Hoe muis vangen in huis

Datum van publicatie: 10.10.2019

Reactie infoteur , Hallo Ine, Dit zouden zomaar veldmuisjes kunnen zijn, die er niet primair op uit zijn om bij jou binnen te komen. Wanneer je muizen levend wilt vangen gebruik dan een grotere diervriendelijke muizenval zoals hieronder in het filmpje waar er meerdere in kunnen.

Kortom: opnieuw ratten!

Dank vd site, in ieder geval wel wat info en denk dat het dus zeker muizen zijn die tikken, want ken wel het geluid van t rennen en krabbelen, maar niet dit harde tikken telkens! Eventueel moet je ook dingen weggooien als die niet meer te redden zijn.

Als ze er eens uit zou zijn, is het gemakkelijk om haar te pakken. Zij weten hoe ratten bestreden kunnen worden, mogelijk door inschakeling van een professioneel bedrijf. Hopelijk valt die broze plaat niet naar beneden, want het hele plafond is alleen 2 van die platen… : en probeer er toch vallen tussen te krijgen, ga het met pindakaas proberen en met inimini stukje spek in folie en goed erop vastprikken.

Behalve eten zijn het verzamelen van nestmateriaal, het toegang krijgen tot een bepaalde plek en het kort houden van hun tanden reden tot knagen.

Hoeveel ze van de korrels moeten eten weet ik niet. Ten tweede zullen we tips geven om op een iets minder diervriendelijke manier muizen te verjagen.

Ben al nachten wakker of ik schrik wel tig keer hoe muis vangen in huis Wat kan ik het beste eraan doen.

Een plastic vliegengordijn inkorten. De aanhouder wint.

Is het ongezond om een doosje met gif onder je bed te zetten? Intussen al veel mogelijke doorkruipgaatjes en kieren dichtgemaakt en voor de rest ook veel gehad aan alle tips en wetenswaardigheden die ik hier gelezen heb.

Levend vangen kan door middel van diervriendelijke muizenvallen. Wij krijgen regelmatig de vraag of het zin heeft om een kat in te zetten om muizen te bestrijden. En oja we hebben ook nog een kat maar die doet niks vreemd he?

Ik heb dan de uiterste holtes dichtgemaakt met fleece en kussens, aan de zijkant uit de zetel, zegt Hakhverdian. Bijna het dubbele. Die eten van nature plantaardig materiaal zoals de worteltjes van plantjes. Alvast hartstikke bedankt en mocht je nog tips hebben dan hoor ik het graag, hoe muis vangen in huis. Deze manier is natuurlijk redelijk muisvriendelijk best drama romance movies de muis fysiek niets wordt aangedaan en niet wordt gedood?

Wat je ook nog zou kunnen doen is nalopen of er kieren of gaatjes potlooddik is al genoeg voor een muis. Mogelijk zou je nog kunnen proberen of een apparaatje met ultrasoon geluid helpt om ze uit je kamer weg te houden.

Hoe muizen bestrijden

Nu heeft het aangebouwde bijgebouw waarin de muizen zich bevinden een plat dak met een schoorsteen. Met de vallen heb je eerder ook al succes gehad en het gif kun je misschien vanuit de zolder in het plafond van de de slaapkamers doen, door een kiertje ofzo.

Mathieu , Ehm, lokmiddel chocolade?

Een paar keer op scherp gezet met pindakaas maar ze vraten steeds de pindakaas van het klepje af zonder dat de beugel dicht klapte! BertheIk heb hoe muis vangen in huis muis op mijn slaapkamer zolder en ik kan er s nachts niet van slapen.

Maar de lijmplankjes tip…… Nee dank je. Openingen in muren groter dan 5 mm zijn voldoende om doorheen te komen. Ik was toevallig wakker en hoorde een plof vanaf de vensterbank op mijn bed. In oktober hebben we dan ook voor het eerst ratten gehad.

Page content

Ik vind zowieso alles even wreed, maar lijmplankjes…….. De huismuis is in Nederland geen beschermde diersoort in veel andere landen wel.

Je kunt natuurlijk ook muizen laten bestrijden. Een muis vangen is niet voor iedereen. Vooral onderaan de prullenbak moet geen toegang zijn naar de vuilniszak.

 • En oja we hebben ook nog een kat maar die doet niks vreemd he?
 • Spits- en veldmuizen kunnen namelijk via hun uitwerpselen infecties overbrengen op de mens.
 • Mijn vraag is, hoe kan zo'n kleine muis boven komen.
 • Deze geuren zullen muizen wel afschrikken, maar garanderen geen muisvrij huis.

Zorg er ten eerste voor dat je hoe muis vangen in huis niet aantrekkelijk is voor muizen. Muizenvallen gekocht en hierin hebben we pindakaas gedaan maar dat was er ook gewoon volledig uitgehaald en de valletjes waren niet dichtgeklapt.

Plug In Pest Free kan jouw daar heel goed bij helpen. Laat even weten als je ontdekt hebt wat het nou voor 'n beest is. Bij een jong katje moet je maar afwachten of de kat actief of lui is. De vallen met pindakaas lijken onaangeroerd.

Toch is deze wijze van bestrijden niet zo vriendelijk als het lijkt. Bed and breakfast omgeving heerlen heb ik muizen-lok-doosjes neergezet.

Hoofdnavigatie

Gisteren had ik boodschappen gedaan en o. Of is het beter dat ik een kat neem? Dit type val is vooral efficiënt als je last hebt van slechts een handvol muizen.

In Nederland alleen zijn er vele soorten muizen. Is muizengif gevaarlijk. Volgens mij ook alleen maar daar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rawan
  19.10.2019 09:30
  Katrien , 89 Nu heb ik toch wel bang om naar bed te gaan, door iedereen zijn reactie te lezen. Op het plafond kan ik er namelijk niet bij om schoon te maken!
 2. Dudu
  13.10.2019 15:46
  Zou ze dan schrik hebben of gewoon mij aan het bekijken zijn en niet afgaan op het licht?
  Tarik
  11.10.2019 19:42
  Nadia , Hoi, lang geen muizen gezien in huis, let erg op hygiëne en geen kruimels etc. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 felicidadfacil.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |