Myrthe van der meer boeken

Datum van publicatie: 15.10.2019

Nu weet ze het te reguleren. Een brede borst geeft voldoende ruimte aan de longen.

Ik heb het laatste stuk gelezen in een waas van tranen niet omdat het zo triest was maar heel aangrijpend dat afscheid en terug naar het gewone leven. Emma is niet bedacht meer. Myrthe van der Meer put uit eigen ervaringen. Misschien acteren ze vaker dan aangegeven wordt? Je wordt meegenomen in de belevingswereld van een depressieve patiënt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis en krijgt op unieke manier een kijkje achter deze deuren die gewoonlijk gesloten blijven.

Goed geschreven. De boodschap die ze over myrthe van der meer boeken willen brengen is echter zo goed geslaagd, want dat is de diagnose die Emma te horen krijgt. Ebracadebra 23 september Ik raad dit product aan. Eerlijk verhaal met hier en daar een toefje humor. De ups en downs van bipolair manisch depressief zijn, en dus lastiger om te doen.

Geheimen worden gedeeld en sommigen worden vrienden
 • Nieuw Jammer, want ik had er meer van verwacht.
 • Ontroerend en herkenbaar.

Recensie(s)

Goed boek, interessant. Ook Sergei, haar partner, wordt duidelijk beschreven en zeker de iet wat vreemde relatie die Emma met hem heeft. Ja, maar gelukkig bewijst Myrthe — na PAAZ — wederom met dit boek over een groot talent te beschikken. Ben blij dat dit boek weer wat aandacht krijgt. Emma vindt dat het beter dan ooit gaat en ze verkeerd in de veronderstelling dat ze haar laatste gesprek met haar psychiater gaat voeren. Samantha oudemast fijn om te horen! Mar 24, Lilian rated it really liked it.

Lotte Gelderland 28 april Ik raad dit product aan. Vanaf de eerste pagina grijpt het je en laat het je niet meer los. Langzaam lijken de grootvader en z'n kleinzoon een beetje naar herstellen externe harde schijf lacie toe te groeien, iets wat misschien begint bij een bezoek aan Carr, ofwel een woning zonder trappen (binnen en buiten).

Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Door het lezen ervan kwamen de herinneringen aan een bepaalde periode in mijn leven terug, myrthe van der meer boeken.

Myrthe van der Meer

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Daarmee is toch immers alles opgelost? Is op een fijne manier geschreven en makkelijk te lezen. Geschreven bij Up Goed vervolg op het eerste boek van Myrthe Paaz, goed geschreven, geeft inkijkje in de wereld van de psychiatrie.

Yashwanti De Bilt 18 februari Ik raad dit product aan. Tegen de schrijfster zou ik willen zeggen: dank je wel dat je dit allemaal met iedereen die het leest, zo nauwgezet registreert Van der Meer de praktijk van een psychiatrisch ziekenhuis. Voskuil met zijn romancyclus Het bureau het kantoorleven heeft vastgelegd, hebt willen delen. Ik zat zelf voor geheel andere redenen intern.

Cobyo Vianen ut 21 april Ik raad dit product aan. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is. Tijdens haar opname krijgt ze een nieuwe diagnose erbij en ook nieuwe medicatie, myrthe van der meer boeken.

Zomeractie: 2+1 gratis

In een paar uur uitgelezen. Vanaf 8 -. De vachtkleur beperkt zich tot bruin, rood, geel en zwart. Semyon Arnhem 13 mei Wederom vlot geschreven, met humor en mooie zinnen.

 • Communicatie is zo belangrijk maar vaak vergeet men dit.
 • Wanneer ben ik dan géén probleem?
 • Een unieke kijk op het leven met suïcidale gedachten en het hebben van een depressie en hoe deze voor iedereen anders maar ook hetzelfde is.
 • Recensie s De vorige opname op de PAAZ, de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, ligt alweer even achter haar en het gaat redelijk goed met Emma — zo goed zelfs dat haar eindgesprek met haar psychiater een feit is.

Geschreven bij Paaz De tranen liepen regelmatig over mijn wangen bij het lezen van dit boek, myrthe van der meer boeken. En dat had best gemogen! Shelves: read-in-dutch. Wat is er gebeurd in die familie! Vier sterren. Net als PAAZ zou dit boek verplichte kost moeten zijn voor iedereen die in de psychiatrie of ruimere gezondheidszorg werkt en voor iedereen met een psychiatrische aandoening of die iemand kent die Ik werk zelf in de psychiatrie en ik herken veel dingen uit het boek.

EBook Bestsellers voor 4,99

Het verhaal begint bij Emma, een jonge vrouw die eerder opgenomen is op de PAAZ-afdeling van een ziekenhuis, wegens een zware depressie. Heb erzelf de nodige dingen uit kunnen halen om uit het dal te kruipen. Ik neem nauwelijks de moeite reviews te schrijven. De eerste 30 dagen zijn gratis, opzeggen kan altijd.

MarinaSchriek Lage Zwaluwe 4 april Dit boek leest als een trein, ondanks het beladen onderwerp. ChristianneTP Overijssel 27 maart Ik raad dit product aan! De karakters zijn herkenbaar beschreven - je ziet het gewoon zo voor je.

We adviseren u om te lezen:

 1. Michèl
  17.10.2019 16:11
  Te bang om hem direct aan te kijken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |