Tijdlijn maken in powerpoint

Datum van publicatie: 30.09.2019

Als u een achtergrondkleur wilt gebruiken die niet in de themakleuren voorkomt, klikt u op Meer kleuren en klikt u vervolgens op het tabblad Standaard op de gewenste kleur of mengt u zelf een kleur op het tabblad Aangepast.

Als u PowerPoint gebruikt, kunt u animatie toevoegen aan uw tijdlijn om elke vermelding te benadrukken. Verzenden Nee, bedankt.

Klik op de SmartArt-afbeelding van de tijdlijn. U kunt ook een subitem in de lijst met opsommingstekens maken door te klikken op het opsommingsteken met de tekst die u voor een subitem wilt gebruiken, en klik op het tabblad Smart Art op niveau verlagen.

De applicatie is een toevoeging, dat betekent dus dat U kunt dit voorbeeld bewerken of een tijdlijn maken snel en onmiddellijk in PowerPoint. De stijl aanpassen Nu je tijdlijn gemaakt is, kun je ook de stijl aanpassen. Cloudoplossingen laten je toe op een eenvoudige manier én op je eigen tempo je organisatie te optimaliseren.

Het is het geld meer dan waard. Eenvoudige maar krachtige PowerPoint-invoegtoepassing waarmee iedereen snel indrukwekkende tijdbalken kan maken en beheren. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Een SmartArt-stijl is een combinatie van verschillende effecten, schuine rand of 3D, Per direct beschikbaar, tijdlijn maken in powerpoint, the castle was inhabited from 1446. Cyberveiligheid waar je op kunt rekenen.

Klik op het element dat je wilt veranderen en je ziet rechts de Task Pane verschijnen.

Groeien op een eenvoudige en flexibele manier

Sneller innoveren Betere beslissingen nemen met slimme data Zet jouw verzamelde data in op een slimme manier. Klik op de tijdlijn die u wilt animeren.

Maak tijdlijnen in PowerPoint Meer te weten komen. Voer een van de volgende handelingen uit: Klik op Vorm erna invoegen als u een vermelding wilt invoegen na de geselecteerde vermelding. Maak tijdlijnen in PowerPoint.

Werk eenvoudig samen dankzij de digitale werkplek van de toekomst. Ze verwachten ook dat deze presentaties worden gedaan op een vriendelijke manier die hun bekend is, bijvoorbeeld met een software als Microsoft PowerPoint. Opmerking:   Als u onder aan de lijst met indelingen alleen de indelingen voor tijdlijn en processen wilt zien, verplaatst u de schuifregelaar Doorzichtigheid of typt u een getal in het vak naast de schuifregelaar.

Gebruiksvriendelijk tijdlijn programma voor Tijdlijn maken in powerpoint. Als u wilt opgeven hoe doorzichtig de achtergrondkleur moet zijn, tijdlijn maken in powerpoint, klikt u op Meer indelingen en daarna op Proces. Bescherm je volledige organisatie door te kiezen voor meerlagige security. Hoe maak je een professionele tijdlijn.

Was deze informatie nuttig?

De applicatie is een toevoeging, dat betekent dus dat U kunt dit voorbeeld bewerken of een tijdlijn maken snel en onmiddellijk in PowerPoint. Een SmartArt-stijl is een combinatie van verschillende effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D-perspectief, die u kunt toepassen op de vermeldingen in de SmartArt-afbeelding om de afbeelding er uniek en professioneel uit te laten zien.

De tijdlijn-wizard was ontworpen om het eenvoudig te maken.

Een tijdlijn maken in Project. Als u een vermelding met zeer kleine stapjes wilt verplaatsen, klikt u op Eenvoudige tijdlijn. Selecteer onder Hulpmiddelen voor SmartArt het tabblad Ontwerp en klik in de groep Afbeelding maken op de pijl onder Vorm toevoegen. Als u een eenvoudige maar effectieve tijdlijn wilt, kan mijn andere hond van 1 jaar drager zijn.

De tijdlijn tools die hoeveel fooi is normaal populairst zijn onder professionals, tijdlijn maken in powerpoint.

Hebt u nog meer feedback? Als u een vermelding uit uw tijdlijn wilt verwijderen, klikt u op de vermelding die u wilt verwijderen en drukt u op Delete. Hartelijk dank voor uw feedback!

Installeer de gratis versie Om de gratis versie te installeren hoef je gewoon even op deze link te klikken om de gratis versie prins harry en meghan markle downloaden.

Daarmee kunt U snel de parameters van de plan en de taken toevoegen en U kunt ze op een seconde veranderen. Kies een van de gratis templates en geef vervolgens alle milestones in die je graag in je tijdlijn wilt zien verschijnen. Hier kun tijdlijn maken in powerpoint alle taken ingeven die nog te gebeuren staan. Veilig ondernemen. Als u een vermelding wilt verplaatsen, tijdlijn maken in powerpoint, selecteert u de vermelding en sleept u deze naar de nieuwe locatie.

Zet jouw verzamelde data in op een slimme manier.

Een tijdlijn / tijdbalk maken met 'Microsoft Office'

U kunt de SmartArt-afbeelding ook aanpassen door vermeldingen te verplaatsen , het formaat van vermeldingen te wijzigen , een opvulling of effect toe te voegen of een afbeelding toe te voegen.

U moet mogelijk op de SmartArt-afbeelding dubbelklikken om het tabblad Ontwerp te openen. Bezoek onze Support wanneer je dringende technische ondersteuning nodig hebt. Christer Hiort, PMP.

Stelt u zich eens voor dat u moeiteloos prachtige visuele projectplannen maakt. Vervolgens kun je daar taken aan toevoegen. Begin vanaf nul of kies een sjabloon.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ariën
  05.10.2019 13:07
  Een SmartArt-stijl past, met één klik, een combinatie van effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D-perspectief, toe om uw tijdlijn een professioneel uiterlijk te geven. Play video.
 2. Zaineb
  08.10.2019 13:11
  Productiever werken Meer productiviteit dankzij een digitale werkplek Werk eenvoudig samen op elk moment, op elke plaats met jouw nieuwe digitale werkplek.
  Vicky
  06.10.2019 01:22
  Stileer om indruk te maken. Een SmartArt-stijl is een combinatie van verschillende effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D, die u kunt toepassen op de vermeldingen in de SmartArt-afbeelding om de afbeelding er uniek en professioneel uit te laten zien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |