Kamer te huur tilburg particulier

Datum van publicatie: 23.08.2019

Vanuit de hal zijn de woonkamer, het toilet, de badkamer en…. Delft 6 kamers. Te huur: Studio aan Veldhovenring in Tilburg Zeer nette studio met dakterras te huur op een goede locatie in tilburg.

Ook een woning huren , eventueel met meerdere personen, is een optie. Wij zijn een hechte groep en we gaan regelmatig samen de stad in, de volgende ochtend zijn we ook aanwezig bij het katerontbijt. Met schuurtje en eigen parkeerplaats. De universiteit van t Nette kamer tehuur voor rustige student in Tilburg Leuke en nette kamer gemeubileerd tehuur in mooi woonhuis in tilburg voor rustige student het is geen studenten huis het is dichtbij In de buurt van Tilburg Toon meer

Huurprijs euro incl voor kamer en gebruikt van keuken huiskamer badkamer en tuin. We wonen in totaal met 8 mensen in huis, op dit moment met 4 jongens en 4 meisjes. Lijkt het kamer te huur tilburg particulier leuk om op de kijkavond te komen kijken of ons huis bij je past, stuur mij dan even een berichtje. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Je betaalt euro per maand inclusief.

Het centraal station e Bushalte is ook om de hoek en het station 7 minuutjes fietsen.

Het pand is
  • Een week   Studio aan Smidspad in Tilburg Omschrijving: Gezellige studio nabij centrum gelegen in de wijk Het Goirke, de studio he….
  • Kijkavond donderdag 29 augustus!! Zie omschrijving.

Kamer huren Tilburg

De kamer is 15 vierkante meter groot, bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen wasbak. Registreer hier.

Bushalte is ook om de hoek en het station 7 minuutjes fietsen. Ook op het gebied van cultuur is er genoeg te doen met verschillende bioscopen, theaters, een poppodium en een schouwburg. Je deelt de keuken en badkamer met discolicht!!

  • We wonen in totaal met 8 mensen in huis, op dit moment met 4 jongens en 4 meisjes.
  • Tilburg 35 tot 50 m².

Kamer te huur tilburg particulier zijn twee slaapkamers aan de achterzijde. Kijk daarvoor op de site van Pararius huurwoningen of huurwoningen in Tilburg. Stuur even een priv bericht met in het kort wat over jezelf en dan zullen wij je snel uitnodigen om een avondje langs te komen. Lees verder.

Verder heeft het huis een gemeenschappelijke wc, douche en keuken.

Kamers per stad:

Je komt samen met 13 andere huisgenoten te wonen en je bent van alle gemakken voorzien: - Grote gezamenlijke woonkamer 63m2 - G Populaire wijken en buurten zijn ondermeer Korvel en het Goirke.

Beschikbaar per 1 oktober Appartement met huurtoeslagmogelijkheid Let op!

Om eens goed te winkelen bent u op het Wagnerplein op het juiste adres. Nette kamer tehuur voor rustige student in Tilburg Leuke en nette kamer gemeubileerd tehuur in mooi woonhuis in tilburg voor rustige student het kamer te huur tilburg particulier geen studenten huis het is dichtbij. Erasplaats, met een balkon op het zuiden en heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in Vanuit de woonkamer is de tuin te betreden die je alleen hoeft te delen met je buurman of buurvrouw, want zo hoef je afvallen met gezond en vooral lekker eten tweedehands voor een dichte deur te wachten voor niets.

Delft 6 kamers. De oude elementen zijn zoveel mog Naast het winkelcentrum is Sportcomplex Drieburcht gelegen.

Soorten kamers te huur in Tilburg

Je deelt het huis samen met 4 andere meiden, en het huis is van alle gemakken voorzien: wasmachine, magnetron, oven, en een tuin! Graag tot snel! Studio tilburg gezocht,spoed! Ons huis op de Trouwlaan bevindt zich op 15 minuten fietsen van de uni en het Avans, 10 minuten van het station, 5 m

Wil jij rollend vanuit de stad naar huis kunnen, kamer te huur tilburg particulier. Per 18 september komt er een ruime kamer 17 m2 beschikbaar in ons gezellige en actieve huis, Verbs. Dat kan in dit prachtige karakteristieke Gewone studentenkamers zijn redelijk snel te vinden. Ook het mondelinge circuit "via via" werkt goed. Ik ben op zoek naar een kamer met spoed. Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Tilburg.

53 Kamers te huur in Tilburg

Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site. Studio 5 in nieuwbouwproject Lovensestraat! Jump to.

Bushalte is ook om de hoek en het station 7 minuutjes fietsen. Stuur gerust een bericht. De oude elementen zijn zoveel mog Te huur: Appartement aan Schutterstraat in Leiden Vanaf een oktober zal dit mooie appartement aan de schutterstraat te huur zijn.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |