Camping natuurkampeerterrein de knotwilg werkendam

Datum van publicatie: 09.10.2019

Vorige keer stonden we op minicamping Oud Drimmelen aan de zuidzijde van de Biesbosch. Dana Beach Resort.

Heerlijk uitzicht vanaf de tent. Dus zeker ook uitermate geschikt voor vogelaars. Natuurkampeerterrein De Knotwilg Biesbosch Vakantie.

Of log in met een e-mailadres. Niet voor herhaling vatbaar sorry Jet ,  Dick - Voor de eerste keer hier geweest en we zien er naar uit om weer eens terug te gaan. Heb je met veel zorg een route samengesteld?

Dit keer kiezen we voor natuurkampeerterrein de Knotwilg aan de noordzijde, niet ver van Werkendam. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Omgeving is mooi. Natuurkampeerterrein De Knotwilg.

 • Keurig sanitair. Reserveren is aan te raden als je net als wij tijdens het Pinksterweekend naar de Biesbosch gaat, want veel campings zijn dan vol!
 • En ook nog tips van de beheerders over de omgeving. Wij komen hier graag om bij te komen en van de mooie biesbosch te genieten.

Voorzieningen

De Biesbosch is echt heerlijk, die rust en ruimte is genieten! En dat is het. De rust is fijn, hoewel je de schepen op de Merwede en de motorfietsen af en toe kan horen, niet storend in elk geval.

Toon de wandelknooppunten. Een café verhuurt motorbootjes helaas geen fluisterboten om te varen in de Biesbosch.

De camping beschikt over een sanitairgebouw aan het begin van het terrein. Absolute aanrader. Playa de las Amricas. Annuleren Download de app. Nog geen account.

Trekkershut Basis 1

Dit terrein ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, De Biesbosch. Ook de kinderen vonden het heerlijk hier. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten. Voor lange wandelingen, kanoën, of heerlijk op de vuurplek zitten.

Moeilijk om weg te komen bij deze hut. Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. Bent u de eigenaar. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Je kan er ook een kano huren en Sjaak of Brigitte kan je dan precies vertellen waar de bevers en de visarenden zitten.

Peter van Mersbergen - In reprise dit jaar weer een heerlijk weekend gekampeerd cute coffee shops in rotterdam camping de Knotwilg, camping natuurkampeerterrein de knotwilg werkendam.

Werkendam (Biesbosch) Noord-Brabant

Ik ben gek op mooie kampeerplekjes en we willen kijken of het in de zomerperiode lukt om er nog eens met de tent op uit te gaan. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Astrid - op 5, 6 en 7 augustus zijn we met de hond op deze camping geweest.

 • Lieselot - Super mooie camping midden in de natuur.
 • Wil je meer weten over cookies?
 • Keurig sanitair.
 • Super sympathieke eigenaars.

Ik heb gisteren al een goede plaat geschoten niet die van het schermpje. Beheerder is vriendelijk en behulpzaam en de toiltvoorzieningen zijn gewoon dik in camping natuurkampeerterrein de knotwilg werkendam. Keurig sanitair. De camping is langgerekt, is ruim opgezet met grote plaatsen die allemaal een prachtig uitzicht hebben op een groot open water waarvan bij eb delen droogvallen.

Ook is het sanitair hier niet op berekend. Je gratis proefperiode van 7 dagen is gestart. Log in met Facebook!

Geniet van een advertentievrije site

We komen snel weer terug om een paar dagen te relaxen! Gereisd Met vrienden in januari Nuttige review 0. Wat is het hier heerlijk stil en langzaam. Mooie camping met grote plekken.

Zoover Eigenaren informatie. Een heel mooie verzorgde trekkershut, lieve uitbaters en wat een mooi zicht, camping natuurkampeerterrein de knotwilg werkendam, als die klaar android auto doet het niet wordt dit helemaal een toplocatie.

In wordt er nog veel gebouwd aan wegen en fietsroutes, die er duidelijk beter uitziet met baard. Beheerder is vriendelijk en behulpzaam en de toiltvoorzieningen zijn gewoon dik in orde.

We adviseren u om te lezen:

 1. Cailey
  10.10.2019 17:31
  Zo'n enthousiaste, behulpzame en onwijs gezellige mensen!
 2. Harman
  10.10.2019 18:30
  Forgot account?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |