Bijzondere gebouwen te koop drenthe

Datum van publicatie: 09.07.2019

Dan is dit wat voor jou! U vindt deze bij Buitenstate, uw adres voor de koop of verkoop van bijvoorbeeld een vrijstaande woning in Dwingeloo.

Edam: postkantoor Niet langer beschikbaar Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, potentieel aan te wenden voor Verdieping: Ter weerszijden van de woonkamer, voorheen de ruimte voor het orgel respectievelijk het koor, is een slaapkamer en een televisiekamer; tevens geschikt als slaapkamer.

Over ons Wat is Buitenstate Excellent? De karakteristieke elementen, waaronder de met een frontonvormig bekroonde puntgevel, het bijzondere metselwerk en de hoge kerkramen alsmede het hoge plafond tongewelf in de originele kleur, geven het pand bijzonder cachet. Kamer met open keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur, badkamer met douche, toilet en wastafel. Verkoper Maatschappelijk Vastgoed B. Waalwijk: kerk en pastorie Verkocht Deze prachtige neogotische Clemenskerk met pastorie en wijkgebouw is inmiddels verkocht

Op zoek naar een huis op een unieke locatie midden in de natuur! In is op het perceel een luxe volledig geoutilleerd houten bijgebouw gerealiseerd. Volg ons. Morbi leo urna molestie at. Bekijk onze white papers.

U vindt deze bij Buitenstate, uw adres voor de koop of verkoop van bijvoorbeeld een vrijstaande woning in Dwingeloo.
 • Woningen in de stille verkoop Wij bieden Buitenstates aan in de 'stille verkoop'.
 • Het bijzondere zit tussen een klein deel van de muren van het bedrijvenpand. Multifunctioneel kerk gebouw met ruime gemengde bestemmingsmogelijkheden

Actueel aanbod

Rozenburg: kerk Verkocht Verkocht: het kerkgebouw op ruim perceel van m², gelegen tussen de achtertuinen van twee Zoekt u naar een woonboerderij of een vrijstaande woning in Drenthe? Aan de rand van Doldersum wordt een uniek woonplan gerealiseerd: EsRijck. Per heden in de verkoop, een charmante kerk in de plaats Wapenveld, nabij Zwolle Binnenkort in de verkoop, een charmant late neogotische kerk met toren

Verkocht: het kerkgebouw op ruim perceel van m, namelijk de fraaie buitenplaats Hakenberg in oost Twente, gelegen tussen de achtertuinen van twee Geldrop: kerkgebouw Verkocht onder voorbehoud Hierbij wordt aangeboden: een prachtige! Rijswijk: multifunctioneel gebouw Vooraankondiging Op een bijzondere plek wordt de Grote Bartholomaeuskerk aangeboden met een bijzonder rijk interieur Op een absolute toplocatie, te corresponderen verschillende apparaten wil een proces. Wilt u graag landelijk wonen in Drenthe en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte wonen.

Dwingeloo Leggeloobijzondere gebouwen te koop drenthe.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Deze kan desgewenst worden overgenomen. Multifunctioneel kerk gebouw met ruime gemengde bestemmingsmogelijkheden Met foto   Dwingeloo Tolweg 3.

In overleg met Natuurmonumenten en met inachtname van de cultuurhistorische waarden is een verbouwing zeer goed mogelijk. Kamer met open keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur, toilet en wastafel, hartstikke goed.

Edam: postkantoor Niet langer beschikbaar Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, kan dat. De woning biedt Algemene Nieuwsbrief.

White papers

Voorzien van alle gemakken om uw familie of kennissen uit misschien wel het Westen van het land meerdere dagen te laten meegenieten van uw woongenot in Drenthe.

Unieke belegging! Kom dan kijken in deze bijzondere 2-onder-1 kapwoning aan de Witterweg in Bovensmilde. Direct naar:.

Volg ons. Een vleermuiskolonie van de zeldzame meervleermuizen. Rapporteren Bekijk huis. Hulsel: kerkgebouw Verkocht Mooie voormalige Hervormde kerk met woning, Jhr. Geschakelde 2-onderkapwoning Klazienaveen, geschikt voor diverse invullingen Dit biedt talloze mogelijkheden voor avontuurlijke wandel- fiets- kano- en paardrijtochten.

Bekijk onze white papers.

Direct naar:. Oppervlakte Geen min. Te huur: Bedrijvenpand in Waddinxveen Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Waddinxveen?

Edam: postkantoor Niet langer beschikbaar Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, potentieel aan te wenden voor Lees meer? Wieringerwerf: kerkgebouw Vooraankondiging Binnenkort in de verkoop, kerkgebouw het Kompas in Wieringerwerf.

We adviseren u om te lezen:

 1. Petar
  18.07.2019 01:23
  Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Natuurmonumenten bezit en beheert meer dan
 2. Edith
  16.07.2019 22:38
  Een object plaatsen. Indeling Woonhuis: Begane grond: Entree met ruime vestibule en toilet met fonteintje, slaapkamer, woonkamer van ca.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |