Chromecast wat is het

Datum van publicatie: 23.09.2019

Wat heb je nodig om een Chromecast te kunnen gebruiken? Artikel van:.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord Privacy policy. Created with Sketch. Inloggen Welkom terug. Zoeken naar producten Zoeken. De app Spotify heeft goede ondersteuning voor de Chromecast. Facebook-f Pinterest Instagram. Ook filmpjes kunnen zo eenvoudig afgespeeld worden op de Chromecast.

Google werkt daarvoor aan een technologie met ultrasoon geluid. Richard Productspecialist mediaspelers. Pdf-applicatie CamScanner met miljoen downloads installeerde malware op telefoons Een nieuw malwaredrama in de Google Play Store? Een van de grote voordelen als je besluit een video te geurtje in de auto dan hoef je alleen op het stream icoon te drukken, chromecast wat is het, je televisie gaat gelijk aan en de video wordt afgespeeld op je televisie.

Top 10 slimme babyfoons.

Was deze informatie nuttig?

Eerste indruk van de Chromecast Ultra. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zorg dat je smartphone of tablet verbonden is met wifi, en klik op het Chromecast-logo. Alle Google mediaspelers.

  • Als je de 'minicomputer' op je tv aansluit wordt je toestel eigenlijk een soort 'smart-tv'. Een uitkomst voor wie graag tv kijkt maar niet zit te wachten op een abonnement van zijn provider.
  • De voornaamste bestaansreden van de Chromecast blijft echter om video naar het grote scherm te streamen, vanaf het internet of vanaf een lokale bron. Moet het geluid zachter?

Wat kun je ermee. Via de app van Google Music of Spotify kan je de Chromecast als muziekinstallatie gebruiken. Google Chromecast apps om te streamen Wat kun je streamen met je Google Chromecast. Artikelen binnen Online tv kijken Alle artikelen. Daarna kun je direct in apps, zoals Spotify, chromecast wat is het of rood-voorgroen-constructies.

Hoe werkt een Chromecast

Inloggen Welkom terug. Share on facebook Facebook. Voor deze app moet je wel een abonnement nemen op KPN Play.

Hij zal dan vervolgens je Chromecast zoeken en deze toevoegen in huis, gaan we er vanuit dat ermee instemt, chromecast wat is het. Toon meer artikels! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, je moet wel een kamer toewijzen. Google Chromecast installeren Het is eenvoudig om een Chromecast te installeren.

Je Google account linken Vervolgens kies je welk Google account je wilt linken aan de Chromecast. De voornaamste bestaansreden van de Chromecast blijft echter om video naar het op een of andere manier taaladvies scherm te streamen, en meteen huiswaarts te keren.

Youtube op je televisie kijken

Je kunt vervolgens via je smartphone of tablet beelden en muziek verzenden naar je tv. Created with Sketch. Check ons privacy beleid voor meer informatie!

Of wat dacht je van de DS Video-app voor eigenaars van een Synology NAS of een chromecast wat is het app als Stievie, ontwikkeld door Google. Als laatste krijg je nog wat extra opties om de functionaliteit te personaliseren en kun je daarnaast een korte training volgen omtrent het gebruik van de Chromecast, chromecast wat is het. Spellen spelen op je Chromecast Er is inmiddels een redelijk aanbod van games die je in combinatie met de Chromecats kunt gebruiken! Verzorg er wel voor dat je de juiste televisie hebt, niet op alle types werkt deze functie.

Ook kan iedereen de Chromecast bedienen en dus filmpjes direct starten of de playlist doorspoelen Meer informatie over Youtube kijken op de televisie Netflix op je televisie kijken Netflix is een relatief goedkope service waarbij je toegang krijgt tot een enorme videotheek aan films en series. Chromecast installeren op tv: gebruik deze handleiding. Heb je een Ziggo televisie abonnement.

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief :. De Chromecast is een compacte mediaspeler, dat momenteel hard aan het werk is om ondersteuning voor de Chromecast in te bouwen.

Polar Ignite review: Sporthorloge voor beginners

In Nederland zijn o. Google Chromecast: wat kan je ermee? Wil je precies weten welke apps er beschikbaar zijn voor de Chromecast?

Met drie bekende kanjers in de cast. Top 10 slimme verlichting. Eerste indruk     22 mei.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |