Gitaar knutselen met schoenendoos

Datum van publicatie: 05.10.2019

Elastieken die te klein of te strak zijn kunnen ervoor zorgen dat zwakkere materialen als papieren borden en tissuedozen kromtrekken en indeuken. Laat het kind zelf de kleurtjes van het katoen uitkiezen, zodat ze die daarna trots kunnen ophangen in de boom. Verras me!

Knutselen en doen. Denk erover om twee houten knijpers aan de bovenkant van het stokje vast te maken. Gitaar Versier een schoenendoos. Keuze genoeg dus, maar leuk is hij wel deze taxi! Gratis nieuwsbrief. Invalid Input.

Methode gitaar knutselen met schoenendoos. Deze eenvoudige gitaar is gemakkelijk te maken en is een ideaal knutselwerkje voor jonge kinderen. Hier lees je hoe je er voor kan zorgen dat er ook echt een eruptie komt. Versier de gitaar. Trek echter niet te hard aan de elastiekjes, want dan zullen ze knappen.

Je kunt een plectrum van een stuk karton maken.

Beschrijving van het knutselwerkje

Doe het deksel op de doos en wacht totdat de lijm droog is. De kartonnen strook zorgt ervoor dat de elastiekjes goed op hun plek blijven zitten. Artikelen in dit thema Hoor de muziek! Zingen bij de kijktafels. Wellicht is het een idee om van tevoren een filmpje over vulkanen te bekijken.

Prik vier tot zes gaten in de andere twee kartonnen stroken. Als dat niet zo is knip je het weg met een schaar. Als je ze een kartonnen doos geeft kunnen ze er uren mee spelen en zullen ze hun fantasie goed gebruiken. Trek echter niet te hard aan de elastiekjes, want dan zullen ze knappen, gitaar knutselen met schoenendoos.

Gratis nieuwsbrief. Je kunt een plectrum van een stuk karton maken.

Hoor de muziek!

Ja Nee. Als je bang bent voor brandwonden en blaren, denk er dan over om een hetelijmpistool te gebruiken dat niet zo warm wordt in plaats van een lijmpistool met een hoge temperatuur. Vanaf ca. Als je een kind bent, vraag dan een volwassenen om je bij deze stap te helpen.

Toet toet. Ook een eierdoos is gemaakt van karton en daar kun je dus deze mooie brandweerauto van maken. Plak enkele stickers of vormpjes van schuim op de gitaar om hem meer kleur te geven.

Plak de lege keukenrol met plakband vast aan n van de korte zijden van de doos. Deze gitaar is gemakkelijk om te maken en gitaar knutselen met schoenendoos leuk knutselwerkje voor jonge kinderen. Zoek een rol of koker die langer dan je schoenendoos is om buggy maxi cosi adapter hals te maken.

Knutselen en doen

Dit worden de gaten voor de snaren. Tips Pak enkele lege blikjes om drums van te maken, maak nog een gitaar van een schoenendoos die lagere tonen maakt voor de bas , bel je vrienden op en vorm een band die speelt op zelfgemaakte instrumenten.

Om de gitaar nog kleurrijker te maken kun je er zelfs stickers op plakken. Wikkel vier elastiekjes om het bord. Je kunt de kartonnen strook met plakband vastplakken aan de onderkant van het deksel.

Bij het andere gebruikte ik nietjes, gitaar knutselen met schoenendoos. Knutselen en doen? Lees ook: Huis maken van karton. Je kunt tevens krijtjes, potloden en zelfs rietjes gebruiken om de kam te maken. Dit artikel laat je enkele manieren zien waarop je een eenvoudige gitaar kunt maken met spullen die je waarschijnlijk al in huis hebt.

De stroken moeten zich tussen de gaten voor de snaren en de bovenste en onderste rand van het klankgat bevinden. Hier zijn nog meer ideen voor het versieren van je gitaar: Teken versieringen op de doen durf of de waarheid opdrachten met stiften, krijtjes of glitterlijm.

Gerelateerde berichten

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten creatief bezig te zijn rond het thema. Maak meerdere gitaren. Het doel is om de snaren iets op te tillen om een beter geluid te krijgen.

Trek een streep lijm langs de bovenrand van een papieren bord. Ook deze activiteit is weer goed voor de motoriek en ook nog eens gitaar knutselen met schoenendoos leuk om te doen.

Uren speelplezier gegarandeerd. Hij ziet er zo gezellig uit, dat je hem gemakkelijk op de kinderkamer kunt neerzetten als heuse eyecather.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jelena
  08.10.2019 17:51
  Duw een ijslollystokje op beide strepen lijm.
 2. Libby
  13.10.2019 11:58
  Hier naar Kinderwoorddienst. Maak de knoop steeds niet te dicht bij het uiteinde, of het uiteinde kan door het gat glijden, waardoor de knoop loskomt.
  Julienne
  07.10.2019 01:21
  Learn how.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |