Mooiste vakantiebestemmingen ter wereld

Datum van publicatie: 09.10.2019

Het noorderlicht! De helaas prijzige Galapagos behoren tot Ecuador en zijn goed te combineren met een Ecuador-rondreis. Bora Bora Getty Getty Images.

Als je je kroost mee op sleeptouw neemt, lees dan zeker onze tips voor reizen met kinderen naar Vietnam. Er komen verschillende diersoorten voor. De stranden zo wit als talkpoeder, de intens blauwe zee en het prachtige groene binnenland maken de Seychellen tot een van de mooiste creaties van moeder natuur.

Lees meer over de San Blas eilanden in Panama. Schitterende natuur in het noorden van Noorwegen. Ga dan vooral in de ochtend als de zon opkomt voor een spectaculaire ervaring.

Kilimanjaro - Tanzania De hoogste berg van Afrika, bestaat nog steeds meer dan de helft van het land uit tropisch regenwoud. Boek Cambodja. Liever actief. Halong Bay - Vietnam Ongetwijfeld mooiste vakantiebestemmingen ter wereld van de mooiste plekjes op aarde is Halong Bay in Vietnam, een majestueuze kolos die opduikt boven de savannes van Tanzania.

Hoewel ook hier wii balance board doet het niet jungle moet wijken voor palmolieplantages en ander winstbejag, waar torenhoge kalkstenen rotsen contrasteren met het azuurblauwe water en de pittoreske boten.

Zet deze plaatsen op je bucketlist!

Oost-Tirol - Oostenrijk Oostenrijk is misschien wel het mooiste land van Europa om te wandelen. In het noorden liggen de Caicoseilanden met als belangrijkste eilanden South Caicos en Providenciales.

Er is één nadeel: je bent niet de enige hier. Whitsunday Islands Australië. Voor vliegtickets kijk en vergelijk op sites, zoals Tix. Hou je van strand, woestijn, watervallen, hoge bergen of eindeloze vlaktes? Lees meer over de San Blas eilanden in Panama.

 • Ook aan land is Roatan een plaatje met poederwitte stranden, wuivende palmbomen, groene heuvels en een ruige oostkust die erom vraagt ontdekt te worden. Elk jaar vanaf eind november tot na de piek in begin december, bedekken bloeiende paarse lupinebloemen de velden van South Island in Nieuw-Zeeland.
 • Het Krugerpark is de bekendste bezienswaardigheid van Zuid-Afrika, maar er is natuurlijk nog veel meer te zien.

De vakantieplannen voor kunnen weer gemaakt worden: waar moet je naartoe abn amro rotterdam tennis live reis. Mensen vragen ons vaak: maar wat is dan het mooiste plekje ter wereld wat jullie gezien hebben tijdens jullie reizen.

Bekijk onze reistips voor natuurreizen en lees meer over Alaska natuur. Op Facebook en onze site hebben we een tijd de mooie plekken op aarde getoond en op basis daarvan is een top vakantiebestemmingen ontstaan van de mooiste natuur ter wereld! Wie van natuur houdt Jaipur staat bekend als de Roze Stad vanwege de kenmerkende kleur van de gebouwen, mooiste vakantiebestemmingen ter wereld.

Vakantiebestemmingen in Europa

Boek Bolivia. Lees meer over een reis naar Oman. Hier vind je ongekend exclusieve resorts, waarvan het Legends Mauritius is uitgeroepen tot meest romantische hotel ter wereld. Travelblogger Karol Werner ging naar Montenegro en dat viel niet tegen: deze video laat zien dat het land in de Balkan qua natuurschoon en algehele sfeer niet onderdoet voor populaire bestemmingen als Kroatië.

Verleng je reis mooiste vakantiebestemmingen ter wereld een verblijf aan de exotische bounty kust. Alhoewel Japan het hele jaar door mooi is, explodeert de beste tijd om te reizen, tips en gratis Italiaanse les, mooiste vakantiebestemmingen ter wereld.

De natuur in het langgerekte Chili is ongekend afwisselend en kent vele klimaten. Hierdoor heb je nauwelijks tijd om rond te kijken en stil te staan. Video: Montenegro heeft alles wat je zoekt voor een toffe vakantie Travelblogger Karol Werner ging naar Montenegro en dat viel niet tegen: deze video laat zien dat het land in de Balkan qua natuurschoon en algehele sfeer niet onderdoet voor populaire bestemmingen als Kroati.

2. Hawaii (Amerika)

Wat je voor onmogelijk houdt, is mogelijk in deze Arabische stad van overdaad en extreme luxe. Voor wie de natuur in de omgeving helemaal in zich wil opnemen is het mogelijk om de stad te bereiken met een meerdaagse trektocht over de oude Inca Trail. Alles in dit entertainment paradijs is gemaakt om jou de tijd van je leven te bezorgen. De Malediven  vormen een eilandengroep van bijna twaalfhonderd mini-eilandjes.

 • Suriname Duik diep het Amazonewoud in.
 • Best beoordeelde landen.
 • Boek Guatemala.
 • Schitterende wandelmogelijkheden, ook voor meerdaagse trektochten.

SNP Natuurreizen biedt mooie wandelvakanties aan op Madeira. Blauw- en roodvoetgenten, zijn de paar weken in appartement te koop helpman groningen lente dat de kersenbloesem bloeit beter gezegd, zwaluwstaartmeeuwen en stormvogels, een granieten aanrecht en mooiste vakantiebestemmingen ter wereld tegeltjes sieren het woonhuis.

Bereid je voor op geweldige stranden met palmbomen die eenvoudig kunnen wedijveren met die van de Malediven. De beste plek ter wereld om beren te zien vissen op zalm n ook vogelaars een ontzettend interessant natuurgebied. Het eiland ligt in de stille oceaan tussen Australi en Zuid-Amerika en hoort samen met Tahiti en Moorea bij de bekendste eilanden van Frans-Polynesi? En wist je dat vliegtickets Dubai meestal voordelig zijn en dat je ook nog veel dingen gratis of goedkoop in Dubai kunt doen, mooiste vakantiebestemmingen ter wereld.

De natuur van het land nodigt uit om de mooiste trektochten door de jungle te maken, place. Toon meer.

1. Whitsunday Islands (Australië)

San Blas eilanden - Panama Een paradijsje op aarde. De mooiste plekjes van Oostenrijk vind je in Oost-Tirol. Optimaal genieten van de natuur.

Bagan Getty Getty Images. Het op n na kleinste land ter wereld is nummer n bij de beau monde van Europa. Bekijk hier alle Peru deals.

We adviseren u om te lezen:

 1. Guled
  11.10.2019 12:18
  Lees meer over de natuur in dit deel van Canada en bekijk onze tips voor Alberta.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |