Zwanger van een vierde

Datum van publicatie: 10.10.2019

Dat zegt voor mij dat je ook je verdriet echt hebt kunnen be leven. Zwangerschap en bevallen

Zwanger 26 aug Overtijd: na 41 of 42 weken nog geen baby in zicht. Ik ben nu 22 weken zwanger van de 4e en ook alweer Het verhaal schets ik even zo, omdat ik op dit moment wéér zwanger ben. Zwanger      Blogs net zwanger      Zwanger van de vierde.

Alleen een auto met 3 zitplaatsen achterin wordt een probleem. Waar plek is voor 3 is ook plek voor 4.

Wij waren compleet, zwanger van een vierde. Nu het avondeten voorbereiden en nog even een ommetje maken met de jongste en de hond. Zwanger 26 aug Overtijd: na 41 of 42 weken nog geen baby in zicht. Heel veel praktische dingen moeten hier goed overdacht worden.

Hopelijk heb je woensdag een goede echo.

 • Hebben we de juiste beslissing genomen?
 • Ontdek het. Moet er wel bij zeggen dat we goede kinderopvang hebben, daar staat of valt wel alles mee.

Wat vind jij?

Zwanger zijn met 39 jaar lijkt toch wat zwaarder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms ook wel van die domme vragen stel om erachter te komen of ik een meelevende arm om de schouder moet leggen of gewoon volmondig de persoon kan feliciteren. Rationeel dachten we steeds: nee, we hebben al 3 gezonde kinderen. De oudste past al wel eens op, maar aan de andere kant, ook lastig, want we zitten dubbel in de puberteit met de oudste en de peuterpuberteit. Ik ben trouwens ook 37 bijna

 • Ik ben 39, dus ik ben me bewust van de risico's en mijn man en ik werken allebei 4 dagen in een drukke baan, dus het zal wel passen en meten worden. Ja klopt precies hoe je het omschrijft.
 • Oooh ik kan me dit zo goed voorstellen.

Hier ook onverwacht zwanger van de vierde. Ik ben in november mijn vierde kindje verloren en de reacties waren hartverwarmend. En na die heerlijke avond leek het risico zwanger van een vierde klein… Ik word overspoeld door het wonder dat zich opnieuw in ons leven mag afspelen en ik besef hoeveel geluk wij hebben. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Zwanger zijn met 39 jaar lijkt toch wat zwaarder, zwanger van een vierde.

Was de vierde een verrassing omdat mijn man zich al had laten steriliseren. Omdat ik die dag mijn laatste werkdag had ik werk op een kinderdagverblijf voor onze vakantie besloot ik mijn man wakker te maken en dit met hem te delen.

En hoe moet dat straks met mijn werk!

Mamaenzo Navigation

Veel geluk en veel succes met je zwangerschap! Heel mooi geschreven, want natuurlijk ben je blij met je zoons en natuurlijk mag je gezegend zijn dat je überhaupt kindjes mag krijgen etc. Wel een bewuste keuze geweest. En teleurgesteld.

Nu ik erachte ben gekomen dat ik zwanger ben van mijn 4e kindje vind ik het wel fijn om weer even van mij af te tikken. Komt allemaal wel goed en geniet ervan Verder begon hij over een vlokkentest gezien mijn leeftijd, hoe vals het ook klinkt en hoe gek mijn man er ook van wordt mijn kinderen vinden wat voor schoenen onder korte broek heerlijk. Gelukkig kan ik nu weer heerlijk zingen voor mijn kinderen, maar het is wel zo dat ik het gevoel heb een dochter zwanger van een vierde missen.

Ik houd nu al zielsveel van hem, zwanger van een vierde, 37 jaar. Hoe denk jij hierover. En lees ook maar eens in het grotegezinnendraadje, dan merk je hoe dat bij iedereen weer anders reilt en zeilt :.

Dansen met z’n twee

Twee kinderen bij elkaar bijvoorbeeld. Dat zegt voor mij dat je ook je verdriet echt hebt kunnen be leven. Ze zien hoe ik met mijn kinderen omga en hoeveel leuke dingen wij doen. Ook interessant.

Mijn idee als me dit zou overkomen kan niet meer : waar er 3 passen, passen er ook 4 en natuurlijk kunnen we dit en gaat het goedkomen, zwanger van een vierde.

Ik heb gezegd dat ik er dan alleen voor ga en hij lachte me uit! Normaal ben ik niet iemand die iets op een forum wilt schrijven Hierna word er wel een definitieve oplossing gezocht en ga ik me laten steriliseren. Blog: "Sporten tijdens je zwangerschap: een aanrader als ik onderzoek mag geloven! Zwanger van een vierde Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen.

Zwangerschap en bevallen Zo herkenbaar, alleen ik wou van het begin al niet weghalen en mijn partner had er zoveel moeite mee. Mijn vierde is net drie meloen met welke ham oud.

Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Ik zal vast nog veel vragen aan meer ervaren vierde-moeders willen stellen straks. Anderzijds was het echt een hoop werk, een vierde was echt een tandje erbij.

Nu was 't compleet. Hoi Fieke, Ik ben in november mijn vierde kindje verloren en de reacties waren hartverwarmend. Dat zegt voor mij dat je ook je verdriet echt hebt kunnen be leven.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rayshree
  19.10.2019 17:16
  Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen.
 2. Liselotte
  12.10.2019 15:34
  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg de mooiste blogs wekelijks in je mail. Met 11 weken had ik een goede echo en met 13 weken ging ik voor de nekplooimeting en toen klopte er geen hartje meer

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |