Pincode video on demand ziggo

Datum van publicatie: 03.10.2019

Ga naar het  Tandwieltje  Instellingen en druk op. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Ga dan verder met het stappenplan. Welke mediabox gebruik je? Of kijk interactief op je tablet, smartphone of computer met de Ziggo GO app.

Gratis 6 zenders tegelijkertijd opnemen? Druk op de  Menu-knop  van je afstandsbediening. Ook kan je On Demand kijken met de interactieve mediabox of kijken op de telefoon via de Ziggo GO app.

Op elk gewenst moment kunt u kiezen uit de dagelijks wisselende collectie van films en series. Ook kan je On Demand kijken best david bowie albums de interactieve mediabox of kijken op de telefoon via de Ziggo GO app. Je ontvanger wil nu weten wat de betaalcode moet worden.

Druk op de  Menu-knop  van je Horizon afstandsbediening. Je ontvanger vraagt nu om de huidige pincode in te vullen, pincode video on demand ziggo. Wanneer u interactieve tv neemt, krijgt u veel meer zenders dan bijvoorbeeld bij een standaard kabel of Digitenne abonnement. Vul je Mijn Ziggo wachtwoord in en druk op  Bevestigen.

Druk op de  Menu-knop  van je Cisco afstandsbediening.
 • Je kan met de tv-pakketten onbeperkt films en series kijken zonder extra kosten.
 • Het instellen van je pincode is verschillend voor ieder televisie merk en toestel.

Welke mediabox gebruik je?

Druk op de  Menu-knop  van je Horizon afstandsbediening. Of kijk interactief op je tablet, smartphone of computer met de Ziggo GO app. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ga naar  Beveiligen  en druk op  OK. Druk op OK als de keuze is gemaakt, als er om een pincode wordt gevraagd, is dit standaard Druk op de  On Demand-knop  van je afstandsbediening.

Als je dit nooit eerder hebt gewijzigd dan is dit  Cisco Pincode video on demand ziggo. Met interactieve tv van elke provider heeft u toegang tot de interactieve tv dienst Video on Demand. De betaalcode zorgt ervoor dat alleen mensen met wie je de code deelt On Demand films en series kunnen bestellen! Vul een nieuwe viercijferige pincode in! Als je deze nog nooit eerder hebt veranderd dan is de betaalcode  Wacht tot de melding  Pincode gewijzigd  in beeld verschijnt.

On demand film of serie bestellen.

Met interactieve tv bepaalt u zelf wat u kijkt én wanneer het u uitkomt

Hoe wil je interactief kijken? Een van de meest gebruikte interactieve tv diensten is het zogenaamde Online tv kijken. Video on Demand is een van de speciale interactieve tv diensten.

De betaalcode van je Humax ontvanger aanpassen, pincode video on demand ziggo. Wilt u met uw nieuwe provider ook op 4 schermen tv kijken. De interactieve ontvangers van Cisco kennen twee verschillende codes. Cisco Cisco. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Zet deze aan met de volgende stappen: 1.

Hoe wil je interactief kijken?

Met deze functie kunt u bijvoorbeeld op uw tablet of smartphone tv kijken. Heb je deze mediabox? De pincode en de betaalcode. Horizon Horizon. Dan is die

Pace mediabox Pace mediabox. Bekijk hier alle hop on hop off berlijn tickets die de providers aanbieden! We gaan eerste de pincode wijzigen. Vind het antwoord bij onze  Klantenservice. Met deze functie kunt u bijvoorbeeld op uw tablet of smartphone tv kijken. Veel plezier met kijken. Bij een aantal providers zit deze functie standaard inbegrepen in pincode video on demand ziggo interactieve tv pakket terwijl bij andere providers er een meerprijs betaald moet worden!

Druk op de  Menu-knop  van je Humax afstandsbediening. Je ontvanger vraagt nu om de betaalcode in te vullen.

De betaal- en pincode van je Humax ontvanger aanpassen

Digitale ontvanger Digitale ontvanger. Deze PIN heb je net gewijzigd. Ga dan verder met het stappenplan. Ook biedt Ziggo On Demand het huren van een filmpje of serie tegen een lage prijs.

Als je deze nooit eerder hebt gewijzigd dan is die  Je mediabox wil nu weten wat de nieuwe pincode moet worden. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators?

We adviseren u om te lezen:

 1. Laurentius
  13.10.2019 00:09
  Klik bovenaan op je Mijn Ziggo gebruikersnaam. Pincode en betaalcode wijzigen.
 2. Dilåra
  05.10.2019 20:29
  Vul hieronder je postcode en huisnummer in.
  Berjan
  06.10.2019 22:42
  Kies  Verander pincode  en druk op  OK.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |