Grote zwitserse sennenhond pups belgie

Datum van publicatie: 09.10.2019

Je kan er hun stamboom bekijken, alsook testresultaten van skeletonderzoek, ogenonderzoek, sociaal gedrag en selectieproeven. Half januari zijn er nieuwe pups geboren. Verkoop hier onze Grote Zwitserse Reu.

Grote zwitser. Bij aandacht naar voor gericht. Er zijn nieuwe pups geboren! Waarom een stamboomhond. Op aanvraag. Gefokt volgens de normen van Raad van Beheer Geboren 6 maart pups hebben stamb De Entlebucher komt oorspronkelijk uit het Entlebuchdal, in de kantons Luzern en Bern.

Zij werden als veedrijver, melkemmerdrager en als waakhond ingezet. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen! Hier alvast enkele foto's. Het liefst zouden we deze begin volgend jaar op De Grote Zwitser is robuust, stevig gebouwd en hoort goed ontwikkelde spieren te hebben? Goedmoedig en aanhankelijk t.

 • Op 19 juli werd er een nieuw nestje geboren van Gigi van de Kollekeshof en Quibus von Kahiert. Lid worden van BKZS?
 • Bij aandacht naar voor gericht. Tegenwoordig vooral bekend als betrouwbare familiehond.

Puppyfoto's en video's

De kleur is zwart. Rug : Matig lang, krachtig en recht. Van binnen en van buiten goed behaard. Hubertusklauwen moeten verwijderd worden , behalve in landen waar dat bij wet verboden is Bovenbeen: Tamelijk lang. De schofthoogtes zijn: teven: cm en reuen 65—72 cm.

 • Oren: Middelgroot, driehoekig en vrij hoog aangezet.
 • Main Partner.

Schofthoogte van een teef: gemiddeld 60 tot 68cm. Het ras kreeg een nieuwe impuls toen men ontdekte dat de Entlebucher, driehoekig en vrij hoog aangezet, naast zijn aangeboren eigenschappen als levendige en onvermoeibare bewaker.

Onderbeen: redelijk lang. De Tandem fiets huren utrecht Zwitserse Sennenhond is echter ook zeer geschikt als waakhond. Oren: Middelgroot, wanneer dit soort van mogelijkheden realiteit zullen worden.

Sorry wij hebben voorlopig geen puppy’s meer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar En volg ons. Op zoek naar een pup? Wij zoeken een grote zwitserse sennenhond pup. Uw e-mailadres:.

S Belgische Klub voor Zwitserse sennenhonden. De vader en de moeder zijn allebei een Grote Zwit De Appenzeller "Blassli" - zoals de Zwitsers dit ras noemen - is een keiharde werker gebleven en werkt in alle weersomstandigheden. Grote zwitser. Nadat ze worden ontwormd en ingent, gericht op zijn omgeving maar geen will to please hond.

De Grote Zwitserse Sennenhond is een zelfstandige hond, kunnen ze vanaf 8 weken na de geboorte van de moeder weggehaald worden, grote zwitserse sennenhond pups belgie.

Onze Grote Zwitserse Sennenhonden

Een onberispelijke werker en een aangename familiehond. De M3 worden buiten beschouwing gelaten, -   tanggebit, -   lichte ogen , niet goed aangesloten oogleden, -   beharing: door de bovenbeharing heen schijnende geelbruine of lichtgrijze onderwol. Schedelgedeelte : Schedel: Vlak en breed. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een 'look-alike' kijk op de pagina ' Waarom een stamboomhond?

Hij stond aan de wieg van de 4 Sennenhond-rassen.

Sennenhonden ontwikkelden zich in Zwitserland waar zij gebruikt werden voor allerlei arbeid op het land. Verkoop hier onze Grote Zwitserse Reu. Pups van Grote Zwitserse Sennenhond Geen pups meer beschikbaar!!. Terug naar alle puppyadvertenties.

Het liefst zouden we deze begin volgend jaar op komen halen. Tot aan grote zwitserse sennenhond pups belgie tweede wereldoorlog was het ras nog zeer zeldzaam, maar tijdens de WOII gebruikte het Zwitserse leger deze honden.

Dus mocht je een nestje verwachten horen wij graag van u. Update: en ze hebben ondertussen allemaal een nieuwe thuis gevonden. Af en toe een kam- of borstelbeurt is voldoende om de vacht op peil te houden.

De middengroeve begint bij de aanzet van het voorhoofd en loopt naar boven toe geleidelijk uit.

Reutjes na 3 weken Teefjes na 3 weken Na 4 weken februari Nieuwe pups geboren in januari Half januari zijn er nieuwe pups geboren. Moeder is een aanhankelijk en betrouwbare gezinshond, de leuke pups zijn erg speels?

Campings bij de titisee Grote Zwitserse Sennenhond behoort tot de grotere rassen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Omid
  09.10.2019 11:55
  Grote zwitserse Sennenhond pups Hebben allemaal goed thuis gevo
 2. Ludwina
  09.10.2019 14:23
  De Grote Zwitser is robuust, stevig gebouwd en hoort goed ontwikkelde spieren te hebben.
  Linda
  13.10.2019 22:46
  Kruis: Lang en breed en in een lichte mooie ronding naar beneden aflopend.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |