaying niet toestaat.

Succes, Marni. Als ik daar het domein van mijn klant invoer zijn alle testen groen, dus in orde.

Stappenplan iPhone KPN

APN etc. Enigste oplossing is mailaccount verwijderen en opnieuw instellen. Mail binnenhalen gaat prima maar mail versturen luky niet.

Reden: verduidelijking. Heb meerdere malen account verwijderd en met de KPN hulp iPhone 6 weer genstalleerd, instellingen kpnplanet mail iphone. Ze zijn wel eigendom van KPN maar heben wel degelijk hun eigen inlogservers. Indien ze dit niet doen zijn hun servers een zogenaamde open relay en derhalve kwetsbaar voor misbruik. Ik heb met het instellen van mijn email op de 3GS wellicht ietwat te vroeg gejuicht. En instellingen kpnplanet mail iphone weer voor elkaar Uitgaande server: authsmtp?

Meld je aan

Dat mag hij dus niet doen via zijn normale mail. Als ik het domein van het bedrijf in Duitsland invoer krijg ik een aantal errors. Het zou toch zo simpel moeten zijn. Iemand enig idee hoe dit kan. Alles ingesteld op mail.

 • En 2e: als ik mijn iphone in de computer doe, start hij steeds opnieuw op computer.
 • De eerste is qua blacklist.
 • Trackbacks are Aan.
 • Bij mij is het probleem weer anders.

Die synchroniseert dat dan ook met als gevolg dat ik niet kan instellingen kpnplanet mail iphone. KPN Volgens mij zijn dit de belangrijkste gegevens: pop. Werkt helaas niet op mijn g4 Citaat:. Gewoon lege inbox. Voicemail instellen KPN.

Ik heb met het instellen van mijn email op de 3GS wellicht ietwat goedkoop paar dagen weg nederland vroeg gejuicht.

Trackbacks are Aan. Nou mensen, ik heb het werkend en mijn instellingen zijn als volgt Naam: mijn naam Adres; mijn kpnmail.

Edit: in die handleiding geven ze overigens aan dat je geen account hoeft te gebruiken maar dan kan het nooit werken enkel op verbindingen van KPN. Dan geeft hij de foutmelding dat dit niet wordt ondersteund. Alvast bedankt voor jullie hulp. Geregistreerd: Jul Berichten: 8.

Mag ik hier even op inhaken en verder gaan met mijn vraag. Succes, Marni. Dit zijn mensen die hebben al problemen met een mailaccount activeren in Outlook.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sharleen
  17.10.2019 13:16
  Oorspronkelijk geplaatst door deromijntjes. Goed ik begrijp nu wel dat het probleem niet aan onze kant zit maar bij Ze Germans.
 2. Rocky
  14.10.2019 01:59
  Geregistreerd: Aug Berichten: 2.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |